Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek jūsų kūdikiai suvalgo per vieną maitinimą?

maniskei 6.5 men.isgeria labai ivairiai-jeigu po kosytes,tai buna kad tik 50ml.,o pries miega ir 150,ir 180,,,,kaip kada smile.gif
Atsakyti
maniskei 3men suvalgo 150ml
Atsakyti
Musiskei 3men. su trupuciu, suvalgo apie 150 ml. kaskart.Nakti nesikelia, pramiega iki 7val.ryto.Kartais tarp maitinimu gauna vandenuko ar arbateles 50 gr. Auga gerai, nuosekliai.Sveria 5.300, bet ir teveliai smulkus, tai gydytoja patikslino, kad viskas normaliai smile.gif
Atsakyti
dabar kai primaitinu darzoviu ir vaisiu tyrelemis tai suvalgo tik po 100 ml kas tris valandas, nakti nesikelia. mums dabar beveik 5 men
Atsakyti
mums šiandien 2 mėn, o suvalgom vos 80-100 ml doh.gif dabar jau valgo kas dvi valandas, bet šiaip ir po 3 ar 4 val pertraukos suvalgo tą patį kiekį.
Atsakyti
Mums 6 menesiai suvalgom 180 kas 4-5 valandos nakti nesikeliam atsigulam 22 val ir tik 9 val keliames thumbup.gif
Atsakyti
2men. suvalgydavo ne daugiau 70ml.dabar 3men.suvalgo nedaugiau 120ml ax.gif
Atsakyti
Labutis visoms....
O mano mazoji 3men. sveria 6.300gr. ir suvalgo tik po 100ml is karto, o kartais ir maziau net..., tai labai pergyvenu del jos apetito tokio prasto ir nebezinau ka bedaryti, kad mazoji daugiau valgytu..... Jau ir daktare bare, kad vaikas mazai sveria, bet as nieko padaryti negaliu..... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Valodkaite @ 2008 04 28, 11:15)
Labutis visoms....
O mano mazoji 3men. sveria 6.300gr. ir suvalgo tik po 100ml is karto, o kartais ir maziau net..., tai labai pergyvenu del jos apetito tokio prasto ir nebezinau ka bedaryti, kad mazoji daugiau valgytu..... Jau ir daktare bare, kad vaikas mazai sveria, bet as nieko padaryti negaliu.....  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

mes suvalgom irgi tik po 100-130 ml kas 2-2,5 val...bet jis suvalgo ir po 4 val tą patį kiekį...jau išbandėm daug mišinių nieks nepadeda...per mėnesį priaugom tik 700 gr....dabar geriam vitaminus MULTI-TABS, kol kas nematau pagerėjimo, nors dar tik 4 diena kai geriam....mes būdami 10 dienų gavom antibiotikų visą kursą, gali būti kad dėl to nėra apetito....bet jis šiaip žvalus, linksmas, neverkia...bet valgo mažai

o kaip jūsų nuotaikos?pikta mažylė?alkana jaučiasi? gal tiesiog jos toks ir bus valgymas..aš jau kažkaip susitaikau su tuom, kad mažai valgo....

kokio svorio gimė?kiek priauga per mėn?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artita: 28 balandžio 2008 - 10:33
QUOTE(Valodkaite @ 2008 04 28, 11:15)
Labutis visoms....
O mano mazoji 3men. sveria 6.300gr. ir suvalgo tik po 100ml is karto, o kartais ir maziau net..., tai labai pergyvenu del jos apetito tokio prasto ir nebezinau ka bedaryti, kad mazoji daugiau valgytu..... Jau ir daktare bare, kad vaikas mazai sveria, bet as nieko padaryti negaliu.....  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Tai tai jusu daktarei su galva negerai, labai normaliai vaikas sveria, as nesuprantu ko jus is to vaiko norit kitu vaikai 6 men tiek sveria doh.gif
Atsakyti
mes siandien buvom pas gastroenterologe,pasvere su visais rubeliais svoris 4800g,tai dar rubelius atmetus g.gif sake daugiau maitinti,nakti pakelti.musu daktare sake,kad normalus svoris.mazoji per para suvalgo ne daugiau 130ml 5xparoje.gali kist nekist mevalgis jei nenori ir viskas doh.gif dukrytei 3men.1savaite
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2008 04 28, 11:32)
mes suvalgom irgi tik po 100-130 ml kas 2-2,5 val...bet jis suvalgo ir po 4 val tą patį kiekį...jau išbandėm daug mišinių nieks nepadeda...per mėnesį priaugom tik 700 gr....dabar geriam vitaminus MULTI-TABS, kol kas nematau pagerėjimo, nors dar tik 4 diena kai geriam....mes būdami 10 dienų gavom antibiotikų visą kursą, gali būti kad dėl to nėra apetito....bet jis šiaip žvalus, linksmas, neverkia...bet valgo mažai

o kaip jūsų nuotaikos?pikta mažylė?alkana jaučiasi? gal tiesiog jos toks ir bus valgymas..aš jau kažkaip susitaikau su tuom, kad mažai valgo....

kokio svorio gimė?kiek priauga per mėn?

Mano mazoji labai geros nuotaikos, tik nevalgo ir tiek.... Visa diena praguguoja, prasisypso...
O gimem 4080gr. per menesi priaugam kazkur 700-800gr.
Atsakyti