Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 109

QUOTE(Skambanti tyla @ 2015 12 16, 10:42)
Ką perkat akims? Skauda, žiauriai skauda, aišku darbas kompu bet dabar tik valytojos kompu nedirba. Akiniai su visom apsaugom yra, lašinu nuolat, net tušas bėga, tepalus naudoju nakčiai, reik dar papildų pabandyt.
ačiū 4u.gif

Šitą pageriam http://eu.iherb.com/...0-Capsules/2612
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2015 12 16, 09:42)
Ką perkat akims? Skauda, žiauriai skauda, aišku darbas kompu bet dabar tik valytojos kompu nedirba. Akiniai su visom apsaugom yra, lašinu nuolat, net tušas bėga, tepalus naudoju nakčiai, reik dar papildų pabandyt.
ačiū 4u.gif

Nuo skausmo man labai padeda pratimai. Suvesk Google "Akių stimuliavimas šviesa", ten pirmu numeriu wordinis doc. išlenda. Bet aš taip sudėtingai nedarau, tiesiog pažiūriu į saulę kelias sek. paskui užsimerkiu ir taip kelis sykius,- padeda iškarto.
Dar mėlynių ekstraktas gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 16 gruodžio 2015 - 14:02
QUOTE(Skambanti tyla @ 2015 12 16, 10:42)
ačiū 4u.gif

taip neturėtų būti schmoll.gif būtent, kad dirba visi, bet retam kam tokie simptomai.
Būtinai reikia: išsitirti akių dugną, taip pat akių spaudimą (!)

aš asmeniškai ilgai nesupratau kas man darosi, ir galvą, ir akis, ir sprandą biggrin.gif - viską atrodo skaudėjo. Kai kraujas parodė tą nelemtą ~70 hemoglobiną, geriu intensyviai Tardeferoną ir situacija gerėja, akivaizdžiai.
(jei kam įdomu pripažino ginekologinę problemą, per mm tiek netenkama kr., kad per likusį laikotarpį iki kitų mm - neatsistato (nors valgyk ar gerk ką nori). Daktarė sakė, kad dabar kas trečiai moteriai mažakraujystė verysad.gif

Laukiu 11.30d. taip tikėjausi gaut iki Kalėdų, gal stebuklas ir įvyks.
Atsakyti
QUOTE(pal_mė @ 2015 12 16, 14:33)
taip neturėtų būti schmoll.gif būtent, kad dirba visi, bet retam kam tokie simptomai.

aš asmeniškai ilgai nesupratau kas man darosi, ir galvą, ir akis, ir sprandą biggrin.gif - viską atrodo skaudėjo. Kai kraujas parodė tą nelemtą ~70 hemoglobiną, geriu intensyviai Tardeferoną ir situacija gerėja, akivaizdžiai.
(jei kam įdomu pripažino ginekologinę problemą, per mm tiek netenkama kr., kad per likusį laikotarpį iki kitų mm - neatsistato (nors valgyk ar gerk ką nori). Daktarė sakė, kad dabar kas trečiai moteriai mažakraujystė verysad.gif

Netikiu tuo, nes labai svarbu tai, ką mes imame į burną. Su mityba ir dar jeigu plius sugebant kuo daugiau suvaldyti stresą ir įvedus gerų papildų, laisvai galima pakoreguoti mm. Ne iš karto, žinoma, bet palaipsniui tikrai viskas susitvarko. Bėgti reikia nuo tokio mediko kuo toliau, kuris sako priešingai. Aš asmeniškai pakankamai gerai pažįstu kelias moteris, kurioms tai padėjo. Padėjo sveikas valgymas, atsisakius gyvūnų produktų thumbup.gif Norite tikėkite, norite ne, juk jūsų ligos, jūsų riekalas smile.gif Tik nuo žmogaus valios viskas priklauso, o bevaliai, kurie patys nebando, o tik kritikuoja, tai aišku nepatikės niekuo ir toliau sirgs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pal_mė @ 2015 12 16, 15:33)

Aš jau vakar gavau lapkričio 30 d. siuntinuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pal_mė @ 2015 12 16, 15:33)

Viskas ištirta, akispūdis norma, akiniai pakeisti, mano pliusas mažuliukas, pakoreguotas dar labiau, dangos visokios kokios pritaikytos, bet yra akių sausumas ir taip provokuojama.
Atsakyti
Vakar gavau lapkričio 25 ir gruodžio 1 d., siunčiaus registruotus.
Atsakyti
QUOTE(Rovy68 @ 2015 12 16, 15:10)
Aš jau vakar gavau lapkričio 30 d. siuntinuką smile.gif

Ir aš bigsmile.gif O be Naujų metų nė nesitikėjau gaut smile.gif
Šitą neregistruotą dar greičiau gavau nei rugsėjį 2 registruotas, kurios muitinei buvo "parūpusios"...

QUOTE(AuroraBO @ 2015 11 17, 10:25)
aš tai jau savaitę geriu kokosų actą po du šaukštus į stiklinę vandens prieš pietus ir prieš vakarienę. Nesitikėjau, bet tikrai daug mažiau suvalgau ir vakare rečiau į šaldytuvą lendu  biggrin.gif per savaitę -1 kg ax.gif  O butelis atėjo puikiai supakuotas, nieišbėgo nei lašelis.

Kokie rezultatai po mėnesio? 4u.gif Man irgi atėjo saugiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 12 16, 20:31)
Kokie rezultatai po mėnesio? 4u.gif Man irgi atėjo saugiai thumbup.gif

Man tik dviem savaitėm užteko šito butelio ax.gif per antrą savaitę irgi -1 kg bigsmile.gif Nusibodo man šaukštais matuot, gal per daug pyliau, nes rūgštu tai laaabai buvo smile.gif keista, kad skrandžio negraužė tokia rugštybė, gal tikrai geras daiktas g.gif reikės gal sekančiame siuntinyje dar vieną pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 12 17, 09:21)
Man tik dviem savaitėm užteko šito butelio ax.gif per antrą savaitę irgi -1 kg bigsmile.gif Nusibodo man šaukštais matuot, gal per daug pyliau, nes rūgštu tai laaabai buvo smile.gif keista, kad skrandžio negraužė tokia rugštybė, gal tikrai geras daiktas  g.gif  reikės gal sekančiame siuntinyje dar vieną pasiimti.

Galvoju reik ir man to acto biggrin.gif
Ar nesisakot dienos prekės labai gera kainauogos
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 17, 11:36)
Galvoju reik ir man to acto biggrin.gif

drinks_cheers.gif Mane irgi sudomino tas actas biggrin.gif Cia 2 arbatinius ar valgomuosius saukstus? Kur galima placiau apie jo poveiki apetitui pasiskaityt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 12 17, 15:49)
drinks_cheers.gif Mane irgi sudomino tas actas  biggrin.gif Cia 2 arbatinius ar valgomuosius saukstus? Kur galima placiau apie jo poveiki apetitui pasiskaityt?  4u.gif

nete http://www.delfi.lt/...u.d?id=68511042
Atsakyti