Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 109

QUOTE(žvarba @ 2016 01 12, 10:23)
mano tap pat 4 gruodžio vidurio siuntinukai kažkur out of space  schmoll.gif

koks pastas Kaune? g.gif as dar iki 18d palauksiu, pastan paskambinsiu ir rasysiu pretenzja, kad grazintu pinigus. Siuntusis esu kokius 8 kartus, is ju tik viena atejo laiku ir be problemu. Prekes tai geros, bet uzknisa tas laukimas ir nervavimasis - gausi negausi. Iki siol gaudavau visada, ilgiausiai uztruke yra 8 sav, nu bet vistiek... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2016 01 13, 21:27)
As tik si vartoju ir visada su juo pasikeliu D lygi, kuris as mane buna zemiau zemiausios  ribos.
http://www.iherb.com...-Softgels/22335

kas antrą dieną po 5000 IU kapsulę?Ar be pertraukos visą pakuotę ir sunaudojate?Klausiu,nes 5000IU tai gerokai daugiau nei rekomenduojama norma.
Šitos irgi pagal sudėtį,matau,kad geros:
http://eu.iherb.com/...-Softgels/36580
Bet nesuprantama,kodėl anas rašo vartoti kas antrą dieną,o šias kasdien,nes 5000IU -ta pati norma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wer: 14 sausio 2016 - 07:54
Aš irgi laukiu 4 siuntinių gruodžio mėn, senai taip ilgai bebuvau laukus ax.gif . Bet, manau, gausiu, čia šventės kaltos, manau.
Kam reikia trumpesnio galiojimo umcka
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2016 01 14, 07:48)
kas antrą dieną po 5000 IU kapsulę?Ar be pertraukos visą pakuotę ir sunaudojate?Klausiu,nes 5000IU tai gerokai daugiau nei rekomenduojama norma.
Šitos irgi pagal sudėtį,matau,kad geros:
http://eu.iherb.com/...-Softgels/36580
Bet nesuprantama,kodėl anas rašo vartoti kas antrą dieną,o šias kasdien,nes 5000IU -ta pati norma.

Tos neva rekomenduotinos normos iš tiesų yra tik absoliučiai sveikutėliui ir jaunam žmogui tam, kad jis tokiu ir išliktų. O jei kas turi jau trūkumus, ligas, negalavimus ir pan., tai normos, dozės turi praktiškai 3-6 kartus didėti, priklauso nuo konkretaus papildo. Tik tokiu būdu ir įmanoma pasveikti, išties pajusti poveikį, nes antraip vyksta ne gydymas, o tik palengvinimas visų ligų.
Atsakyti
mielos narės gal nukrepsite mane kur renkasi uzsakymus darančios is iherb nares 4u.gif as vista nerandu, o noreciau prisidet prie kokio nors uzsakymėlio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2016 01 14, 10:52)
mielos narės gal nukrepsite mane kur renkasi uzsakymus darančios is iherb nares  4u.gif  as vista nerandu, o noreciau prisidet prie kokio nors uzsakymėlio  blush2.gif

kad gal niekur nesirenka, nelabai kas kooperuojasi, nes suma tik iki 22 eur, tai kiekviena pati sau už tokią sumą paprastai prisirenka. Retsykiais tenka matyt, kad šioje temoje prašo prie ko nors prisijungt, jei tik kokios smulkmenos reikia.
Atsakyti
visos tarpininkės iš USA perka wink.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gavau 11/26/2015 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kometaa @ 2016 01 14, 12:03)
Sveikos,

Gavau 11/26/2015  thumbup.gif

Pagaliau pramuse biggrin.gif Kiekvienus metus lapkricio-gruodzio menesiu siuntiniai uzsiguli kazkur pas mus pastuose.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 01 14, 12:36)
Pagaliau pramuse biggrin.gif Kiekvienus metus lapkricio-gruodzio menesiu siuntiniai uzsiguli kazkur pas mus pastuose.

Tikrai, pagaliau pramušė biggrin.gif
Pas mane pašte nieko neturi, tai gal muitinė sandėliuoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LabaiTyli: 14 sausio 2016 - 12:45
QUOTE(Gricė @ 2016 01 07, 11:56)
Gal esate vartojusios kuri  vit D žiemos metu ir galit rekomenduoti (suaugusiems)?

Jei jau prakalbom apie Vit D, tai papasakosiu.
Farmacininkė, pažįstama, išsikalbėjom... kadangi naujausi atlikti tyrimai nustatė, kad beveik visiems mums ir šiauriečiams trūksta vit.D, atskirai, pagal amžiaus grupes: darželinukams tiek proc, mokyklinukams tiek proc., senjorams ir t.t. bet jo katastrofiškai trūksta visoms ištirtųjų grupėms.
Žodžiu, kad nepultų infekcinės ligos ir šiaip, prevencijai būtina jo suvartoti. O lengviausias kelias ir aš dariau taip: ampulė Vit.D, vienkartinė dozė, nuskeli, ant duonos ir suvalgai. Užtenka pusmečiui!!!
B.O.N. Vitamin D3 (prancūziškas, ne pigus)
http://www.infomed.l...0000024673.html

tai va, nieko reklamuoti nenoriu, spręsti kiekvienam pačiam (o dabar pulkit biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(pal_mė @ 2016 01 14, 13:37)
tai va, nieko reklamuoti nenoriu, spręsti kiekvienam pačiam (o dabar pulkit biggrin.gif )

O kodėl pult? biggrin.gif Gal jei trūkumas didžiulis, gal ir gerai toks metodas, o kam nėra jau tokio didelio, man atrodo, kad geriau kapsulytėmis, kasdien, po mažiau g.gif
Atsakyti