Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 109

QUOTE(-Gyte- @ 2016 01 06, 20:57)
O jeigu suma 21,81 eur, gali pastrigti muitinėj? Jie tada susisiekia kažkaip, reikia invoice eurais nusiųsti?

Pastrigti gali uz absoliuciai bet kokia suma. Gausit laiska. Reikes siunta deklaruoti per post.lt sistema.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 01 06, 11:39)
O Promo code, tai gal čia koks naujas, anksčiau nebuvo, guglei rašo" iHerb® Promo Code - Fast International Shipping‎" bet kur jį gauti g.gif

Gal jau išsiaiškinot koks tas promo kodas, norėtųsi pasinaudot ax.gif

QUOTE(Jollė @ 2016 01 06, 19:56)
Siunciu koduka, gal kam pravers 4u.gif

Kodukai rašomi gale temos, tda jie bus įtraukti į 1-ą puslapį

QUOTE(-Gyte- @ 2016 01 06, 21:57)
O jeigu suma 21,81 eur, gali pastrigti muitinėj? Jie tada susisiekia kažkaip, reikia invoice eurais nusiųsti?

Jei pastrigs, nusiųsit invoise ir paleis.
Ar matėt dietos prekėms 10 proc. nuolaida, katės nagas prie dietos prekių, net nežinojau, kad jis padeda svorį reguliuot ax.gif Ta proga krepšelis ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jei kuriai ar jos vaikiukams prireiktų Pau d'Arc'o, tai turiu vieną pakuotę pardavimui, 180 kapsulių, 545mg koncentracijos, 8e, Kaunas, galiu perduoti į Vilnių:
http://eu.iherb.com/...0-Capsules/2031 Rašykite į až.

Niu reikia dabar tos pastos cinamoninės, man nuo jos šakės-raudona viskas aplink-užalergizuoja juodai sad.gif Bet už tokią kainą MBsusivalys cool.gif

Atsakyti
Akcijiniai riešutukai tai labai brangiai už kilogramą gaunasi, žinau kur pigiau gauti ax.gif

O tas arbatos infuzeris dar turi atititi puodelį į kurį dedamas, tiesa? Niu ten tik metalassu skylutėm, kaip suprantu, puodelio kokio stiklinio nėra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2016 01 07, 01:58)
Akcijiniai riešutukai tai labai brangiai už kilogramą gaunasi, žinau kur pigiau gauti  ax.gif

O tas arbatos infuzeris dar turi atititi puodelį į kurį dedamas, tiesa? Niu ten tik metalassu skylutėm, kaip suprantu, puodelio kokio stiklinio nėra? g.gif

aš turiu, man jis daugumą puodelių atitinka.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 06, 21:17)
Gal jau išsiaiškinot koks tas promo kodas, norėtųsi pasinaudot ax.gif

Ne schmoll.gif gal į el.paštą kam nors atsiųs šiuos kodus, kaip kitos parduotuvės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2016 01 07, 02:58)

Laba diena,
o kaip jūs atrandat tokias geras nuolaidas?
Pvz., aš šį arbatos infuzerį taip seniai esu nusižiūrėjusi, bet kaina stabdė. Ačiū, kad pasidalinot 4u.gif

Gal esate vartojusios kuri vit D žiemos metu ir galit rekomenduoti (suaugusiems)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 07 sausio 2016 - 10:57
QUOTE(Gricė @ 2016 01 07, 10:56)
Laba diena,
o kaip jūs atrandat tokias geras nuolaidas?
Pvz., aš šį arbatos infuzerį taip seniai esu nusižiūrėjusi, bet kaina stabdė. Ačiū, kad pasidalinot  4u.gif

Gal esate vartojusios kuri  vit D žiemos metu ir galit rekomenduoti (suaugusiems)?

Cia yra dienos preke, pirmame puslapuje visos akcijos http://eu.iherb.com/specials

Mamai buvo labai mazai Vit D, gere ne toki, bet panasu ( dabar jo nera jau) su alyvuogiu aliejum http://eu.iherb.com/...-softgels/18341
Atsakyti
Sakykit ar yra dar laukiančių siuntinių nuo pernai metų? Mano nėra 11.29 ir 12.16 d. Iherbas jau apklausą atsiuntė, tai nuliūdinau. Pernai sausio mėn. jau vienas yra dingęs, nžn ką ir galvot.
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2016 01 07, 12:41)
Sakykit ar yra dar laukiančių siuntinių nuo pernai metų? Mano nėra 11.29 ir 12.16 d. Iherbas jau apklausą atsiuntė, tai nuliūdinau. Pernai sausio mėn. jau vienas yra dingęs, nžn ką ir galvot.

Laukiu gruodžio 14d., manau dar tikrai ateis 4u.gif
Atsakyti
Dar lapkricio 25 dienos nera.
Atsakyti
kažkuri narė ieškojo, tad :
galiu priimti į kompaniją su ~12 eur
(kad pasidalintume siuntimą po ~2eur).
į AŽ 4u.gif
Atsakyti