Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek jūsų kūdikiai suvalgo per vieną maitinimą?

QUOTE(Ustia @ 2009 04 01, 20:33)
O kiek, jei ne paslaptis per menesi priaugat?  blush2.gif
Kiek suvalgot per para? 4u.gif

per parasuvalgommisinuko kazkur apie 700ml ir arbateles dar 200ml, o priaugam po 1kg
Atsakyti
Mums 3,5 mėn., bet mes arbatos dar negeriame...
Atsakyti
turėjau tokią pačią problemą, ateina laikas valgyti klykia, rėkia ir nei pro kur doh.gif sukišu per prievarta klyksmas dar didesnis, laikas valgyti tik pamato artėjantį buteliuką ir klykia, problema buvo aptamilas, jūsų atveju kažkodėl norisi manyti, kad bėda irgi būtent aptamile (beje tokia problema dažnoka su aptamilu) keiskit mišinį, yra ne tik nan ir similac mišiniai, mano vaikui idealiai tiko semper mišinukai, daugiau gyvenime jokių aptamilų neduosiu schmoll.gif
Atsakyti
Mes nuo 5 mėn. valgome mišinuką, tai 5 mėn. valgė po 150 ml, 6 mėn. 120 ml, o dabar, kai greit 7 mėn po 60ml., arba net iš viso tik 60 ml. per dieną. Dabar sveriam 6,600 g. Bet valgo visą kitą ir geria vandenuką, arbatos ir sulčių neduodam. Gydytoja, sakė, kad viskas gerai, nes mergaitė energinga ir sveika. g.gif
Atsakyti
Mes tuoj būsime 6 mėn. geriame HiPP 2 Plius ir išgeriame, kai nevalgome košytės, po 220 ml 4u.gif
Atsakyti
Maniskei 4 men. Valgo 5 kartus per diena po 180 ml.
Atsakyti
sveikos, mano suneliui 3,5men apetito didelio nera, sveriam 6900g, vienam kartui darau 160ml misinio dienos metu, o nakti jeigu keliasi suvalgo 190ml misinuko thumbup.gif
Atsakyti
Suvalgo nuo 80 iki 120 ml. gimem didedli ir valgyt pradejom daug tongue.gif
Atsakyti
Manajam jau 1,5men, bet suvalgo maximum 125ml. valgom kas 3val.
Atsakyti
maniskei 4men,tai visaip buna-140,160,170,180.pora kart yra suvalgius 200,yra ir 100,120.vienzo-ivairiai
Atsakyti
o mano mazajai 7 men eina, bet suvalgo nedaugiau 150 ml 3 kartus pienelio
Atsakyti
mums jau 7 menesiai, bet suvalgo ne daugiau negu 140 ml. tiek koses, tiek misinelio, tiek nutraukto MP.
Atsakyti