Sveikos
Patarkit, prašau, kokius gerus vitaminus plaukams/odai, kad turėtų hialurono, baisiai slenka plaukai ir matau kaip retėja tik maxi hair nesiūlykit. Ačiū labai
Patarkit, prašau, kokius gerus vitaminus plaukams/odai, kad turėtų hialurono, baisiai slenka plaukai ir matau kaip retėja tik maxi hair nesiūlykit. Ačiū labai
QUOTE(jurguze @ 2015 12 06, 09:45)
Man buvo tokia pat situacija. Siunčiausi papildus, muilą ir dar kažką. Dėžė buvo sušlapus, viduj viskas permirkę. Nufotografavau ir nusiunčiau jiems. Tai už papildus negrąžino pinigų, nes, pasak jų, apsauginė plėvelė neperšlampa ir papildai geri.
O tai ką, negeri buvo? Labai jau "gudrūs" lietuviai nori būti visame kame
Papildyta:
QUOTE(lašas jūroj @ 2015 12 06, 16:03)
Negaunu spalio 26d. siuntinio, mokėta PayPal. Gal jau ruoštis kelti bylą
dar galit palaukt bent savaitę, juk temoje rašoma kada kitos gauna, gauna panašaus laiko vis dar
Papildyta:
QUOTE(Miliani* @ 2015 12 07, 10:09)
Sveikos
Plaukų slinkimas, retėjimas gali būti n ligų pasekmė. Tyrimus geriausia išsamius pirmiausia atlikti. Nebent jau tai padarėte...
O jei negauni, nors mokejai Paypal. Kaip tada reikia daryti, ar kazka ten Paypal viduje kelti. Byla? Niekada to nedariau Ar rasyti jiems i chata? Ir po kiek laiko? Po 2 menesiu negavimo? Po kiek laiko pay pal'e galima ta byla iskelt Kad nepavelavus.
Ir ka tada daryti, jei iskeli byla kreipiesi ten chatu, o imi ir siuntini gauni labai veliau.
Ir ka tada daryti, jei iskeli byla kreipiesi ten chatu, o imi ir siuntini gauni labai veliau.
QUOTE(Rožės vardas @ 2015 12 07, 11:08)
O jei negauni, nors mokejai Paypal. Kaip tada reikia daryti, ar kazka ten Paypal viduje kelti. Byla? Niekada to nedariau Ar rasyti jiems i chata? Ir po kiek laiko? Po 2 menesiu negavimo? Po kiek laiko pay pal'e galima ta byla iskelt Kad nepavelavus.
O tai kaip jūs perkate, jei nežinote tokių dalykų? Juk turėjote būti paskaičiusi Paypal taisykles. Prisijunkite ir paskaitykite, rasite visus atsakymus
QUOTE(Monteverte @ 2015 12 07, 11:52)
Nesutinku su Jūsų nuomone. Jeigu moki pinigus, tikiesi ir kokybės. Nėra taip, kad centus kainuoja, ar kad didžiulis kainų skirtumas iherb'e ir visur kitur. Tai jei gauni visą sulaistytą, prasmirdusį, atsilupinėjančia etikete katučių ploti? Kodėl tai mano bėda, jei nesiima atsarginių priemonių siųsdami nesandarius daiktus? Jei aš esu "gudri" tikėdamasi normaliai atrodančios prekės, tebūnie "gudri".
QUOTE(Rožės vardas @ 2015 12 07, 11:08)
Byla keliama Paypal viduje per 45 dienas nuo pirkimo dienos, po to jau viskas, šaukštai po pietų. Kai byla atidaryta, kažkiek laiko dar laukiama, tiksliai neprisimenu, kiek. Jei per tą laiką siuntą gaunate, tai bylą pati ir nutraukiate, o jei ne - grąžina pinigėlius.
Merginos, žinau, kad apie tai buvo kalbėta ne vieną kartą, bet neužsirašiau.. gal pasikeitė kas per tiek laiko.
Noriu "prasivalyti" organizmą nuo parazitų. Esu gėrusi Pau D' Arco, profilaktiškai ir šiaip karts nuo karto pavartoju greifrukto sėklų ekstraktą, bet. Buvau viename seminare, kur aiškino, kad šie produktai veikia tik dalį, o norint normalesnio efekto, reikia kombinuotus papildus vartoti. Gal galėtumėt patarti, kurie Iherb geriausi?
Noriu "prasivalyti" organizmą nuo parazitų. Esu gėrusi Pau D' Arco, profilaktiškai ir šiaip karts nuo karto pavartoju greifrukto sėklų ekstraktą, bet. Buvau viename seminare, kur aiškino, kad šie produktai veikia tik dalį, o norint normalesnio efekto, reikia kombinuotus papildus vartoti. Gal galėtumėt patarti, kurie Iherb geriausi?
QUOTE(Monteverte @ 2015 12 07, 11:52)
Papildyta:
Papildyta:
Gliciną pirkau miltukais, tai nežiūrint į tai, kad pakuotė nepažeista, viduj viskas buvo suplėkę. Be to, ne sau sakiausi
QUOTE(Miliani* @ 2015 12 07, 10:09)
Sveikos
Čia įdomus dalykas http://eu.iherb.com/...ggie-Caps/56478 arba su kalogenu
QUOTE(geliuke @ 2015 12 07, 12:04)
Merginos, žinau, kad apie tai buvo kalbėta ne vieną kartą, bet neužsirašiau.. gal pasikeitė kas per tiek laiko.
juodasis riesutmedis, pelynas ir kt.
Papildyta:
QUOTE(jurguze @ 2015 12 07, 12:58)
Gliciną pirkau miltukais, tai nežiūrint į tai, kad pakuotė nepažeista, viduj viskas buvo suplėkę. Be to, ne sau sakiausi
Aš tai irgi su įskaitoma etikete norčiau gauti kad ir galiojimo datos ir porcijos matytųsi, nes jau man buvo, kai porcijos dydis neatitiko su puslapyje paskelbta informacija...
QUOTE(lašas jūroj @ 2015 12 07, 11:57)
Byla keliama Paypal viduje per 45 dienas nuo pirkimo dienos, po to jau viskas, šaukštai po pietų. Kai byla atidaryta, kažkiek laiko dar laukiama, tiksliai neprisimenu, kiek. Jei per tą laiką siuntą gaunate, tai bylą pati ir nutraukiate, o jei ne - grąžina pinigėlius.
Iš kur tokia informacija apie 45 dienas?
Pas mane kažkodėl rašo: You have 180 days from the date of the transaction to open a dispute in the Resolution Center.
Stebuklai pas mane ar jūs neskaitote sąlygų, su kuriomis pati sutinkate?
QUOTE(jurguze @ 2015 12 07, 13:58)
Aš jus suprantu, kaip liūdna, kuomet gauni sulaistytą siuntinį, o mokėjai pilną kainą, ne nukainotas prekes rinkaisi... Esu labai nusivylusi, ypač kai iš iherb gavau atsakymą, kuris pasižymi išsisukinėjimu Dar vieno atsakymo laukiu ir jei nepavyks susitarti, per PayPal reikšiu pretenzijas. Panašu, kad viskas man baigta su iherb, nebesisiųsiu...