Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 109

QUOTE(Grei @ 2015 12 29, 17:31)
As tai kiek atsimenu is order history su masinele susidedu prekiu svori, ten prie kiekvienos raso.

o jeigu įrašyti bet ką? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2015 12 29, 21:33)
o jeigu įrašyti bet ką? blush2.gif

kiek pamenu as bile irasiau, 1 kg ar pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2015 12 29, 22:01)
kiek pamenu as bile irasiau, 1 kg ar pan.  4u.gif

aš šiandien padariau tą patį. žiūrėsim kuo baigsis ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
gal jau metus kokius nieko neuzsisakinejau is iherb`o, bet pribrendo reikalas 4u.gif
gal kokiu naujoviu yra del muitines? kokia suma dabar saugi? ar daznai tikrina? 4u.gif
busiu dekinga uz patarimus 4u.gif

Matau, kad siuntimas yra ir paprastas uz 4 dol ir kazkoks Premimium uz 6 dol. Koki labiau apsimoka imti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karoliukai22: 29 gruodžio 2015 - 22:23
QUOTE(florete @ 2015 12 27, 23:01)
Sveiki, ar yra galimybe atsiskaityti Swedbank Maestro kortele? Saugus pirkimas internetu uzregistruotas, bet kazkodel sia kortele atsiskaityti man neleidzia g.gif Esu tikra kad suvedu visus duomenis teisingai.

negi nera zinanciu? Anksciau pirkdavau is kitos korteles, viskas buvo ok, bet dabar neleidzia. Negi kortele netinkama uzsisakiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2015 12 30, 00:08)
negi nera zinanciu? Anksciau pirkdavau is kitos korteles, viskas buvo ok, bet dabar neleidzia. Negi kortele netinkama uzsisakiau? g.gif

Ir aš norėjau apsipirkt per antrą accountą su Swedo Maestro, bet neleido sad.gif Iš debetinių tinka tik Visa ir Mastercard.
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 12 30, 06:20)
Ir aš norėjau apsipirkt per antrą accountą su Swedo Maestro, bet neleido sad.gif Iš debetinių tinka tik Visa ir Mastercard.

Ech, gaila. Ačiū uz atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Gavau 30 dienos siuntinuka, o 25 dveju is skirtingu accountu nera dar.
Ne sau uzsakinejau, bet teko paragauti vel, na gi skanios ropuzes, tik galejo buti maziau saldzios:
http://in.iherb.com/...7-oz-200-g/3985
Atsakyti
Mergiotės, pešiojuosi su kažkokiu durniumi, kuris bando mane apdurninti unsure.gif
pažiūrėkit, man gražiausiai rodo tiek per Eu puslapį, tiek per pagrindinį http://www.iherb.com...-Softgels/21367
kad turi kainuoti 2 doleriai, o ne visa kaina

arba įeikit į pagrindinį USA puslapį ir pažiūrėkit Trials, ar jums rodo šį doctor's best vit. d su nuolaida? Mane Mario del Poso durnina, kad jis ne trialsuos unsure.gif doh.gif

Rašo nesąmones, kad gal vėluoja išimti, todėl man taip rodo. Siaubas, dar taip niekad anebuvo, nusivyliau tikrai, kai operatorius mato vienaip, o man rodo kitaip puslapį. Jau taip nesusitvarkyti, gėda jiems fool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 30 gruodžio 2015 - 14:18
merginos, jau labai seniai pirkau. Su 27.62$ nebusiu apmokestinta?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 12 30, 14:10)
Mergiotės, pešiojuosi su kažkokiu durniumi, kuris bando mane apdurninti unsure.gif
pažiūrėkit, man gražiausiai rodo tiek per Eu puslapį, tiek per pagrindinį http://www.iherb.com...-Softgels/21367
kad turi kainuoti 2 doleriai, o ne visa kaina

arba įeikit į pagrindinį USA puslapį ir pažiūrėkit Trials, ar jums rodo šį doctor's best vit. d su nuolaida? Mane Mario del Poso durnina, kad jis ne trialsuos unsure.gif  doh.gif

Rašo nesąmones, kad gal vėluoja išimti, todėl man taip rodo. Siaubas, dar taip niekad anebuvo, nusivyliau tikrai, kai operatorius mato vienaip, o man rodo kitaip puslapį. Jau taip nesusitvarkyti, gėda jiems fool.gif

Rodo 2 dol., kai įsidedi pilna kaina tampa....

QUOTE(Apvalute @ 2015 12 30, 14:31)
merginos, jau labai seniai pirkau. Su 27.62$ nebusiu apmokestinta?

Per daug. 22 eurai be siuntimo turi būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 30 gruodžio 2015 - 14:57
QUOTE(AuroraBO @ 2015 12 30, 14:57)
Rodo 2 dol., kai įsidedi pilna kaina tampa....

Tai va, parazitai suerzino biggrin.gif
Atsakyti