Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek jūsų kūdikiai suvalgo per vieną maitinimą?

mums 3 menesiukai, tai suvalgo po 170 ml kas trys valandos, 2 kartus geria po 200ml ax.gif ir pastoviai gali pagalvoti, kad vaikas alkanas, nes vos islaukiam tu triju valandu doh.gif tarp maitinimu dar geriam arbatytes po 30-40 ml.
Atsakyti
Mums 2 menesiai ir savaite su trupuciu.
Is kruties valgom norai, bet ten - ne fontanai.
Misiniai nepatinka juodai. gerem Similaca - is pradziu dar po 90 ml iveikdavo, po to pradejo mazeti.
Del viduriavimo bandeme isomil Soya - kelios dienos po 100 ml, veliau - po 40.
Dabar vargstame su Aptamil. Viena diena valge po 140 ml, dabar - su 40ml vargstame pusvalandi. Dukryte klykia, liezuveliu stumia buteliuka lauk. Arba uzmiega po 2 gurksniu. per diena isgeriame tik apie 300 ml.
ko gero tuoj spjausime mes i ta chemija ir virsimes klijukus. nes dabar mano dama kuda kaip dviratis. nuotraukytese ji storai aprengta, tai to kudumo nesimato.
Atsakyti
Sveiki, mums 6 mėnesiukai, valgom 4 kartus, 2 kartus mišinuką po 200 ml, 1 kartą daržovienės 150 ml. plius 30 ml. mišinuko, ir 200 ml. kruopų košytės. Dieną valgom kas 4 valandas, o naktį pilnai išmiegam thumbup.gif , toks jau nusistovėjęs mūsų grafikas, ir mažylė patenkinta ir mamytė nėra tokia pervargusi thumbup.gif
Atsakyti
mano dukrytei dabar 3men. ir 2sav., ir pradejo labai prastai valgyti, per para tik 600 - 650ml, ir tai su tokiu vargu, nebesuprantu ka cia daryti, gal misinuka pakeisti????? dabar duodu aptamil 1
be to mes gerem gelezi (ferum lek), gal nuo to dingo apetitas
mamos, gal kas irgi dave savo vaikuciams gelezies papildomai kaip jums, ar nepablogejo vaiku apetitas????? verysad.gif
Atsakyti
jei mano mazoji suvalgytu 600 tai sproktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 09, 09:23)
jei mano mazoji suvalgytu 600 tai sproktu biggrin.gif

smile.gif bet tai per visa para tiek gaunasi( valgo 5 kartus , b et nenoriai) ir tik misinuko
Atsakyti
gal misinukas nepatinka, pabandyk kita, o kaip reikaliukai su svoriu? jei priaugo gerai tai nesuk galvos, o jei mazoka pabandyk kita misinuka. mano mazoji valgydavo nan 1 viskas buvo gerai.
Atsakyti
Apie 150ml
Atsakyti
215 ml , valgo 2-3 kartus per parą mišinuko.
Atsakyti
Mano bernas misinuka valgo 2k i diena ir tesuvalgo 180 ml plius minus 10 ml
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 09, 09:48)
gal misinukas nepatinka, pabandyk kita, o kaip reikaliukai su svoriu? jei priaugo gerai tai nesuk galvos, o jei mazoka pabandyk kita misinuka. mano mazoji valgydavo nan 1 viskas buvo gerai.

tai nesinori keisti misinuko, nes taip tai gerai toleruoja, neberia , ir pan., o be to turbut jie visi vienodo skonio g.gif pabandysiu nebeduot gelezies, ir paziuresiu kas bus, o svorio tai per menesi 700 g priaugo smile.gif
Atsakyti
tai visai sauniai priaugot, tai reiskia jai uztenka tiek kiek ji suvalgo. o ar rami yra?jei butu alkana tai sauktu kiek gerkle nesa.
Atsakyti