Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek jūsų kūdikiai suvalgo per vieną maitinimą?

QUOTE(pra @ 2008 11 18, 11:08)
tai kiek kartu ir po kiek vaikai turetu valgyti? mums beveik 3 men.valgom po 150 6-7 kartus per para...ir bijau, kad per daug... 2.5 menesiu sverem7 kg, o ugis62 cm.o vaikas amzinai alkanas...vos tas 3 valandas istveriam....gal jei duociaupo daugiau valgytu reciau? g.gif

Mums gastroenterologė griežtai sakė kad tos normos kur ant mišinėlių nesamonė, bet man keistoka.iki tol valgydavom apie 5 kartus po 180 bet ji pasibaisėjo kad tokias dideles dozes ir liepė 3 mėn valgyti 130x6, 4 mėn 140x6 o 5mėn 150x6. nežinau kiek čia teisybės bet gyditoja gal žino
Atsakyti
QUOTE(Swetik @ 2008 11 16, 20:13)
Mum 3 men. Geriam Aptamili 4-5 kartus i diena (kartais 3), dazniausiai o 230 suvalgo, bet kartais visa diena po 150 tiktai, o shiandien daviau 230, tai dar paskui 60 teko papildomai daryti... g.gif  ishtiesu pati nelabai pagaunu kaip jam taip gaunasi...skirtingai valgyti  blink.gif

Ar nemanot, kad mazylis per mazas valgyti 3kartus dienoj, po 230??? galima taip skranduka istampyti.Bet skaiciau, kad kudikiai suvalgo skirtinga maisto kieki, skirtingu laiku, ir tai normalu. Mums daktaras sake kad negalima virsyti 800ml per para plius 200ml arbateliu, jei vaikas geria. Mums 3,5men sveriam apie 7kg valgom 4-5 kartus per para dienom po 180ml o nakti po 150ml. As manau kad per daug, nors jis gal ir noretu daugiau, bet as jau nebe duodu.reikes pasiklausti daktares, sestadieni. g.gif

Tiesa, pamirsau paklausti koks svoris??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo XVXVX: 20 lapkričio 2008 - 16:42
Mums tai 4 mėn. sveriam 7700 g. Valgom ne per daug. Valgom 7 kartus per parą. Taisau po 170 ml. Bet ne visada suvalgo. Tas 4-5 valandas ištempiam be problemų. Mano mergiana nėra labai valgi smile.gif smile.gif smile.gif . Nors svoris auga gerai.
Atsakyti
o mano mazulyte sveria 6,2kg.65cm..o valgo mazai...po 130,5kartus ir tai ne visada,kartais ir 20g.tesuvalgo...tokia visa ilga ir kudute,smulki,gyd.sako kaip 3men...dar mazakraujyste be to...mums dabar 5men.bandem ragaut ob.sulciu,banano...nuo visko beria...dabar bandau duot bulviu su kalakutiena,padarau tokia tyrele....ziuresim,gal neisbers...o pieno nenori...mesos tik duok,pati ziojasi...
Atsakyti
QUOTE(Sandriulis 25 @ 2008 11 21, 17:01)
Mums tai 4 mėn. sveriam 7700 g. Valgom ne per daug. Valgom 7 kartus per parą. Taisau po 170 ml. Bet ne visada  suvalgo. Tas 4-5 valandas ištempiam be problemų. Mano mergiana nėra labai valgi  smile.gif  smile.gif  smile.gif . Nors svoris auga gerai.

maniske 4 men sveria 6 kg, o misinuko vos 120 teisgeria, na, bet nekuda, zandai raudoni bigsmile.gif Valgo kas 3 val.
Sakot, jusu nevalgi, tai ka mum tada sakyt? biggrin.gif
Atsakyti
Kol gėrė mišinius, būdama netoli 4 mėn, išgerdavo 180 ml
Atsakyti
Mano grazuole ir dabar retai kada 180 ml isgeria (geriam 1-2 kartus per diena, tiksliau nakti smile.gif ), o anksciau, jei isgerdavo bent 120 - budavo didele svente biggrin.gif , na ir nieko, uzaugome ax.gif
Atsakyti
Mano mazoji yra 5men ir kelios dienos sveria 7.200kg, tai valgome per diena 5kartus misinuka po 180 ar 210. thumbup.gif
Atsakyti
mano pupa suvalgo vos 120
Atsakyti
mes irgi vos po 120 ml iveikia beveik kas 3 val.,nors sveria nemazai g.gif
Atsakyti
Mes isvalgom mazdaug 120ml per viena karta,valgo mazius kas 2 val.
Atsakyti
kai dygo dantukai tai tik kokius 120-150ml, bet db tai jau normaliai po 210ml, valgom 4-5kartus ax.gif
Atsakyti