Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 109

QUOTE(ivetacom @ 2015 12 19, 12:14)
Viena is priezasciu ,gali buti sieros trukumas http://eu.iherb.com/...r-8-8-oz-250-g/

Dar ir vitamino D trukumas, magnio, kalcio. Gerai nagus trinti citrinos sultimis, pamirkyti siltame aliejuje.

Lenkiu galvą ir einu užsakymo daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetavova @ 2015 12 20, 00:28)
Lenkiu galvą ir  einu užsakymo daryti 4u.gif

Aš negaliu lakuotis nagu del nagu valiklio, būtent del jo man sluoksniuojasi nagai, dar neradau tinkamo. Seip nagai puikus , bet tik pora kartu pasidarau manikiūrą - vėl puse meru nebesilakuoju.
-
Del vitaminu nėštumo metu man akušere sakė, kad pirmiausiai trukuma kažkokio vitamino medžiagos pajus mama ir tai parodys kraujas, o tik vėliau kūdikis, tad nėra ko bijoti. Nes vaisius valgo tai ką mama valgo. Jis yra pakankamai apsaugotas, jeigu reguliariai atliekamas kraujo tyrimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Contessa: 19 gruodžio 2015 - 22:48
QUOTE(Abuelita @ 2015 12 19, 09:47)
O nenaudojot jo kitais tikslais? Rašo: "...may also be used instead of apple cider vinegar for skincare...". Kaip čia jis gali būti naudojamas "for skincare"? smile.gif

Nenaudojau, bet ir geriant ji odos spalva pagrazeja.

QUOTE(jurda @ 2015 12 19, 15:36)
O kaip vartojat sieros preparatus? Ar kartus skonis?

As mamai pirkau, tai geriausiai mazame stikliuke istirpinti, kad vienu gurksniu galetum isgerti, o po to uzsigerti, nes tikrai kartu nors ir daug atskiedi, tai geriau greiciau isgerti biggrin.gif

QUOTE(Contessa @ 2015 12 19, 22:47)
Aš negaliu lakuotis nagu del nagu valiklio, būtent del jo man sluoksniuojasi nagai, dar neradau tinkamo.  Seip nagai puikus , bet tik pora kartu pasidarau manikiūrą - vėl puse meru nebesilakuoju.

Pabandyk augalini valikli http://www.iherb.com...oz-150-ml/64533 Nagu stiprinimui http://www.iherb.com...-oz-15-ml/33569 sako, kas ir odeliu augima dar suletina.
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2015 12 19, 22:47)
Aš negaliu lakuotis nagu del nagu valiklio, būtent del jo man sluoksniuojasi nagai, dar neradau tinkamo.  Seip nagai puikus , bet tik pora kartu pasidarau manikiūrą - vėl puse meru nebesilakuoju.
-
Del vitaminu nėštumo metu man akušere sakė, kad pirmiausiai trukuma kažkokio vitamino medžiagos pajus mama ir tai parodys kraujas, o tik vėliau kūdikis, tad nėra ko bijoti. Nes vaisius valgo tai ką mama valgo. Jis yra pakankamai apsaugotas, jeigu reguliariai atliekamas kraujo tyrimas.

drinks_cheers.gif Lygiai taip pat, nagus lakuodavau tik įpatingom progom, nes po lakavimo reikedavo susitaikyt, kad dėl sluoksniavimosi reiks nusidildyti nagus doh.gif bet pakeitus valiklį į beacetonį žymiai geresnė situacija, bet vistiek kažką turiu naudoti prieš nago lakavimą. Geriausia ką esu atradus yra šis stiprintojas. Nu tikrai tikrai rekomenduoju pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grei @ 2015 12 20, 14:00)
drinks_cheers.gif Lygiai taip pat, nagus lakuodavau tik įpatingom progom, nes po lakavimo reikedavo susitaikyt, kad dėl sluoksniavimosi reiks nusidildyti nagus  doh.gif bet pakeitus valiklį į beacetonį žymiai geresnė situacija, bet vistiek kažką turiu naudoti prieš nago lakavimą. Geriausia ką esu atradus yra šis stiprintojas. Nu tikrai tikrai rekomenduoju pabandyti  4u.gif

Šį stipriklį ir man manikiūrininkė siūlė. Tie neva beacetoniniai valikliai vis tiek acetonu trenkia ir sudėtį paskaičius pasimato biggrin.gif Kaži kaip su valikliais iš iherb? Nė lašo acetono?

Beje mano nagai paskutiniu metu labai sustiprėjo. Aš kaltinu biotiną.
Atsakyti
4u.gif
Aciu uz patarimus del NAGU prieziuros smile.gif reiks imeginti smile.gif
Atsakyti
O kaip stiprinat savo vyrus ? smile.gif
Zadejau ginkgo biloba nupirkti, bet dabar pasiskunde, kad meslungis darbe traukia, nes daug juda vaiksto laipioja ... - tai jau kaip ir Magnio reiktu... - g.gif
gal koks kompleksas yra 50 meciui ? Teks ir Lietuvoj pasidairyti, nes skubiau reiktu.
4u.gif ax.gif
kazi kaip sitie:
http://eu.iherb.com/...e...p=1&revl=ru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Contessa: 20 gruodžio 2015 - 22:55
Jei Lt - nusipirkit Magnesium Diasporal. Ji nesciosios geria, padeda nuo meslungio. Is Iherb greit gali neatsiust. Dar man padeda kakava nuo meslungio bei tegul nevalgo grudiniu produktu, ypac gliutenines duonos, bulkos, nes jie trukdo pasisavinti mineralus. Gelezi, magni. Rimtai cia.
Atsakyti
Ačiū visoms atsakiusios dėl nagų. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, pirma kartą per visą laiką kai užsakinėju jau ilgokai negaunu siuntinio.
Užsakyta buvo 11.06, seniau gaudavau per 2 sav, tai dabar jau galvoju, kad nieko nebus. Nelabai su anglų draugauju, gal kuri jau rašėt tokį laišką ir galėtumėt įmesti pavyzdį. Ačiū
Atsakyti
O nagai nuo geležies priklausomi ar ne?
Atsakyti

Confirm Your Order

Laba diena,
tempos neseku, todėl labai atsiprašau, jeigu užduosiu besikartojantį klausimą.
Paskutinį kartą iš Iherb pirkau liepos mėnesį. Viskas buvo gerai. O dabar neleidžia apmokėti, rašo taip va:
"Please confirm your order and the details below.

Note: Your order has not been placed yet. Be sure to review your order carefully for completeness and accuracy before you take the final step of sending it into our system.
Also, please check your shipping address one more time.

The credit card is declined.
This can be caused by, but not limited to one of the following reasons:

Incorrect digit entered or numbers transposed when entering the card information
Insufficient funds in the account.
Issuing bank is offline or unavailable to authorize the charge.
Card is not authorized for Internet transactions.
Card has been disable by the issuing bank due to fraudulent activity on the card."
Per tą laiką nieko nekeičiau. Kortelė galioja iki 2017 metų.
Gal žinot kuri,kas tai per bėda? Ačiū labai iš anksto 4u.gif

Atsakyti