Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 109

QUOTE(audradv @ 2015 12 12, 11:22)
Gal kas pagelbės, noriu užsisakyti, bet nebeleidžia apmokėti, kažin kodėl

Nuo lapkričio 1 d. įvesti apribojimai - reikia į banką skambint.
Atsakyti
Gal kuri patartu, kokia galima maksimali doze vaikams sio skysto pau d'arco?! http://eu.iherb.com/...g-1-fl-oz-30-ml
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 12 12, 12:36)
Nuo lapkričio 1 d. įvesti apribojimai - reikia į banką skambint.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2015 12 12, 11:46)
Gal kuri patartu, kokia galima maksimali doze vaikams sio skysto pau d'arco?! http://eu.iherb.com/...g-1-fl-oz-30-ml

Žiūrint kokio dydžio tie vaikai, juk gali būti ir poros ir 10 metų. Šiaip orientacijai žiūrėkit į vaikų svorį. Jei pusė suaugusio svorio, tai perpus, jei tik ketvirtadalis suaugusio svorio - tai ketvirtadalis.
Papildyta:
QUOTE(pal_mė @ 2015 12 12, 09:01)
Taip ir galvojau, kad bus panaši žinute  biggrin.gif  įdomu kas nustatinėja tą kokybę smile.gif
Bet ne apie tai.
Gal žinote ar yra koks tepaliukus nuo ...miežio, reikia vaikui, sako vaistinėse nieko nėra, ačiū 4u.gif

Tai kad ne tepaliuko reikia, o imunitetą kelti, taisyklingai vaiką pirmiausia maitinti ir negailėti ant mitybos, papildų. Papigiai pirkdama greičiau kenkiate, pati matot, miežiai auga, tai signalas, kad vėliau gali būti dar blogiau.
Atsakyti
QUOTE(Grei @ 2015 12 12, 10:27)
Kas gali atsakyti dėl Everyday minerals semi matte pudrų atspalvio. Renkuosi tarp Beige 3N ir Golden Light 2W. Nenoriu rūžavo tono, bet įdomu ar 2w nebus per daug geltona. Žodžiu jei kas turit (o tikiu, kad turit, nes kažkada masiškai pirkot) padėkit apsispręsti  4u.gif  ax.gif

Atspalviai N – neutralus, C- rausvas, W- gelsvas. Kuo skaicius didesnis, tuo atspalvis tamsesnis. 2W bus labai sviesi su gelsvu atspalviu, 3W tamsesne .

Atsakyti
QUOTE(Grei @ 2015 12 12, 10:56)

Ne, bandžiau jau čia, not found rašo g.gif
Atsakyti
Nutariau pasinaudot savaitgalio pasiūlymu krepšelis
Taip pat įsimečiau tušą, ar nesat kuri bandžius, labai geri atsiliepimai, tik jų mažai, gal tai naujas produktas šios firmos g.gif .
Probiotikus tikrai esu šios pirkus iš trialų, bet vėl popigiaja duoda, tik jei antrą dedu jau pilną kainą rašo ax.gif
Atsakyti
Visa savaite Madre labs brendui 20% nuolaida 4u.gif kaip tik pabaigiau sia kakava, kokia ji man skani. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2015 12 11, 09:03)
Mano užstrigęs, turbūt 10 min skyriau gražiai supildyti formą ir jau paleidžia  4u.gif  Nebent Jums labai skubiai reikia, tuomet rizika, kad užstrigs, nemaloni...

Merginos, gal galėtumėte ką patarti nuo mieguistumo?  blush2.gif  Pastaruoju metu jaučiuos amžinai neišsimiegojusi, nors miegu po 8 val  doh.gif  Jei tenka 6 val miegoti, vos vos prisikeliu  doh.gif  O gal čia jau tyrimus darytis, kad kažkas negerai?... Anksčiau taip nebūdavo problematiška sad.gif Nebūtinai iš iHerb... Ačiū atsakysiančioms  wub.gif

Kol issitirsite, galite bandyti basomis per sniega pabegioti (kai jis bus biggrin.gif ) labai tonusa kelia, nuotaika atsiranda. Kazkada, kai neturejau galimybes normaliai miegoti, man labai spirulina padedavo http://eu.iherb.com/...0-tablets/12641
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 12 12, 13:14)
Atspalviai  N – neutralus, C- rausvas, W- gelsvas.  Kuo skaicius didesnis, tuo atspalvis tamsesnis. 2W bus labai sviesi su gelsvu atspalviu, 3W tamsesne .

Ačiū aišku su atspaviais, bet vistiek neaišku ką imti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2015 12 12, 14:30)
Ne, bandžiau jau čia, not found rašo  g.gif

O kada išsiuntė? Mano paskutinysis tai tik po kokių 3 dienų pasimatė, anksčiau irgi rašė not found.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulė: 12 gruodžio 2015 - 17:20
Dažniau perkančių norėjau paklausti: kaip dažnai pasitaiko tokios šaunios nuolaidos viskam, kaip buvo per Black Friday? Kaip supratau, šį savaitgalį taikoma nuolaida kosmetikai - kokių dar būna smile.gif?
Atsakyti