Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek jūsų kūdikiai suvalgo per vieną maitinimą?

siuo metu suvalgo 120-180ml
Atsakyti
QUOTE(Peskute @ 2006 09 20, 17:33)
Sweikutes....
Pasiskaicius jusu zinutes atrodo,kad mes problemos kaip ir neturime,bet vistiek as labai pergyvenu.Mano mazoji jau 3 d.,nelabai valgo..,sukerta puse savo normos ir stop.Net nezinau ka ir daryti,nes ji pas mus gan judri,bijau ,kad nepradetu ktristi svoris. verysad.gif  Siaip vieno maitinimo metu sukirsdavo 200ml.,nes valgydavom tik 4 kartus dienoje,o visa naktele ismiega.

Maniškė paskutiniom dienom irgi tik po pusę porcijų suvalgo. matyt kalta "grįžusi vasara". Užtat arbatėlės išgeria 150 ml vienu kartu bigsmile.gif
Atsakyti
mums 7.5men o misinuko kiekwiena karta sukapoa po pilna buteli t.y. 260ml
Atsakyti
Maniskei virs 5 men. Pati beveik jau nemaitinu. Misinuko suvalgo 100 ml. Daugiausia paskutiniu metu 120 ml. Valgo vos ne kas 2 val. Buna istempia ir ilgiau. huh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samiene: 26 rugsėjo 2006 - 10:10
Mums 6 men ir pagal amziu turetu suvalgyti 210ml,bet daugiau kaip 120ml neykisi,as manau kad kiek jei reikia tiek ir valgo,nes svoris normalus
Atsakyti

Aš jau galvojau,kad mano dukrytė blogai valgo,o perskaičius nusiraminau.Valgo 4 k.per dieną po 120-200 ml,o arbatėlės išgeria 200 ml per dieną.
Atsakyti
QUOTE(Peskute @ 2006 09 20, 17:33)
Sweikutes....
Pasiskaicius jusu zinutes atrodo,kad mes problemos kaip ir neturime,bet vistiek as labai pergyvenu.Mano mazoji jau 3 d.,nelabai valgo..,sukerta puse savo normos ir stop.Net nezinau ka ir daryti,nes ji pas mus gan judri,bijau ,kad nepradetu ktristi svoris. verysad.gif  Siaip vieno maitinimo metu sukirsdavo 200ml.,nes valgydavom tik 4 kartus dienoje,o visa naktele ismiega.

jau vaikas is bado nemirs mirksiukas.gif gal nenori,gal soti,juk pati nevisada,ne kasdiena tiek pat suvalgai? maniskei buvo uzeje kelios dienos,suvalgudavo 110ml *4.ir viskas,jokiu arbatu,vandens
Atsakyti
Džiaukitės mamytės, kad vaikai daug nevalgo. Mum jau 8mėn. tai man net baisu kaip vaikas valgo. 3 kartus per dieną mišinukas po 240ml, 2 kartus kažkokia košė. Gal per daug, bet negaliu neduot, nes zyzia tada. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitav @ 2006 11 16, 20:59)
Džiaukitės mamytės, kad vaikai daug nevalgo. Mum jau 8mėn. tai man net baisu kaip vaikas valgo. 3 kartus per dieną mišinukas po 240ml, 2 kartus kažkokia košė. Gal per daug, bet negaliu neduot, nes zyzia tada. g.gif

Mes suvalgom misunuko 180visada mamai nieko nepalieka biggrin.gif, valgom 3kartus jo dar 2 kartus tyreles darzoviu ar vaisiu po tiek pat. viena karta bandziau apgauti pries nakti kazkaip gavosi kad paskutinis maitinimas isejo ankstokai tai norejau nutemt laika ir daviau maza indeli tyreles ir galvoju uzteks o pries einant miegot duosiu misinuko, ir ka jis suvalge ta tyrele ir suprates kad daugiau neduosiu dudas paleido tai teko viska iskart atiduot lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano merginai 4,5 mėn. Suvalgo ne daugiau kaip 130 g 6 kartus. Dabar pradejom truputi košes ragaut. Valgo neperdaugiausia o auga tai kaip ant mielių. dabar sveria 8,5 kg tongue.gif
Atsakyti
Na dar neperskaiciau ne vieno panasaus atvejo kaip mano. Mano pupai dabar menesukas nakti ji valgo kas 3-4val du kartus atsikelia suvalgo 50-100gr o diena valgo kas 15min po 30-50gr ir taip visa diena isskyrus ta atveji kada miega pietu miegeli (tas buna tik 1 karta per visa diena blink.gif ) o likusia diena valgo valgo valgo, taip susidaro gal koks 10 maitinimu net nezinau, o kiek suvalgo neisivaizduoju, nes padarau 120ml is karto viso nesuvalgo nuvalgo koki 60gr uz kokiu 10-15 min dar nutraukia koki 15 paskui vel uz keliolikos min jai reikia blink.gif doh.gif nezinau nevalgo mano vaikas normaliai, valgytu suvalgytu kazkokia doze to misinuko ir rami butu o dabar taip ir zirzalioja kas 15 min wacko.gif unsure.gif
Atsakyti
mano gražuolė 1 mėn. suvalgydavo 120-150ml., o dabar(2 mėn.)-150- 180. valgo 5 kartus per dieną. naktį nevalgo biggrin.gif
Atsakyti