Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek jūsų kūdikiai suvalgo per vieną maitinimą?

mums 7 mėnesiai, valgom 5 kartus iš jų 3 mišinuką suvalgom 170 nakčiai duodu 200
Atsakyti
mun du men su puse ir suvalgom 80ml MP ir 90 ml misinio nakciai duodu 150 ml misinio bet nevisada isgeria smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristinute: 16 vasario 2009 - 13:09
1-2 kartus (ryte, vakare) po 180 - 250 ml
Atsakyti
turiu problema... Mano berniukui 3 menesiai. Apie pora savaiciu vaikas ziauriai blogai valgo, kai ateina valgymo metas - tai maitinimas virsta skandalu(maitinu kas 3 val). Tiek misinuku pakeiciau, ir vistiek neskanu, maitinu Aptamil'u. Visu pirma pastebejau, kad jis ir nepraso valgyti, toks ispudis, kad jis visa laika sotus... blink.gif Tai ikisi ta buteliuka i burna, varineja ta zinduka pirmyn atgal ir viskas, patraukia, patraukia ir riekia, burma uzspaudzia ir viso gero. Net nezinau kame problema, anksciau tokiu problemu nebudavo.
Mamos papasakokite, kaip jusu leliukai valgo ir kiek suvalgo?
Kaip galima su tuo kovoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ustia @ 2009 03 26, 17:34)
turiu problema... Mano berniukui 3 menesiai. Apie pora savaiciu vaikas ziauriai blogai valgo, kai ateina valgymo metas - tai maitinimas virsta skandalu(maitinu kas 3 val). Tiek misinuku pakeiciau, ir vistiek neskanu, maitinu Aptamil'u. Visu pirma pastebejau, kad jis ir nepraso valgyti, toks ispudis, kad jis visa laika sotus... blink.gif Tai ikisi ta buteliuka i burna, varineja ta zinduka pirmyn atgal ir viskas, patraukia, patraukia ir riekia, burma uzspaudzia ir viso gero. Net nezinau kame problema, anksciau tokiu problemu nebudavo.
Mamos papasakokite, kaip jusu leliukai valgo ir kiek suvalgo?
Kaip galima su tuo kovoti? g.gif

sveika,na manoji suvalgo tai 60ml tai 80ml dažniausiai 100ml,kartais120ml rolleyes.gif visko būna,kartais žaidžia su tuo buteliuku matau netraukia,tai ir nekišu,praalks labiau suvalgys geriau rolleyes.gif buvo kad labai rėkė valgydama,bet ir nevalgydama rėkė,buvo problemų su pilvu,pakeičiau mišinuką,vaikui pagerėjo smile.gif gal pilvukas ir jums skauda,gal bėga per stipriai ar per sunkiai,gal reikia didesnio tarpo tarp maitinimų.Gal negrusk per prievartą,vaikutis tik dar labiau susinervina smile.gif
tai kiek išvis pavalgo per dieną?
be reikalo mišinukų nekaitaliokit(tik tuo atveju jei netinka,ty beria,nekakoja,skauda pilva)
tikiuos viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2009 03 27, 14:10)
sveika,na manoji suvalgo tai 60ml tai 80ml dažniausiai 100ml,kartais120ml rolleyes.gif visko būna,kartais žaidžia su tuo buteliuku matau netraukia,tai ir nekišu,praalks labiau suvalgys geriau rolleyes.gif buvo kad labai rėkė valgydama,bet ir nevalgydama rėkė,buvo problemų su pilvu,pakeičiau mišinuką,vaikui pagerėjo smile.gif gal pilvukas ir jums skauda,gal bėga per stipriai ar per sunkiai,gal reikia didesnio tarpo tarp maitinimų.Gal negrusk per prievartą,vaikutis tik dar labiau susinervina smile.gif
tai kiek išvis pavalgo per dieną?
be reikalo mišinukų nekaitaliokit(tik tuo atveju jei netinka,ty beria,nekakoja,skauda pilva)
tikiuos viskas susitvarkys 4u.gif

Sveikute! smile.gif
Jo, pirmą kankinomės su pilvuku, vis stenėjo vargšas, sunkiai dujos išeidavo,(tuo tarpu valgėm NAN), pakeičiau i similacą, pradėjo atpilinėti, nuo aptamilo neatpilinėja, bet ir nenoriai valgo... schmoll.gif
Šiaip anksčiai valgė jau po 120 ml, taip gražiai ir gan greitai, pakeičiau žinduką, nes tikrai sunkiai traukėsi, dabar lyg ir pats tas. Dabar visko būna ryte sugeba ir 50 ml suvalgyti, kaip kada. Per parą gaunasi kažkur 600-700 ml irgi kiekis šokinėja. Matai, labai bijau, kad tik nekristu svoris, nes jis LABAI mažas pas mane gimęs Pridavėm kraujuką, biški sumažėjęs hemoglobinas, tai gersim hemoferą, gal pagerės... g.gif
O kokį tu mišinuką duodi?
Atsakyti
Sveiki. mano lialius labai panasaus amziaus. pradejau ir as vargti su jos apetitu. Anksciau sakydavau, kad yra apzorike, o dabar... Na per para iseina apie 900ml (buna daugiau, buna maziau). Maitinau savo pienu (nusitraukineju), dabar dar pradejau primaitineti Aptamil1. kas kesiciausia, jausmas tox, kad ji misineli mieliau valgo nei mano pieneli g.gif Paskutini karta kai sveremes, tai per 6 sav buvo priaugusi vos 1kg. Bet tai buvo pries apetito suprastejima. galvoju eiti vel svertis ir ziureti kaip jos svoris kinta. Na as dar karatsi kaltinu alergija kuria turim, tik neisku kam doh.gif Zodziu, didelis sirdaskausdis ir man del jos apetito verysad.gif
Atsakyti
Sveikos.Mano mergyte valgo kas trys val 180ml na kartais 160ml.Hippo misinuko.Isbandem ir aptamili ir similaka nevalgydavo vis verkdavo su lieziuviu stumdavo lauk.O hippa geria mielai. thumbup.gif
Atsakyti
mano maziui tuoj bus trys men, valgymu niekad nesiskunde. valgo aptamil AR kad ir neskanus su kitais palyginus. per karta suvalgo po 220ml kazkur, tik vakarais maziau. kadang ilgai miegam tai valgom tik 4kartus, tai iseina per diena apie 820ml.
gal tikrai pabandyk reciau duoti
Atsakyti
mano irgi tapati beda, tai nori valgo, tai ne, bet as nepergyvenu svoris vistiek auga, o tai svarbiausia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kareivike @ 2009 04 01, 19:58)
mano irgi tapati beda, tai nori valgo, tai ne, bet as nepergyvenu svoris vistiek auga, o tai svarbiausia thumbup.gif

O kiek, jei ne paslaptis per menesi priaugat? blush2.gif
Kiek suvalgot per para? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ieva123 @ 2009 03 29, 23:47)
Sveiki. mano lialius labai panasaus amziaus. pradejau ir as vargti su jos apetitu. Anksciau sakydavau, kad yra apzorike, o dabar... Na per para iseina apie 900ml (buna daugiau, buna maziau). Maitinau savo pienu (nusitraukineju), dabar dar pradejau primaitineti Aptamil1. kas kesiciausia, jausmas tox, kad ji misineli mieliau valgo nei mano pieneli  g.gif Paskutini karta kai sveremes, tai per 6 sav buvo priaugusi vos 1kg. Bet tai buvo pries apetito suprastejima. galvoju eiti vel svertis ir ziureti kaip jos svoris kinta. Na as dar karatsi kaltinu alergija kuria turim, tik neisku kam  doh.gif  Zodziu, didelis sirdaskausdis ir man del jos apetito  verysad.gif

blink.gif kur tu čia matai,kad per mažai?Valgo ir priauga kuo puikiausiai bigsmile.gif Darai tragediją iš nieko g.gif
Maniškė per trečia mėnesį piaugo 400gr valgydama mišinuką rolleyes.gif Paros norma būdavo apie 500ml mišinuko,tai čia jau bėda sakyčiau g.gif
Atsakyti