Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek jūsų kūdikiai suvalgo per vieną maitinimą?

mano sunelis valgo kas kokias 3 valandas po 150-200ml, kaip uzeina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2007 07 24, 16:03)
rita0212 buk gera , parasyk ka daktaras sakys del to valgumo..gal ir man rupintis pradeti  g.gif mes tai 6k valgom po 150-170ml kartais visus 200ml

Mes priaugom 1 kg. Gydytoja sakė duot po truputį mažiau, bet dažniau. Jei vaikui priklauso suvalgyt 120 ml, tai duot 100 ml.
Atsakyti
240 ml, jei po daržovienės 180
Atsakyti
maniskis rajunas doh.gif .sutraukdavo 180- 200 ml blink.gif .po darzovienes suvalgydavo maziau,gal 130ml.priaugdavo 700gr, paskui po maziau .manau,kiekvienas vaikas suvalgo tiek kiek jam reikia 4u.gif .svarbu svoris auga mirksiukas.gif
Atsakyti
MANOMAZIKE TAI VALGO NUO50-115ML,MUMS 1MENUO,TAI KARATAIS DAR DUODU PAPUKA,BET JI GREIT UZMIEGA NET NEPASISOTINUS,TADA DUODU MISINUKO IR ISVAKGO APIE 60ML!
Atsakyti
Aš dabar duodu, tiek kiek vaikas nori. Iš pradžių tik baiminausi, nes klinikose sakė daktarai, kad galima skranduką ištasyt. Bet dabar pamačiau, jei ji soti, tai spjauna ir daugiau nevalgo, o jei alkana zirzia. Dabar suvalgom po 120 ml (maitinu mišinuku) 8 kartus per parą.
Atsakyti
na o mano suleliui yra 1 men ir 2 sav., tai misinuko sugurksnoja apie 120 ml., bet labai daznai valgo, kas 2 val. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rita0212 @ 2007 07 31, 11:17)
Aš dabar duodu, tiek kiek vaikas nori. Iš pradžių tik baiminausi, nes klinikose sakė daktarai, kad galima skranduką ištasyt. Bet dabar pamačiau, jei ji soti, tai spjauna ir daugiau nevalgo, o jei alkana zirzia. Dabar suvalgom po 120 ml (maitinu mišinuku) 8 kartus per parą.

blink.gif Na tau geriau žinoti, nes vaikas tavo... Bet mano supratimu tokio amžiaus vaikučiui beveik litras per parą yra smarkiai per daug. O gal pusę atpila? Tai tada būtų maždaug normalu...
Mano keturių su puse mėn. sūnus per parą suvalgo apie litrą. Greičiausiai valgytų ir daugiau, bet kai padidinu porciją, atpila, nes skrandukas per mažas ir daugiau netelpa. Valgom stabiliai penkis kartus per parą po 200 g plius daržovienę pradėjom skanauti. Kartais duodu po 230, bet jam tiek per daug - dalį išpila lauk.
Papildyta:
QUOTE(mikki @ 2007 07 25, 16:29)
uf ir as jau buvau isigandusi kad musu mazius edrunas,po 150 ml ir daugiau sukapoja.kartais neduodu net tiek,ne satrodo kad menesio maziukas neturetu tiek valgyti,bet ziuriu kiti dar daugiau kemsa biggrin.gif tai tada ramiau

Apie 150 g reikėtų duoti 2-2,5 mėn vaikučiui, bet ne mėnesio... Taip mums rekomendavo pediatrė. Na bet mamai geriau žinot - jei vaikas ramus net ir peršertas, tai gal ir nieko baisaus... Kai bus keturių mėn. gal jau šašlykus kirs biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(aistyte @ 2007 08 01, 14:16)
na o mano suleliui yra  1 men ir 2 sav., tai misinuko sugurksnoja apie 120 ml., bet labai daznai valgo, kas 2 val.  doh.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rita0212 @ 2007 07 27, 17:41)
Mes priaugom 1 kg. Gydytoja sakė duot po truputį mažiau, bet dažniau. Jei vaikui priklauso suvalgyt 120 ml, tai duot 100 ml.

Dekui , kad atsakei 4u.gif tame ir yra beda,kad jei padarau maziau-baisus skandalas namuose... nepakencia jis buti nors biskiuka alkanas doh.gif As nesiruosiu savo vaiko rykdyti,jei suvalgo reiskias reikia... jis pas mane nuo pat gimimo valgus..dabar biskiuka apmazino 7sav apie 150ml vidutiniskai suvalgo 6k per para biggrin.gif ir jau 6kg 68gr sveriam
Atsakyti
maniskei 3men 13 d, valgo 5k po 180ml.
Atsakyti
Sveikos. Atėjo karščiai ir mano mergytė valgo per pus mažiau. Bandžiau dar duot atsiger vandenuko ir kai iš buteliuko pradėjo bėgt vanduo o ne mišinukas labai įsižeidė verysad.gif Dabar vienu kartu suvalgo 60-70 ml, o valgo kas 3 val.
Atsakyti
mano leliului 4men,suvalgydavo 100-150ml, 6kartus per diena,o dabar kai pradejau duoti tyreles,taiisvis atsisako gerti misinuko,vakare ir ryte po 100 suvalgo,o diena gal du kartus po 50ml,daugiau nekaip,viska spjauna ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ,gal praeis po kiek laiko ir viel normaliai valgys?
Atsakyti