Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 109

QUOTE(yuki @ 2016 01 08, 07:04)
nepirkit jūs jos, ji su toksišku cinamonu. ir alergizuoja, ir nuodija organizmą schmoll.gif
kur? labai ieškau bigsmile.gif

lotuliukas.gif
Apie cinamono "toksiškumą" labai sveikas straipsnis: Suma visada mažiau už visumą arba baimės akys didelės
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2016 01 08, 11:06)
lotuliukas.gif
Apie cinamono "toksiškumą" labai sveikas straipsnis: Suma visada mažiau už visumą arba baimės akys didelės

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Kad taip žmonės visokios chemijos toksiškumais rūpintųsi, kaip augalų, tai gyventume tobulame pasaulyje smile.gif
Atsakyti
Gavau is iherb laiska, klausia kaip buvo supakuotas gruodzio 2-os siuntinys smile.gif bet atsakant net nera pasirinkimo, kad negavau siuntinio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 01 08, 18:01)
Gavau is iherb laiska, klausia kaip buvo supakuotas gruodzio 2-os siuntinys smile.gif bet atsakant net nera pasirinkimo, kad negavau siuntinio doh.gif

drinks_cheers.gif Ir aš tokį gavau apie negautą dar lapkričio 30 dienos
Atsakyti
Senai pirkau, ar labai dabar doleris svyruoja? 23,08 kas išeina 21,14 eur, visai normaliai, ania?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Nesu dar pirkus nieko iš iherb, bet dabar užėjus išmetė akciją ant Country Life, Maxi-Hair tablečių. Ar esat bandžiusios ir gal pasakytumėt nuomonę? Mano plaukai labai slenka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 01 09, 19:46)
Sveikos  4u.gif Nesu dar pirkus nieko iš iherb, bet dabar užėjus išmetė akciją ant Country Life, Maxi-Hair tablečių. Ar esat bandžiusios ir gal pasakytumėt nuomonę? Mano plaukai labai slenka  blush2.gif

Nebandziau, bet atsiliepimai labai neblogi. Dar daugiau gerio rasite ispardavimu ir trumpesnio galiojimo prekiu skyreliuose! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 09 sausio 2016 - 20:12
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 01 09, 18:11)
Nebandziau, bet atsiliepimai labai neblogi. Dar daugiau gerio rasite ispardavimu ir trumpesnio galiojimo prekiu skyreliuose! 4u.gif

ačiū 4u.gif galvoju bandyt užsisakyt, gal tikrai geras dalykas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 01 09, 20:13)
ačiū  4u.gif  galvoju bandyt užsisakyt, gal tikrai geras dalykas  4u.gif

Siaip tarp geriausiai perkamu sie papildai
Atsakyti
Na užsisakiau jūsų rekomenduotą ir dar lūpų balzamų pasiemiau ten pasiūlė keli vnt už porą svariukų smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 01 09, 20:49)
Na užsisakiau jūsų rekomenduotą ir dar lūpų balzamų pasiemiau ten pasiūlė keli vnt už porą svariukų smile.gif  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Pastebėjot, minusuoja 5 proc. krepšeliui. Mano šiandieninis krepšelis. Laukiu 4 siuntinių, šis penktas. Kažin dabar visad iherbas siuntinės užklausas apie gautą siuntinį. Apie kuriuos klausė, visus gavau, bet gruodžio mėn siuntiniai pastrigę, tikiuosi LT pašte nepasimetė per naujametinę karštinę ax.gif .
Ar jūs dar gaunat iš iherbo dovanų? Man nebeįdeda ax.gif .
Atsakyti