Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek jūsų kūdikiai suvalgo per vieną maitinimą?

maniske 150
Atsakyti
mum greit 4menesiukai valgom 5syk dienoj po 200ml. kai valgom banana ar obuoliuka tada isgeria 170ml thumbup.gif dar arbateles geriam essen.gif
Atsakyti
mano mazajai 1men ir ji suvalgo 120ml
Atsakyti
mano 5men suvalgo 110ml,bet valgo kas dvi val,gyd sake kad normalu toks jau vaiko zarnynas ax.gif
Atsakyti
mes misinuko suvalgom apie 190ml
Atsakyti
Mes 2men. suvalgydavom 170 o dabar 3men suvalgom tik 130 sad.gif
Atsakyti
o mes 4 men valgem 120g,o dabar bandom 150g bet ne visada,ziuriu koks laiko tarpas praeina tarp maitinimu,nes buna kad pramiega,ir tada duodu daugiau
Atsakyti
o maniskei beveik 3 men anksaciau suvalgydavo 130ml, 5 kartus per diena + vandens ar arbatos 150, odabar suvalgo tik 100ml geriausiu atveju, 4 kartus per diena ir nakti visa ismiega. O vandens ir arbateles pataruoju metu is vis beveik negeria (20ml per diena gal). doh.gif
Tai as dabar susirupinau, ar jai viskas yra gerai??? g.gif man atrodo 100 ml laaabai jau mazai... Kaip jus manot?
Atsakyti
Dukryte valgo misinuka kas 4 val. po 130 ml kas kart smile.gif gime svere 4 kg o dveju men. svere 5.600 kg. Auga gerai smile.gif
Atsakyti
mano zuikiui beveik 5 menesiai ir jis suvalgo 180 ml. valgo 5 kartus per diena , tarp maitinimu valgo darzovieniu ir tyreliu.
Atsakyti
mums 2 men. valgo kas 3 val po 150 ml. thumbup.gif
Atsakyti
mano mažajai 4,5 mėn. valgo 5 kartus per parą po 180 ml (naktį nevalgo) papildomai dar nieko neduodu, na kartais virinto vandenuko pageria, bet nedaug (svoris auga l.gerai, tai ir neskubu su primaitinimu)
Atsakyti