Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 27

QUOTE(Juodai @ 2015 12 08, 12:13)
Aš fotki per naują užsiregistravau ir kol kas viskas gerai. Dar per part.lt keliu.

Laukia kol albumu prikelsite poto pinigu prasys:)
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2015 12 08, 12:36)
Laukia kol albumu prikelsite poto pinigu prasys:)

Trinsiu lauk tada ir registruosiuos per naują, jei reikės biggrin.gif . Pirma registracija gana ilgai tenai kabojau.
Atsakyti
O kaip siūlote daryti su apšvietimu po spintelėmis? Nes gaunasi kapinė spintelė, tada gartraukis ir tada vėl spintelė viena. O tada jau aukštos spintos. Ar dėti apšvietimą po tais gabaliukais dviem po 60 cm? Nes gartraukis turės savo apšvietimą. Virtuvės lubose bus ledai. g.gif
Atsakyti
merginos, ar nesupyktumet jei paprašyčiau čia patarimo ne dėl virtuvės? reikia laikrodį svetainej pakabint, niekaip neapsisprendžiam dėl vietos, čia skaitau daug protingu patarimu, norėčiau išgirsti ir jūsų nuomones ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Marina30, man rodos niekas nesupyks. Tik imaisykit zodi virtuve lotuliukas.gif

O as noriu paprasyti patarimo del plyteliu tarp spinteliu. Tuoj einu foto sukilnosiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 08 gruodžio 2015 - 14:04
žodžiu yra du varianai kaip pakabinti laikrodį, per vidurį ir šonę:
[user posted image[/url][/IMG]
user posted image[/url][/IMG]
abejones kyla dėl:
1. jei per vidurį sofos tai bus labai viskas pririšta sofa su laikrodžiu, jei sof biški pastumsi, tai laikrodis jau gausis ne per vidurį ir atrodis kaip ne savo vietoj, nei šis nei tas. o sofa gali būti ir stumiama, pavyzdziui statysim į kampą eglutę, nemažą, reikes gal nežymiai bet pastumti sofą.
2. jei laikrodis per vidurį, tai gaunasi arti du skrituliai medis apvalus ir laikrodis o šone lieka tuščia vieta, man tas užkliuna. dar ir šviestuvas apvalus, ir viskas kaip vienoj vietoj sugrusta
3. jei laikrodis biški šone, tai gali su sofa daryt ką norį, medis su laikrodžiu nesipjauna ir iš virtuvės matosi laikrodis lotuliukas.gif man kaip ir geriausiai, bet daugumai patinka labiau per vidurį. doh.gif
Norėčiau išgirsti protingų supermamų nuomonę 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina30: 08 gruodžio 2015 - 14:24
Jus pati paaiskinot ir atsakete I savo klausima kur turi buti laikrodis mirksiukas.gif
P.s. tik uzmetus aki I foto, nepaskaicius jusu paaiskinimu, man is kart pasirode, kad sone graziau 4u.gif
As kabinciau sone. Per viduri tiesa sakant man negrazu visai, nes kazko lyg truksta g.gif

Tiesa, kai uzkabinsite uzulaidas, jei kabinsit, vaizdas vel gali psikeisti..
Pagalvokit ar prie tos sienos tikrai nieko daugiau niekad nebus.
Papildyta:
Va plyteles:
user posted image
Sitaip atrodo jos pas mane:
user posted image
user posted image
user posted image

Primenu savo virtuve, kur tos plyteles klijuosis:
user posted image

Sias plyteles klijuosiu tikrai. Margas irgi - jos visokiu rastu. Man jos labia patinka ir tikrai neatsibos. Jei atsibos kada, bus ne prolbema jas isimti ir uzsiklijuoti kitas. Ne karve kainuoja biggrin.gif

Klausimas: kaip jas isdelioti?

Plyteliu ismatavimai yra 10 x 20 cm]
Sienos aukstis 55 cm

Vadinasi 6 aukstai plyteliu neiseina, teks viena plytele pjaut pusiau.
5+0.5 plyteles.

Aciu uz nuomones. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 08 gruodžio 2015 - 14:54
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 12 08, 15:41)
Jus pati paaiskinot ir atsakete I savo klausima kur turi buti laikrodis  mirksiukas.gif
P.s. tik uzmetus aki I foto, nepaskaicius jusu paaiskinimu, man is kart pasirode, kad sone graziau 4u.gif
As kabinciau sone. Per viduri tiesa sakant man negrazu visai, nes kazko lyg truksta  g.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 12 08, 15:41)
Sias plyteles klijuosiu tikrai. Margas irgi - jos visokiu rastu. Man jos labia patinka ir tikrai neatsibos. Jei atsibos kada, bus ne prolbema jas isimti ir uzsiklijuoti kitas. Ne karve kainuoja  biggrin.gif

Aš klijuočiau tik margas. Nes baltos papildomą spalvą lyg įneša. Arba vieną kitą baltą pamėtyčiau tarp margų (atvirkštinis variantas kaip pamėto dekorus) - taip gal labiau margų raštai išryškėtų, bet ar bardakęlio neįneštų nžn. Tas išklijavimas linijom kaip pirmam parduotuviniam pvz - greičiau nusibos nei pačios plytelės, jau dabar kažkaip senamadiškai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 08 gruodžio 2015 - 15:04
Man irgi laikrodis gražiau šone be jokių paaiškinimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 12 08, 14:41)
Primenu savo virtuve, kur tos plyteles klijuosis:

Gal galetumet parasyt koks jusu virtuves sienos ilgis, tos prie kurios baldai stovi. Ziuriu toks gan minimalistinis variantas, bet yra viskas ko reikia thumbup.gif
Atsakyti
tik margas

arba sodriai melynas vienspalves....arba tas pacias plyteles tik kreminio/melyno spalvos margumo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 08 gruodžio 2015 - 16:04
QUOTE(looo @ 2015 12 08, 16:54)
tik margas

Margas - butu lengviausias variantas. Nereiktu nieko galvot.
Bet as is tu, kur megstu maximum islauzt biggrin.gif

O jei stacias suklijuot? pvz linijom staciom margos sviesios margos sviesios ir t.t.
arba pamakalavus stacias - kur sviesios, antram aukste margos, shachmatais kitaip tariant g.gif

Nors man labiau priimtina variantas stacias linijom bandyt biggrin.gif

user posted image
Atsakyti