Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek jūsų kūdikiai suvalgo per vieną maitinimą?

QUOTE(SuperMeska @ 2009 07 31, 08:44)
Maniskei 4 men. Valgo 5 kartus per diena po 180 ml.

pas mus tas pats smile.gif tik naktim nevalgom
mum 5.5men smile.gif
Atsakyti
Maniskei 7men.rytais isgeria 150,o taip daznai po 90.
Atsakyti
Mano merginai 9 men. daugiausiai isgeria 180 ml. pieno smile.gif
Atsakyti
mano mergatei 2.5 men suvago 120ml bet kartais jau ir 150 nori. bet nakti nesikelia valgyt, pavalgo kokia 10 ar 11 ir miega iki kokiu 6 ryto lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskis siuo metu suvalgo 70 ml., bet siomis dienomis pradejo valgyti, kas 1.5 val...anksciau kas 3 val. Zinoma reikia tik dziaugtis, kad valgo, bet ar ne per daug as cia jam duodu?
Atsakyti
QUOTE(bubuke @ 2009 08 21, 12:45)
Maniskis siuo metu suvalgo 70 ml., bet siomis dienomis pradejo valgyti, kas 1.5 val...anksciau kas 3 val. Zinoma reikia tik dziaugtis, kad valgo, bet ar ne per daug as cia jam duodu?

pas mus irgi tokia pati situacija irgi laukiu gal kuri mama parasys ar per tankiai maitinam g.gif
Atsakyti
mano maziai netoli 3 menesiu ir suvalgo 120 ml. diena valgo bent kas 1,5 val. o nakti bent nuo 10 iki 5 nevalgo, miega..
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2009 08 23, 12:44)
mano maziai netoli 3 menesiu ir suvalgo 120 ml. diena valgo bent kas 1,5 val. o nakti bent nuo 10 iki 5 nevalgo, miega..

o ka daktare sake ar normalu taip valgyti/ g.gif
Atsakyti
o tai kdl gali but nenormalu jei svoris gerai auga? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bubuke @ 2009 08 21, 13:45)

man buvo tokia pati problema, niekada vaikas neislaukdavo daugiau nei 2 valandas, ir dabar tas pats. tai spjoviau i tas visas knygas ir gydytoju nurodymus, duodu tiek kiek vaikas nori ir kada nori, nes juk gal jis geriau zino, kad yra alkanas. savaite bandziau serti kas 3 valandas. ir kas is to, praklykdavo po 2 valandas is alkio ir tiek doh.gif, jau pati isproteti baigiau. o dabar ramiai valgom po 80-90 kas pora valandu ir vaikas ramus ir man gerai.
nekankinkit savo vaiku vien del to, kad kazkas parase vadoveli, kiekvienas vaikas yra savitas ir nieko cia nepadarysi.
man ligoninej 3 paras dukrai duodavo po 20ml kas 3 valandas. jinai visas tas tris paras praklyke is alkio, vos grize namo is karto islakem 60ml, nors gydytoja sake, kad vaikas negali tiek suvalgyti. o manoji galejo ax.gif
Atsakyti
mums 3 men ir suvalgom po 200 ml 4 k i diena
Atsakyti
suvalgo po 180 ml 7 k per para iki paskutinio laso ir dar valgytu jei tik butu kol galu gale apsivemia , neturi vaikis saiko
Papildyta:
beje pastebejau, ko vyresnis to daugiau pradeda naktim prasyt, o taigi turetu realiai vis maziau valgt naktimis g.gif
Atsakyti