Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek jūsų kūdikiai suvalgo per vieną maitinimą?

QUOTE(Linuxeee @ 2006 11 24, 18:18)
Na dar neperskaiciau ne vieno panasaus atvejo kaip mano. Mano pupai dabar menesukas nakti ji valgo kas 3-4val du kartus atsikelia suvalgo 50-100gr o diena valgo kas 15min po 30-50gr ir taip visa diena isskyrus ta atveji kada miega pietu miegeli (tas buna tik 1 karta per visa diena  blink.gif  ) o likusia diena valgo valgo valgo, taip susidaro gal koks 10 maitinimu net nezinau, o kiek suvalgo neisivaizduoju, nes padarau 120ml is karto viso nesuvalgo nuvalgo koki 60gr uz kokiu 10-15 min dar nutraukia koki 15 paskui vel uz keliolikos min jai reikia  blink.gif  doh.gif  nezinau nevalgo mano vaikas normaliai, valgytu suvalgytu kazkokia doze to misinuko ir rami butu o dabar taip ir zirzalioja kas 15 min  wacko.gif  unsure.gif

o pabandykit neduoti ir pratemti siek tiek laiko, bent iki valandos. panesioti, pakalbinti, pasupti, masaziuka padaryti. maniskei dar ir dabar labai patinka, kai ja ciupina kas nors, glosto lotuliukas.gif labiausiai patikdavo ir greiciausiai nuramindavau kai pakeldavau stacia (smakriuku ant peties, kaip atsiraugimui) - pasiremia man i peti, kumsti savo apzioja ir ziuri ziuri ziuri bigsmile.gif kartais taip ir uzmigdavo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Edelveis @ 2006 11 25, 10:20)
mano gražuolė 1 mėn. suvalgydavo 120-150ml., o dabar(2 mėn.)-150- 180. valgo 5 kartus per dieną. naktį nevalgo biggrin.gif

pradejau skaityt sia tem ir issigandau, visi vaikiukai cia tiek mazai suvalgo, tai va radau kolege drinks_cheers.gif kurios mazyte valgo tiek pat kiek manasis biggrin.gif
mano irgi 1men suvalgydavo 150ml, o dabar jau du bus greit ir suvalgo po 180ml biggrin.gif valgo irgi 4-5kartus dienoj ir nakti nesikelia bigsmile.gif
Atsakyti
maniskej 4 menesiai, o valgo 5 kartus per diena po 180ml (kartajs viso nesuvalgo) tarp majtinimu pradejau duot taj banano, taj obuolio, taj darzovienes, bandysim tyrele ir kose valgyt smile.gif
Atsakyti
MŪsų manekenei biggrin.gif 3mėn ir 19dienų.nuo pat gimimo valgė nedaug.negana, kad mamos pieno atsisakė, tai ir mišinuko isomil nelabai valgo.isgeria120-180ml 4kartus dienoj, okartais tik 3. schmoll.gif turbut nuo 4mėn pradėsiu duot daržovyčių ar vaisių rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liutem: 30 lapkričio 2006 - 14:35
mes misinuka emem kramtyt nuo 1men tai ispradziu 90ml kas 3 val o poto padidejo iki 120ml bet daugiau kaip ir nebedidejo na nakti kartais isgerdavo 150ml Dabar mums beveik 10 men tai misinuka geriam kazkur 3kart tai ir tik po 120ml ir tai nevisada visa isgeriam smile.gif
Atsakyti
mano sunelis valgo skirtingai diena po 100 - 150ml o pries miega visada isgeria 210ml. o mum jau trys menesiai.
Atsakyti
mano dukryte tik pirmus 2 menesius valge pagal norma (tiek kiek parasyta ant misinuko dezutes) o po to kazkaip nebenorejo po daug valgyti tai per prievarta ir nekisu. dazniausiai ryte ir diena maziau valgo o i vakara daugiau smile.gif
Atsakyti
Deimis valgo labai įvairiai, maždaug 100-180 ml, dažniausiai suvalgo apie 130 ml. Jam dabar 4 mėn. 180 ml suvalgė gal tik 2 kartus.
Atsakyti
mano mazyle 2,5 men , pries miegeli ir nakti suvalgo 120ml , o diena 60- 90ml. valgom milumil1 ir dar du kartus dienoj MP.
Atsakyti
mano amzylis dabar suvalgo apie 160ml kas 4 val. tarpuose tarp misnuko geria arbateles. ir nakti keliasi viena karta paskanauti misinelio. dabar jam 3 men. ir 2 sav. anksciau suvalgydavo 180-200ml, bet teko mazinti nes pradejo smarkiai atpilineti. viena syki net apsiveme. bet dabar atrodo viskas gerai. tarpuose tarp misnuko geria arbateles.
Atsakyti
Sveikutes,

Mano dukrytei rytoj jau 6 menesiai.Per para geriam 3 kartus pieno misinuko po 210 ml.
Atsakyti
mums 3,5 men., valgom kas 4val po 150ml. tik va jau trečia dienelė kai apetitas sumažėjo suvalgo tik 100ml. beje nuo vakar jau pradėjom bandyti valgyti tyreles. tai dabar jaučiu kad vel viskas jau bent kuriam laikui susimakaluos doh.gif
Atsakyti