Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 109

QUOTE(Nada... @ 2016 01 17, 10:11)
sveikos,

gal padetumet? noriu nusipirkt preke uz 13 euru. Raso, kad i lietuva mokamas siuntimas, ar jus visos mokamai siunciates, ar reiktu koduko kazkokio?  jei idedu daugiau brangesniu prekiu, duoda nemokama siuntima, bet kaip suprantu, nuo 22 euru apmokestins mano siuntini?  4u.gif

Visos siunčiamės mokamai. Pasirinkite prekių už 22 eur, kad labiau apsimokėtų. Kaip suprantu, perkate pirmą kartą, tai panaudojusi koduką, pvz., VVH085, gautumėte 5 dol. nuolaidą. Tik žiūrėkite, kad subtotal suma neviršytų 22 eur. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulė: 17 sausio 2016 - 10:23
Laba diena, kažin per kiek laiko po dokumentų pateikimo muitinei, sužinosiu paleistas ar apmuitintas? Suma 21.95 eur, antradienį užpildžiau, prisegiau krepšį nukopintą į wordą, paskui pagalvojau, gal negerai taip, tai ketvirtadienį jpg dar pridėjau. Post lt įvedus siuntos nr. tai nesikeičia tas užrašas, kad siuntinys ruošiamas pateikti muitinei, reikalingi papildomi dokumentai g.gif. Daugiau jokių žinių negaunu. Temoj mačiau, kad narė gavo iškart laišką, kad siuntinys paleistas, o aš nieko... Ko čia tikėtis, gal žinot ?g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiurpė @ 2016 01 17, 15:42)
Laba diena, kažin per kiek laiko po dokumentų pateikimo muitinei, sužinosiu paleistas ar apmuitintas? Suma 21.95 eur, antradienį užpildžiau, prisegiau krepšį nukopintą į wordą, paskui pagalvojau, gal negerai taip, tai ketvirtadienį jpg dar pridėjau. Post lt įvedus siuntos nr. tai nesikeičia tas užrašas, kad siuntinys ruošiamas pateikti muitinei, reikalingi papildomi dokumentai  g.gif. Daugiau jokių žinių negaunu. Temoj mačiau, kad narė gavo iškart laišką, kad siuntinys paleistas, o aš nieko... Ko čia tikėtis, gal žinot ?g.gif

Ramiai laukit, pagal numeri matysit, ar juda. Jei truktu kazko, butu jums parase.
Atsakyti
QUOTE(Šiurpė @ 2016 01 17, 16:42)
Laba diena, kažin per kiek laiko po dokumentų pateikimo muitinei, sužinosiu paleistas ar apmuitintas? Suma 21.95 eur, antradienį užpildžiau, prisegiau krepšį nukopintą į wordą, paskui pagalvojau, gal negerai taip, tai ketvirtadienį jpg dar pridėjau. Post lt įvedus siuntos nr. tai nesikeičia tas užrašas, kad siuntinys ruošiamas pateikti muitinei, reikalingi papildomi dokumentai  g.gif. Daugiau jokių žinių negaunu. Temoj mačiau, kad narė gavo iškart laišką, kad siuntinys paleistas, o aš nieko... Ko čia tikėtis, gal žinot ?g.gif

Mano siuntinį už 21,99 eur buvo sulaikę. Tai pirmad. pateikiau visus dokumentus, o penkt. siuntinys buvo pas mane mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Ačiū, merginos, jau ramiau lauksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2016 01 17, 11:23)
Visos siunčiamės mokamai. Pasirinkite prekių už 22 eur, kad labiau apsimokėtų. Kaip suprantu, perkate pirmą kartą, tai panaudojusi koduką, pvz., VVH085, gautumėte 5 dol. nuolaidą. Tik žiūrėkite, kad subtotal suma neviršytų 22 eur. 4u.gif

Aciu ☺
Atsakyti
Gal pasidalinsit kokį naudojat kūno aliejų ar kremą, odos drėkinimui. Kad ir 5 m vaikui tiktų. Gal ir šampūną patarsit vaikišką, kad drėkintų sausėjančią galvos odą.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2016 01 17, 17:35)
Gal pasidalinsit kokį naudojat kūno aliejų ar kremą, odos drėkinimui. Kad ir 5 m vaikui tiktų. Gal ir šampūną patarsit vaikišką, kad drėkintų sausėjančią galvos odą.
Ačiū 4u.gif

Sis neblogas http://eu.iherb.com/...oz-237-ml/12217
Sampuna mes toki naudojame http://eu.iherb.com/...-16-fl-oz/26025
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 17 sausio 2016 - 18:05
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 01 17, 19:03)

Ačiū thumbup.gif

Čia lyg rašo kūdikiams, kažin penkiamečiui ne per silpnos tokios priemonės?
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2016 01 17, 18:14)
Ačiū  thumbup.gif

Čia lyg rašo kūdikiams, kažin penkiamečiui ne per silpnos tokios priemonės?

manot per mazai drekins? smile.gif 4u.gif as astuonmeciui naudoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 01 17, 19:36)
manot per mazai drekins?  smile.gif  4u.gif as astuonmeciui naudoju 4u.gif

Ačiū, reik pabandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 01 17, 19:36)
manot per mazai drekins?  smile.gif  4u.gif as astuonmeciui naudoju 4u.gif

As irgi astuonmetei toki db naudoju ax.gif Man asmeniskai jis labai net patinka ax.gif
Atsakyti