QUOTE(*Convallaria* @ 2015 12 01, 12:41)
Na va, pabandžiau kažką pasidėliot, bet nepasakyčiau kad man labai patinka
gal kam kils minčių kaip efektyviau išnaudoti erdvę
pasidėliojau kažkaip taip
http://www.part.lt/i...ce5aa873110.pnghttp://www.part.lt/i...fac74c52b58.pngPrie lango numatyta kriauklė, išvesti vamzdžiai vandentiekiui. Dešiniam kampe ta erdvė tai ventiliacijos angos. Tai reikia ten kažkur šalia viryklę daryt, kad nereiktų gartraukio toli pravedinėt. Galvojau dar prie kairės sienos statyt kokią spintą, bet tada jau 2 kampinės spintelės gaunas.
Visų pirma žiūrint į Jūsų pasidėliojimą krenta į akis, kad šadytuvas netinkamoj vietoj. Jeigu nenorite keisti viryklės ir plautuvės vietų, šaldytuvą tikrai kelčiau plautuvės kairėn, ten kur likusi ūkinė spinta būtų. Viryklę centruočiau prie dešinės sienos, viršuje pakabinamų spintelių eilė.
Antra - virtuvė nėra didelė, ar tikrai tokio dydžio plautuvės reikia? Gaunas, kad ji prilipus prie ūkinės spintos, o būtų gerai turėti šiokį tokį tarpelį. Statant viengubą plautuvę, tas tarpelis atsirastų. Kita vertus, jei turite daug ką padėti virtuvėje, gal ūkinę spintą daryti per visą kairiąją sieną - praėjimas platus į svetainę, neturėtų labai užsigriozdinti. Šaldytuvą irgi toj ūkinėj spintoj planuotis. Gautųsi tokia U formos virtuvikė, o kadangi trumposios sienos būtų apstatytos iki lubų, tai vizualiai patrumpėtų patalpa, langas nebūtų apstatytas niekuom
... Taip, būtų dvi kampinės spintelės, tačiau nereikia jų bijoti, kai nėra kitos išeities
. Kairiam kampe ūkinėj spintoj galima būtų planuotis buitinės technikos skyrelį:
... kažkas turbūt siūlė panašiai.
QUOTE(Y2K @ 2015 12 01, 14:23)
Patarkite, ar rozetė orkaitei turi būti už jos, ar nebūtinai, gali būti bet kur, kur siekia laidas? Orkaitė saloje.
Už orkaitės man rodos net negalima, turi būti kažkur apačioj arba šone
. Va daugiau
info apie el. instaliaciją
. Tik man tam puslapy nepatinka indaplovei ir skalbyklei nurodytos kištukinių lizdų vietos, leisčiau juos žemyn į cokolį, kaip ir kitus.
QUOTE(looo @ 2015 12 04, 14:34)
o jei parketa klijuoji prie pagrindo kodel laminata negalima priklijuoti? kame skirtumas...kaiptik sakyciau medis daugiau juda nuo isipletimo ir susitraukimo -as manau cia tesiog meistriskumo ir tinginystes reikalas. pasikartosiu-zmones i kosmosa skraido
Esmė tame, kad jei laminatas renžmsis kažkur, bus prilipdytas/pritvirtintas, tai yra galimybė, kad kažkur kitoj vietoj vidury kambario jis išsiskirs, atsikabins. Vat ir bus ten plyšys
. Jau turim tokį namuose
... Ir nežinia, ar kažkur ties durimis remiasi (siaurias koridorius pas mus), ar masyvi sala padarė juodą darbą
...
QUOTE(knopke* @ 2015 12 04, 15:24)
vyro neitikinu ir as
bet kaip voniose reikes suleisti
Man tie dangų sujungimai vidurį kambario - daugiau nei žiauru
, dėl to net negalvojom virtuvės zonoje kloti plytelių, juo labiau, kad pas mus ta zona nėra aiškiai išreikšta. Galvojom, jei plytelės, tai visur. Bet įvertinę visus už ir prieš, pasirinkom laminatą visur, išskyrus aišku vonias, sandėliuką. O va jau šitose vietose man ta sujungimo juostelė akių nebado, nes ji vistiek lieka po durimis
.
QUOTE(looo @ 2015 12 07, 09:36)
O as labai atsargiai ziureciau del baltos ir salia jo gelsvos.... Kad nebutu taip " spalviskai taike ir nepataike" gal tada ruda orkaite?
QUOTE(Ijo @ 2015 12 07, 13:15)
Ta plokštė tikrai moderniai neatrodo, rievelės lb smulkios... stalviršio lieto, deja, nebus, bus šitas rudas.
Man tos plokštės tarpusavyje nelabai dera dėl savo raštų
... Gal gyvai kitaip matosi, čia turbūt išdidintos labai...
QUOTE(Ijo @ 2015 12 07, 13:15)
2. Balta technika, kriauklė ir kranas balti? Balta technika man lb ok, bet dėl plautuvės ir krano abejoju...
Rinkitės keramikinę baltą plautuvę
.
Nors dėl baltos technikos jau solidaravausi su
Looo - kažin ar nebus paskui atspalvių bardakėlio
...
Papildyta:QUOTE(looo @ 2015 12 04, 12:26)
Daili virtuvytė gavosi
.