an neramu, kad mano 1,5 mėnesio mergaitė mišinuko suvalgo tik 50 ml ir būna soti. padarau visada 100, bet niekada nesuvalgo
na, mes ne vien mišinuk valgom. mišinį tik 1-2 krt dienoj. kitus kartus mano pieną. bet tuos 50 ml valgo ne kaip damaitinimą po pieno, o kaip normalų maitinimą
QUOTE(Melisiukas @ 2006 07 19, 15:05)
Kiek jūsų atžalos suvalgo? Maniškė gimė 2,7 kg, 3 mėn. svėrė 5100 g. Valgė vos 100 g. Dabar vos 140 g suvalgo ir tai nevisada...
maniškė būdama 2,5 mėn. suvalgydavo 60 ml., o geriausiu atveju 90. tai pradėjau virti klijukus, tai valgo kad ausys linguojasi. jau valgom 1,5 mėn.nepilnai. ir labai džiaugiuosi
QUOTE(vikta @ 2006 08 29, 17:33)
an neramu, kad mano 1,5 mėnesio mergaitė mišinuko suvalgo tik 50 ml ir būna soti. padarau visada 100, bet niekada nesuvalgo
na, mes ne vien mišinuk valgom. mišinį tik 1-2 krt dienoj. kitus kartus mano pieną. bet tuos 50 ml valgo ne kaip damaitinimą po pieno, o kaip normalų maitinimą
Maniškė iki 3 mėn. valgė tik po 100 ml. Manau, nieko čia keisto, jei valgo dažnai (kas 2 val). Dabar pvz. suvalgo 120g daržovių tyrelės ir būna soti...
QUOTE(tigre @ 2006 08 27, 15:20)
mano mazutei dabar 3 savaites maitinu misineliu po 100ml,ar tiesa kad maitinant kas 3 valandas (taip pat ir nakti) issitampys skrandukas?
O ar pas suaugusį išsitampo? Neišsitampys, aišku, ne, vaikas žino, kiek jam reikia
mergytei 3,5men,bet nesuvalgo daugiau kaip 130
Mums 3 mėn ir 3 sav.Valgom įvairiai.180 kartais, kartais gana tik 90.Aišku, labai sunku nutaikyti, paskui gaila pilstyti..Po mišinuko dažniausiai 4 val pertrauka.Gauna dar ir mano pienuko, tai tarpas sumažėja iki 3 val.
Mes suvalgom po 210ml mišinuko 5 kartus paroj + ~200ml pankolio arbatos
įtariu mano mažiausiai suvalgo mišinio max. 130 ml, bet čia retai- šventė būna, o paprastai svyruoja nuo 70 ml. iki 100 ml. kartais tik 50 ml. teišgeria ir porą valandų soti būna, o jau 5, 5 mėn.
QUOTE(vikcius @ 2006 09 05, 11:52)
mergytei 3,5men,bet nesuvalgo daugiau kaip 130
Nieko čia keisto, juk ne visi vaikučiai valgo po 200 Džiaukis, manekėnę turėsi (čia juokauju, žinoma. bet jei svoris auga, viskas gerai, mano dukrytė tiek pat valgė)
tajui dabar 6 su puse men, tai suvalgo aptamil2 apie 170-200ml (jau gal i aptamil3 reiktu keisti?) kaip kada zinoma, kartais maziau... priespieciams valgom vaisiu tyreles ir desertus, o pavakariams arba vakarienei kruopu koses darzoviu labai nemegsta, spjauna ir viskas negaliu niekaip isiulyti, nei pirktiniu, kurios ir man paciai nera skanios, nei kur pati verdu... gal ka patarti galetumet? labai nori paragaut ka mes valgom, tai retkarciais duodu. keleta kartu surio ragavo ir visai patiko. net stebiuosi, nes jis truputi kartokas buvo, o tajus valgo tik kas saldziau. bande jogurto, ryziu deserto, vaisiu ivairiu, darzoviu svieziu...jau turi du apatinius dantukas, tai megina atsikasti
Sweikutes....
Pasiskaicius jusu zinutes atrodo,kad mes problemos kaip ir neturime,bet vistiek as labai pergyvenu.Mano mazoji jau 3 d.,nelabai valgo..,sukerta puse savo normos ir stop.Net nezinau ka ir daryti,nes ji pas mus gan judri,bijau ,kad nepradetu ktristi svoris. Siaip vieno maitinimo metu sukirsdavo 200ml.,nes valgydavom tik 4 kartus dienoje,o visa naktele ismiega.
Pasiskaicius jusu zinutes atrodo,kad mes problemos kaip ir neturime,bet vistiek as labai pergyvenu.Mano mazoji jau 3 d.,nelabai valgo..,sukerta puse savo normos ir stop.Net nezinau ka ir daryti,nes ji pas mus gan judri,bijau ,kad nepradetu ktristi svoris. Siaip vieno maitinimo metu sukirsdavo 200ml.,nes valgydavom tik 4 kartus dienoje,o visa naktele ismiega.