Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek jūsų kūdikiai suvalgo per vieną maitinimą?

Maniškei tuoj bus 7mėn, mišinuką geria 4 kartus dienoj, kartais 3 po 120ml ir du kartus dienoj vago košytes su arbata (vieną kartą daržovių, vakare kruopų) mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu suneliui beveik du menesiukai. Valgom Aptamil HA1. Kai paklausiau daktares po kiek duot antraji menesiuka misinuko tai sake vadovautis instrukcija ant pakuptes, nes misinukas misinukui nelygu/. Bet nesivadovaujam ka raso ant dezutes, nes ten raso maitinti 5 kartus ir toki amziaus kaip musiskis vaikiukui gaminti misinuka vienam kartui is 150ml vandens ir gatavo gaunasi misinuko 170ml. Mes tiek suvagyt nebuvom prate ir skranduka mum butu istampe ar atpiltu pertekliu vis vien, o ir algydavom iki tok po 6 ar net 7 kartus per para. Tad pasitarem su daktare tai sake mazint porcijas siek tiek ir maitint kaip irate po 6 kartus. Tad dabar valgome 6 kartus per para po 140ml. Nezinau ar cia jam ciut maziau duodu nei kad reik ar kaip, bet pas mane apzuoriukas, jam tas pasakymas netinka, kad tegu valgo kiek nori, svalgytu ir 200ml o po to atpylinetu man puse nakties ir skranduka ajm skaudetu:) Gal kuri galit apytikslia pasakyt ar 140ml beveik 2men vaikiukui normalu misinuko kai maitinamas 6 kartus per para?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monicute @ 2012 11 03, 16:07)
Musu suneliui beveik du menesiukai. Valgom Aptamil HA1. Kai paklausiau daktares po kiek duot antraji menesiuka misinuko tai sake vadovautis instrukcija ant pakuptes, nes misinukas misinukui nelygu/. Bet nesivadovaujam ka raso ant dezutes, nes ten raso maitinti 5 kartus ir toki amziaus kaip musiskis vaikiukui gaminti misinuka vienam kartui is 150ml vandens ir gatavo gaunasi misinuko 170ml. Mes tiek suvagyt nebuvom prate ir skranduka mum butu istampe ar atpiltu pertekliu vis vien, o ir algydavom iki tok po 6 ar net 7 kartus per para. Tad pasitarem su daktare tai sake mazint porcijas siek tiek ir maitint kaip irate po 6 kartus. Tad dabar valgome 6 kartus per para po 140ml. Nezinau ar cia jam ciut maziau duodu nei kad reik ar kaip, bet pas mane apzuoriukas, jam tas pasakymas netinka, kad tegu valgo kiek nori, svalgytu ir  200ml o po to atpylinetu man puse nakties ir skranduka ajm skaudetu:) Gal kuri galit apytikslia pasakyt ar 140ml beveik 2men vaikiukui normalu misinuko kai maitinamas 6 kartus per para?smile.gif

Gal normalu, nors mano tokio amžiaus suvalgydavo tik 120 6 kartus paroje, bet naktį nesikeldavo ir dieną lauke tris valandas numigdavo biggrin.gif
Atsakyti
Paskaicius jusu postus nusiraminau, nes maniske valgo 120 ml-150ml , kokius 5-6 kartus..mums 10!savaiteliu.. Kazkaip biski mazoka atrodo, nes kartais ji net tu 120 nesuvalgo...o kartais ir visus 150.. Valgom aptamila, ant pakuotes parasyta, kad turi suvalgyt apiev 180 ml...bet matyt vaikai skirtingi..
Atsakyti
Kokius žindukus naudojat,nes Aptamil kristalai užkiša skylutes ir nebėga mišinukas ?
Atsakyti
QUOTE(lettaa* @ 2012 11 27, 10:14)
Kokius žindukus naudojat,nes Aptamil kristalai užkiša skylutes ir nebėga mišinukas ?

naudoju Aptamil analoga Nutrilon, na ir kol buvom LT tai Aptamil, su Dr. Brown buteliukais niekas nieko neuzkisa. Siaip NUK buteliuku skylutes kiek didesnes nei visos kitos, jei uzkisa bandykit NUK.
Atsakyti
mano vyrukui tik du menesiai ir astuonios dienos, o jau per maitinima 160 ml suvalgo. Valgo kas tris valandas, bet ziuriu, kad jau triju valandu kartais neislaukia-pradeda zyzti, pirsciukus ciulpti, galiausiai verkti. Tai tenka duoti anksciau. Siai sunkokas jis-mazdaug pries savaite sveriau, tai 6.450 svere (Buvo du menesiai) Ziuriu, cia visu tiek mazai suvalo... Ka daryti, bandyti pratempti iki 3 valandu bent jau, ar duot kiek nori? ( tikiuosi, kad nenuskambejo ziauriai, bet baisu, kad tuoj pusmetinuko svori pasieks doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2012 12 09, 23:13)
mano vyrukui tik du menesiai ir astuonios dienos, o jau per maitinima 160 ml suvalgo. Valgo kas tris valandas, bet ziuriu, kad jau triju valandu kartais neislaukia-pradeda zyzti, pirsciukus ciulpti, galiausiai verkti. Tai tenka duoti anksciau. Siai sunkokas jis-mazdaug pries savaite sveriau, tai 6.450 svere (Buvo du menesiai) Ziuriu, cia visu tiek mazai suvalo... Ka daryti, bandyti pratempti iki 3 valandu bent jau, ar duot kiek nori? ( tikiuosi, kad nenuskambejo ziauriai, bet baisu, kad tuoj pusmetinuko svori pasieks doh.gif )

dziaukites vaiko apetitu!:) maniske 4 menesiu, suvalgo 180 be problemu, jau kosyte po truputuka ivedu, o to 180 kartais tik 2 valandom uztenka, pries saveite svere 8.300kg bet nesijaudinu, svarbu sveika ir gerai auga;) kartais kad laika pratemp panesioju po namus tai koki 20min ir tepratempiu, sunku vis del to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2012 12 09, 23:13)

Gatinha - matau musu vaikai panasaus amziaus, maniske turbut tik keliom dienom vyresne biggrin.gif Per maitinima suvalgo 100-120ml., kartais 150ml bet labai retai. Valgo 5 kartus i para, dazniau neisiulysi doh.gif Lygiai 2 menesiu svere 4800g., 59cm ugio, va ir auga toks sliekas.... Gydytoja sako kad viskas normalu. Turbut skirtingai tie vaikiukai auga, nieko nepadarysi.
Atsakyti
Mano sūneliui 4 mėn ir 1 sav. Jis valgo labai įvairiai, manau, kad nurodymai ant pakuočių yra bendri, o kiekvienas vaikiukas skirtingas. Pvz mano drakoniukas dieną valgo po 4-5 kartus, kartais 200ml, o kartais apsiriboja 100ml. Bet pradėjo naktimis keltis po kelis kartus ir vietoj anksčiau suvalgomų 120-150ml, dabar suvalgo po 150-200ml mišinuko. Valgom Aptamil 1 mišinį (per 2 mėn čia jau trečias mišinys, nuo kitų bėrė) ir jau daržoves. 4mėn svėrėm 7,1kg, o tai daugiau nei dvigubai daugiau nei gimė sverdamas, tad manau viskas gerai su jo apetitu 4u.gif
Atsakyti
Sunui 6 men, pries menesi tik pradejau misinuko duoti, tai suvalgo 150-160ml, duodu grudine kose ir darzoviene tai matyt sotus buna uztai gal daugiau ir nesuvalgo smile.gif
Atsakyti
Mano berniukui 4 su puse men. ir jis suvalgo 170 ml. 5 kartus per dienair dar kartais karta kokia 100-130 nakti.
Manau, kad normaliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Huba Buba: 21 gruodžio 2012 - 16:49