Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 109

QUOTE(BigBang @ 2016 01 09, 20:46)
Sveikos  4u.gif Nesu dar pirkus nieko iš iherb, bet dabar užėjus išmetė akciją ant Country Life, Maxi-Hair tablečių. Ar esat bandžiusios ir gal pasakytumėt nuomonę? Mano plaukai labai slenka  blush2.gif

Atsargiai su tuo plaukų slinkimu, priežastį reik sužinot, juk ne šiaip sau..bent elementarų kraujo tyrimą pasidarykit, hemogl.sužinot.
Atsakyti
QUOTE(pal_mė @ 2016 01 09, 22:40)
Atsargiai su tuo plaukų slinkimu, priežastį reik sužinot, juk ne šiaip sau..bent elementarų kraujo tyrimą pasidarykit, hemogl.sužinot.

Nesu lietuvoje, ne taip lengva čia tuos kraujo tyrimus pasidaryt. Pabandysiu pagert, jei nepades - eisiu ps daktarus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 10, 00:25)
Pastebėjot, minusuoja 5 proc. krepšeliui. Mano šiandieninis krepšelis. Laukiu 4 siuntinių, šis penktas. Kažin dabar visad iherbas siuntinės užklausas apie gautą siuntinį. Apie kuriuos klausė, visus gavau, bet gruodžio mėn siuntiniai pastrigę, tikiuosi LT pašte nepasimetė per naujametinę karštinę ax.gif .
Ar jūs dar gaunat iš iherbo dovanų? Man nebeįdeda ax.gif .

Du siuntiniai pastrigę nuo gruodžio, dovanų per kokis dešimt irgi nesu gavus (jau net ir pamiršus buvau apie tokį daiktą). Užsisakinėt vengiu, nes pernai sausio mėn. užsakytas išviso dingo. Nebevilioja jokie 5% kol negavau dar už 10 %. ax.gif
Atsakyti
Kokius rekomenduotumete vyriskus kompleksinius vitaminus? ax.gif Labiausiai bendrai organizmo buklei pagerinti, energijai.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 01 10, 12:18)
Kokius rekomenduotumete vyriskus kompleksinius vitaminus?  ax.gif Labiausiai bendrai organizmo buklei pagerinti, energijai.

Buvau vyrui šiuos nupirkus Rainbow Light . Sakė juto poveikį ax.gif , energijos pridavė. O šiaip tai geriausia savaitei į Druskininkus nuvažiuot.
Atsakyti
Čia kam aktualu sulieknėti (man rodos kas antrai hihihi.gif )

http://www.5braskes....a.d?id=69567804

Gal kuri bandėte tą L-carnitine, koks poveikis.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pal_mė: 10 sausio 2016 - 21:40
QUOTE(pal_mė @ 2016 01 10, 21:39)
Čia kam aktualu sulieknėti (man rodos kas antrai hihihi.gif )

http://www.5braskes....a.d?id=69567804

Gal kuri bandėte tą L-carnitine, koks poveikis.. g.gif

Na, L-karnitiną turbūt daugelis sportuojančių yra išbandę, man asmeniškai jis nieko ypatingo "nepadarė", tik labai skatina prakaitavimą.
Atsakyti
Sveikos,

gal kuriai reik šių vitaminų? niekaip neprisiverčiu išgert, tiesiog neprariju, prastovėjo ant spintelės ir tiek doh.gif 2 maišeliai sunaudoti, galioja iki vasario, perleisiu už simbolinę kainą mirksiukas.gif į až 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2016 01 07, 12:41)
Sakykit ar yra dar laukiančių siuntinių nuo pernai metų? Mano nėra 11.29 ir 12.16 d. Iherbas jau apklausą atsiuntė, tai nuliūdinau. Pernai sausio mėn. jau vienas yra dingęs, nžn ką ir galvot.

12.09 - negautas dar...
Atsakyti
Koks geras BB kremas sausai odai iš iherb?
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 01 11, 14:30)
Koks geras BB kremas sausai odai iš iherb?

As su siuo dabar draugauju http://www.iherb.com...oz-35-ml/47765?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 01 09, 20:42)
Siaip tarp geriausiai perkamu sie papildai

O galima 3 tabletes per kartą išgerti? Mane kaip nervina iherb papildai kuriuos 3k į dieną gerti doh.gif

QUOTE(BigBang @ 2016 01 10, 08:11)
Nesu lietuvoje, ne taip lengva čia tuos kraujo tyrimus pasidaryt. Pabandysiu pagert, jei nepades - eisiu ps daktarus wink.gif

O kas nelengvo?
Atsakyti