Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek jūsų kūdikiai suvalgo per vieną maitinimą?

mums beveik 4 mėnesiai, suvalgom apie 210 ml hipp'o 4-5 kartus per dieną lotuliukas.gif
Atsakyti
maniske nuo 4men. suvalgo po 170-200ml. geriame aptamil'a. dabar kai jau valgome ivairesnio maistelio, misinuko geria maziau.
Atsakyti
musu dozes auga reguliariai biggrin.gif dabar, beveik dvieju su puse menesiuku, dukryte valgo 120-170 ml, turbut priklausomai nuo nuotaikytes biggrin.gif
Atsakyti
mes suvalgom po 200 ml bet tik 3 kartus dienoj valgo maziukas, jau pradejau bijoti kad negerai jam taip, bet juk per prievarta nesukisi, o siaip sveikas ir linksmas auga bigsmile.gif
Atsakyti
Mes esam 5 mėnesių.VAlgom Hipp2 po 190ml 6 kartus per dieną.Niekaip dar nepavyksta sumažinti valgymų skaičių.
Atsakyti
mes suvalgom aptimilo 150-210ml, 4 kartus per diena, na o nakti nevalgom, gal mazokai blush2.gif
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
nu tie leliukai tikri nevalgiukai......bent jau taip maniau kol prazioje atsiliepimus skaiciau....bet dabar tai neramu pasidare.
Mano kliackiukas kazko pradejo dietos laikytis.Tai taip neramu.Rytoj bus trys menesiukai, tai jo tik 100ml suvalgo ir valgo vos 4 kartus per diena.Bet nieko rami,nerekai.Bet nakti tai trakia misinuka kaip uz tevyne,bonkute net traska-130 patvarko.
Esu sugalvojusi tokia makliava:jei uzmiega su papuku,tai ji greit istraukiu ir ikisu bonkute.Tai pavarko viska iki paskutinio laso lotuliukas.gif Ale vat diena tai problema su valgymu g.gif
Atsakyti
mes tai kai buvom kokiu 3-4 mens tai valgem kazkur apie 120 ml, o dabar tai mum jau 7 suejo, tai valgom 180 ml. o valgom tai net nezinau kiek kartu per diena... kokius 8 kart gal:D net nezinau
Atsakyti
mums 2.5mėn (sveriam 5,5kg) ir valgom similacą 7 kartus po 100-110ml
Atsakyti
nu niekaip ledu nepramusu,daugiau kaip 120 neisiulau doh.gif
Matyt vaikas jaucia ,kad mama ant dietu sedi,tai ir ji nusprende.......... verysad.gif
Atsakyti

mano mazutei dabar 3 savaites maitinu misineliu po 100ml,ar tiesa kad maitinant kas 3 valandas (taip pat ir nakti) issitampys skrandukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tigre @ 2006 08 27, 16:20)
mano mazutei dabar 3 savaites maitinu misineliu po 100ml,ar tiesa kad maitinant kas 3 valandas (taip pat ir nakti) issitampys skrandukas? g.gif

Labutis nuo pirmos gimimo dienos vaikai suvalgo po 10ml + viena d 10,kita 20 ir tt iki 10dienos kol susidaro 100ml o kad valgo kas 3val tai visai normalu ir skrandukas tikrai neissitampys, mano ir taip valge, mums jau 2,5 men ir suvalgom tik po 120ml kas 4-5val tai visai nepergyvenk 4u.gif
Atsakyti