Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 109

QUOTE(Nidulia @ 2016 01 03, 22:50)
Gal kas turi laisvos vitos krepselyje  12.70 eur?

Nemanau, kad kas už 9 eur pirkdamas prisims jūsų prekes. Kaip siuntimą tada dalint, o dar pavedimai, persiuntimai jei reikia, ar apsimokės? Sutaupysit geriausiu atveju 1,5 eur, jei nereiks persiųst ir grynais atsisakitysit, bet vis vien važiuot pasiimt kuras kainuoja ax.gif . Manau pirkit už tiek, dar kokią pastą įsimeskit kol akcija galioja ax.gif .
Ar esat bandžiusios šį imunitetui. Perkant kartu su vitaminu C 3,67 eur ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 03 sausio 2016 - 23:52
Na juk buna, kad merginoms reikia smukmenos ir truksta sumos:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2016 01 03, 23:58)
Na juk buna, kad merginoms reikia smukmenos ir truksta sumos:)

Gera smulkmena, kuri užima daugiau nei pusę krepšelio biggrin.gif Tikrai neverta, nebent kaimynę susirastum.
Man šita pasta patiko http://eu.iherb.com/...-oz-100-g/27382 .
Atsakyti
Kol dar akcija galioja prisikroviau du krepsius su d. pastom biggrin.gif 4u.gif krepselis ir dar vienas krepselis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 04 sausio 2016 - 15:02
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 01 04, 15:54)
Kol dar akcija galioja prisikroviau du krepsius su d. pastom  biggrin.gif  4u.gif krepselis ir dar vienas krepselis

kokia akcija g.gif tų pastų..?
Atsakyti
Ne į temą, bet siaubas baubas ateina į namus ir pasiima sveikatą.
http://www.delfi.lt/...i.d?id=69984646
Atsakyti
QUOTE(pal_mė @ 2016 01 04, 15:22)
kokia akcija g.gif tų pastų..?

30% nuolaida visoms dantu pastoms, akcija dar galios 3.5 val.
Atsakyti
Mergaitės, gal padėsit. Dariau užsakymą, mokėjimas paypal'u. Kažkaip pastrigo puslapis ar kas ten, nu taip gavosi, kad 4 kart apmokėjau, o krepšelis neišsinulinęs blink.gif. Ką būtų geriau daryti?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 01 04, 21:23)
Mergaitės, gal padėsit. Dariau užsakymą, mokėjimas paypal'u. Kažkaip pastrigo puslapis ar kas ten, nu taip gavosi, kad 4 kart apmokėjau, o krepšelis neišsinulinęs blink.gif. Ką būtų geriau daryti?

Jei nesenai darei , junkis iherb prie savo uzsakymu istorijos, jei statusas krepselio dar ne "shipped out", galima atsaukti.
Atsakyti
O Order History rodo nauja pirkini?

Mano krepselis
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 01 04, 21:34)
Jei nesenai darei , junkis iherb prie savo uzsakymu istorijos, jei statusas krepselio dar ne "shipped out", galima atsaukti.

krepšelis neišsinulinęs, nėra ką atšaukti smile.gif
QUOTE(ivetacom @ 2016 01 04, 21:34)
O Order History rodo nauja pirkini?
Mano krepselis

nerodo
tik Paypall rodo keturias minus sumas, tas pačias
bet tai sąskaitoj jau turi būti rezervuotos tos 24,06 Eur x4 kartai ar ne? Nes neseniai buvau, tai nemačiau rezervacijos

Parašiau jiems kažką, nežinau, ar jie supras, ko noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 01 04, 21:38)
krepšelis neišsinulinęs, nėra ką atšaukti smile.gif

nerodo
tik Paypall rodo keturias minus sumas, tas pačias
bet tai sąskaitoj jau turi būti rezervuotos tos 24,06 Eur x4 kartai ar ne? Nes neseniai buvau, tai nemačiau rezervacijos

Parašiau jiems kažką, nežinau, ar jie supras, ko noriu smile.gif

Vis vien, prisijunk prie order history, matysi ar tikrai uzsakymas padarytas, gal dar nieko nenusipirkai, jei net banke nerezervuota. Nezinau, ka ten Pay pal gybauja...
Atsakyti