Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek jūsų kūdikiai suvalgo per vieną maitinimą?

Mum jau 8 menesiai, mes nieko kito nevalgom tik misinukus doh.gif Jam viskas Fuuuu ir feeeee blush2.gif Nuo pat gimimo valgo similac advance ir net nenori jo atsisakyti g.gif Suvalgo per para po 240-270 ml 4 kartus 4u.gif
Atsakyti
mums 3men .bet jau menuo kaip suvalgo po 180ml.ir valgo kas 3-4 valandas.
Atsakyti
Gabrieliui jau 11 men bet dar valgo misinuka ax.gif
Pries miega ir dar nakti suvalgo po 200ml
Atsakyti
mano maze misinelio gerbeja, ji ir kruties atsisake 6 men del to, kad per mazai buvo jos poreikiams patenkinti
iki 7.5 nevalgem jokio kieto maisto (tai 1-2 sauksteliai, visvien darydavau, nes baisu, kad negaus visu reikiamu medziagu).
o dabar irgi pliusinam misineli. kokius 4 kartus po 200ml. jeigu dygsta dantis, tai tik mesyte valgo su darzovem ir misineli blink.gif
sakiau kiba iki mokyklos taip bus doh.gif
Atsakyti
Mums tuoj 5 men,valgom aptamil misinuka 5 kartus po 200 mirksiukas.gif buna,kad kartais suvalgo maziau,bet retai biggrin.gif dabar pradejom ragauti darzoviu tyreliu,tai po ju misinio irgi maziau sugeria ax.gif
Atsakyti
mano brangenybei tuoj 5 mėn. valgom 4 kartus per para, iš jų 3 kartus mišinuko po 180 ml ir vieną kartą košytės 150 ml 4u.gif
Atsakyti
Maniskis taip pat atsisake mano pienuko, tai gerem NAN 1 misinuka, jo isgerdavo 100 -130 ml. iskart po pusvalandzio isgerdavo kas like, maniau kad mazokai, ir mazyliui nelabai tinka nes atpilynet pradejo daug ir sunkiai atsiruksta. Tai pradejau klyjukus virti, o juos tai kapoja iskar suvalgo 150ml, bet velgi praeina kokia valandike jis vel praso, tada duodu atsigerti arbatikes. Na pratempia apie 3val. valgome ir nakti karta, noreciau atpratinti, tu naktipieciu
Atsakyti
3 menesiu suvalgydavo po 150 kas 4val. bet po to vos ne iki kito maitinimo atpilinedavo. tai sumazinau kieki. dabar mums 4 men. suvalgom po 100-135 ml kas 4 val. baigesi atpilinejimai. jau antra savaite kaip ragaujam tyreles. tongue.gif
Atsakyti
Dukrytei 4 menesiai ir 12 dienu.Suvalgo mazdaug 150-180 ml kas tris,kartais daugiau,valandas.Jau po truputi ragauja darzoviu kosytes biggrin.gif
Atsakyti
Mišinukais pradėjau maitinti nuo 7 mėnesių. Tai ji per kartą suvalgydavo tik po 120 ml. Dabar mums jau 9 mėnesiai, o išgeria tik 150 ml, kartais 180 ml, bet ne daugiau.
Manau kiek besuvalgytų vaikelis, tiek jam užtenka. Kiekvienas vaikas vis kitoks ir nėra jokių normų...
Atsakyti
Sveikos mamos, mano maziuke suvalgo po 220 ml, ir valgo kas 4 valandas.Po truputuka ragausime obuoliuku tyreles ir bulviu kosytes thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.

Mums penki menesiai ir 5 dienos. Misinuko suvalgome 190 ml. Valgome darzoviene apie 150 ml., tai po darzovienes misinuko nebeduodu, atsigeria arbatos, pradedame pratintis prei ryziu koses tai greitai dings dar vienas maitinimas misinuku, liks tik du misinukai. Vaisiu tyreles duodu 50 ml., sulciu taip pat 50 ml.
Atsakyti