Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 109

QUOTE(pal_mė @ 2015 12 25, 15:14)
✴✴✴✳✳✳ Su šv.Kalėdom! ✴✴✴✳✳✳
kaip tik 11.30 neregistruot. gavau paskutinę dieną prieš šventes-12.23d.

Priminkit prašau, kuris vaistukas yra kaip mūsiškis  u m c a l o r' a s..?ačiū 4u.gif

Jei nesunku, gal turit ką rekomenduoti nuo gerklinio varginančio (gal daugiau sauso) kosulio vaikui..kažkaip kartojasi..duodu pradžioje Peksaladin sirup, padeda, bet matyt pripranta g.gif

Su šv. Kalėdom 4u.gif 000054.gif
šitu veiklioji medziaga ta pati- pelargonium My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 12 25, 16:22)
Gundžiaus gundžiaus ir nesusigundžiau smile.gif
Mano nagai normalūs, nesiskundžiu. Plaukai "poskysčiai", bet jų daug. O gal įmanoma šių papildų pagalba "pastorint" plauką - nesijuokit, jeigu nesąmonės klausiu blush2.gif

Galbut ir galima g.gif aisku geriausia valgyti visaverti maista. Turiu pavyzdi. Giminaite persikrauste gyventi i Italija. Gyvenant LT jos plaukai buvo trumpi, ploni, labai letai augo. Italijoj pradejo valgyti daug graikiniu riesutu, vartoti alyvuogiu alieju ir plaukai visiskai pasikeite. Plaukas tapo storas, pasikeite spalva. bigsmile.gif Beje, ji ne vaikas- suaugusi moteris.Tokie pokyciai ivyko apie 50 gyvenimo metus, o iki to laiko ji turejo "tris plaukus".
Atsakyti
Su šventėm 4u.gif

kaip jums su siuntiniais? Mano užsakytas lapkričio 6, turėjo ateit gruodžio 4 d, ir nėra verysad.gif

Kaip jūs darote, ar dar laukti, ar kažką rašyti jau...

ačiū
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 12 26, 10:27)
Su šv. Kalėdom 4u.gif  000054.gif
šitu veiklioji medziaga ta pati- pelargonium My Webpage

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
prasau rekomenduoti zuvies taukus vaikams 1+3 metai.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2015 12 26, 10:59)
Galbut ir galima g.gif aisku geriausia valgyti visaverti maista. Turiu pavyzdi. Giminaite persikrauste gyventi i Italija. Gyvenant LT jos plaukai buvo trumpi, ploni, labai letai augo. Italijoj pradejo valgyti daug graikiniu riesutu, vartoti alyvuogiu alieju ir plaukai visiskai pasikeite. Plaukas tapo storas, pasikeite spalva. bigsmile.gif Beje, ji ne vaikas- suaugusi moteris.Tokie pokyciai ivyko apie 50 gyvenimo metus, o iki to laiko ji turejo "tris plaukus".

Taip, yra toks pusau rimtas posakis, kad gera mityba keicia dnr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2015 12 26, 16:57)
prasau rekomenduoti zuvies taukus vaikams 1+3 metai.

Tokius vartojam http://eu.iherb.com/...oz-250-ml/20493
Atsakyti
Gal žinot kokia yra kolageno RPN?
Atsakyti
Sveiki, ar yra galimybe atsiskaityti Swedbank Maestro kortele? Saugus pirkimas internetu uzregistruotas, bet kazkodel sia kortele atsiskaityti man neleidzia g.gif Esu tikra kad suvedu visus duomenis teisingai.
Atsakyti
Kur galima pamatyti siuntinio svorį? Nerandu sad.gif
Reikia deklaruojant muitinei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siluetas @ 2015 12 29, 15:33)
Kur galima pamatyti siuntinio svorį? Nerandu sad.gif
Reikia deklaruojant muitinei smile.gif

Arba ziuret ant foto muitines lape, arba susidet analogiskas prekes is uzsakymo iherb ir paziuret, koki svori rodo.
Atsakyti
As tai kiek atsimenu is order history su masinele susidedu prekiu svori, ten prie kiekvienos raso.
Atsakyti