Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 27

QUOTE(zemaiteki @ 2015 12 07, 16:14)
Sveikos merginos, man padarė vizualizaciją ir susimasčiau, ar ne per tamsi virtuvė bus... Virtuvė sujungta su svetaine. Po dešinė prie šaldytuvo už 50 cm langas aukštas. Beje, vizualizacijos viršutinės spintelės baltos, bet realiai bus šviesiai rusvos. Švelnios kakavos spalvos. Ir siena taipogi šviesiai rusva.
http://s020.radikal....58c72d302e8.png

Labai graži vizulka thumbup.gif .
O man patinka ta tamsi ruda, o pakabinamos ir baltos man gerai žiūrisi. Visai ne per tamsu, žinant, kad sienos bus šviesios. Tačiau prie šių spalvų virtuvės visai netinka tokios grindys. Jos man kažkokios žalsvos, tad su tamsiai ruda nekaip atrodo.
Bet jei grindų dangos ir sienų spalvos jau galutinės, tai tamsi ruda tuomet netinka. Pakabinamas greičiausia palikčiau baltas - pieno baltumo ar dramblio kaulo, o apačioj kažko artimo grindų spalvai ieškočiau - gal kaip Looo įkėlė toje diiiiiiiiidelėj nuotraukoj biggrin.gif .
Aš tik galvoju, jei spinteles darysit švelnios kavos spalvos, o sienos šviesiai rusvos bus, kaži ar nebus taip, kad neatitaikysit spalvų g.gif ... Bus paskui virtuvėje 5 spalvos unsure.gif ... Bet ką aš čia šneku, turbūt Jūsų dizainerė apie viską pagalvojo bigsmile.gif .

QUOTE(zemaiteki @ 2015 12 07, 16:58)
Beje, ar plautuvės padėkliukas gali būti po dešine? Ar turi būti po kaire?

Kaip Jūs norite, taip ir darykite mirksiukas.gif . Nematau kitos virtuvės pusės (nepamenu, kaip ten pas Jus), bet pagal tai, ką matau, gal geriau būtų padėkliuką orientuoti į kairę pusę. Tokiu būdu neužimate bene naudingiausio darbastalio tarp plautuvės ir kaitlentės, o dar tuo pačiu ties langu smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(*Convallaria* @ 2015 12 01, 12:41)
Na va, pabandžiau kažką pasidėliot, bet nepasakyčiau kad man labai patinka smile.gif gal kam kils minčių kaip efektyviau išnaudoti erdvę
pasidėliojau kažkaip taip
http://www.part.lt/i...ce5aa873110.png
http://www.part.lt/i...fac74c52b58.png
Prie lango numatyta kriauklė, išvesti vamzdžiai vandentiekiui. Dešiniam kampe ta erdvė tai ventiliacijos angos. Tai reikia ten kažkur šalia viryklę daryt, kad nereiktų gartraukio toli pravedinėt. Galvojau dar prie kairės sienos statyt kokią spintą, bet tada jau 2 kampinės spintelės gaunas.

Visų pirma žiūrint į Jūsų pasidėliojimą krenta į akis, kad šadytuvas netinkamoj vietoj. Jeigu nenorite keisti viryklės ir plautuvės vietų, šaldytuvą tikrai kelčiau plautuvės kairėn, ten kur likusi ūkinė spinta būtų. Viryklę centruočiau prie dešinės sienos, viršuje pakabinamų spintelių eilė.
Antra - virtuvė nėra didelė, ar tikrai tokio dydžio plautuvės reikia? Gaunas, kad ji prilipus prie ūkinės spintos, o būtų gerai turėti šiokį tokį tarpelį. Statant viengubą plautuvę, tas tarpelis atsirastų. Kita vertus, jei turite daug ką padėti virtuvėje, gal ūkinę spintą daryti per visą kairiąją sieną - praėjimas platus į svetainę, neturėtų labai užsigriozdinti. Šaldytuvą irgi toj ūkinėj spintoj planuotis. Gautųsi tokia U formos virtuvikė, o kadangi trumposios sienos būtų apstatytos iki lubų, tai vizualiai patrumpėtų patalpa, langas nebūtų apstatytas niekuom unsure.gif ... Taip, būtų dvi kampinės spintelės, tačiau nereikia jų bijoti, kai nėra kitos išeities smile.gif. Kairiam kampe ūkinėj spintoj galima būtų planuotis buitinės technikos skyrelį:
user posted image
... kažkas turbūt siūlė panašiai.

QUOTE(Y2K @ 2015 12 01, 14:23)
Patarkite, ar rozetė orkaitei turi būti už jos, ar nebūtinai, gali būti bet kur, kur siekia laidas?  Orkaitė saloje.
4u.gif

Už orkaitės man rodos net negalima, turi būti kažkur apačioj arba šone unsure.gif . Va daugiau info apie el. instaliaciją 4u.gif . Tik man tam puslapy nepatinka indaplovei ir skalbyklei nurodytos kištukinių lizdų vietos, leisčiau juos žemyn į cokolį, kaip ir kitus.

QUOTE(looo @ 2015 12 04, 14:34)
o jei parketa klijuoji prie pagrindo kodel laminata negalima priklijuoti? kame skirtumas...kaiptik sakyciau medis daugiau juda nuo isipletimo ir susitraukimo -as manau cia tesiog meistriskumo ir tinginystes reikalas. pasikartosiu-zmones i kosmosa skraido  biggrin.gif

Esmė tame, kad jei laminatas renžmsis kažkur, bus prilipdytas/pritvirtintas, tai yra galimybė, kad kažkur kitoj vietoj vidury kambario jis išsiskirs, atsikabins. Vat ir bus ten plyšys smile.gif . Jau turim tokį namuose doh.gif ... Ir nežinia, ar kažkur ties durimis remiasi (siaurias koridorius pas mus), ar masyvi sala padarė juodą darbą blink.gif ...

QUOTE(knopke* @ 2015 12 04, 15:24)
vyro neitikinu ir as biggrin.gif bet kaip voniose reikes suleisti biggrin.gif

Man tie dangų sujungimai vidurį kambario - daugiau nei žiauru doh.gif biggrin.gif , dėl to net negalvojom virtuvės zonoje kloti plytelių, juo labiau, kad pas mus ta zona nėra aiškiai išreikšta. Galvojom, jei plytelės, tai visur. Bet įvertinę visus už ir prieš, pasirinkom laminatą visur, išskyrus aišku vonias, sandėliuką. O va jau šitose vietose man ta sujungimo juostelė akių nebado, nes ji vistiek lieka po durimis smile.gif .

QUOTE(looo @ 2015 12 07, 09:36)
O as labai atsargiai ziureciau del baltos ir salia jo gelsvos.... Kad nebutu taip " spalviskai taike ir nepataike"  gal tada ruda orkaite?

drinks_cheers.gif

QUOTE(Ijo @ 2015 12 07, 13:15)
Ta plokštė tikrai moderniai neatrodo, rievelės lb smulkios... stalviršio lieto, deja, nebus, bus šitas rudas.

Man tos plokštės tarpusavyje nelabai dera dėl savo raštų blush2.gif ... Gal gyvai kitaip matosi, čia turbūt išdidintos labai...

QUOTE(Ijo @ 2015 12 07, 13:15)
2. Balta technika, kriauklė ir kranas balti? Balta technika man lb ok, bet dėl plautuvės ir krano abejoju...

Rinkitės keramikinę baltą plautuvę 4u.gif .
Nors dėl baltos technikos jau solidaravausi su Looo - kažin ar nebus paskui atspalvių bardakėlio g.gif ...

Papildyta:
QUOTE(looo @ 2015 12 04, 12:26)

Daili virtuvytė gavosi 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ijo @ 2015 12 07, 18:13)
žiūrėjau franke šokoladą, man atrodė lb gerai tinkanti prie stalviršio. O maišytuvą imt tokį patį šokoladinį, nebus sviestas sviestuotas? Aišku, būtų paprasčiau nei kokio bronzinio ieškot g.gif geri franke maišytuvai?

Sviestas sviestuotas gal ir nebus, žmonės renkasi tokius variantus ir nesiskundžia, bet man rodos iš franke spalvotų maišytuvų sunkiai prisitaikytumėt kokį į retro stilių.
Atsakyti
Ačiū merginos už patarimus. 4u.gif
Bandysiu pasižiūrėt šviesesnę plokštę durelėms. Man labai patiko tą didelėj foto parodyta plokštė. Grindų jau nekeisim. Žalsvo atspalvio jos tikrai neturi. Gal jums taip kompas rodo rolleyes.gif O sienoms irgi jau dažai nupirkti. Baltų spintelių nenoriu, o be to ir maniškis negali pakęst baltos spalvos. Jau jam ir ta kakavinė beveik balta doh.gif Prie grindų derintas stalviršis (labai panašus).
O rankenėlės jums nekliūna? Kažin ne per didelės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 12 08, 10:12)

Man nekliūna. Panašias turėjau - viskas gerai su jomis, patogu wink.gif.
Atsakyti
O kas liečia lango dureles, tai gali reikti, kad atsidarytų dėti kriauklės paadėklą po dešine. bet visad turėjau po kaire. Galvoju, ar bus patogu. Na aišku nedidelė bėda, jei langas ir neatsidarinės... Jau kranas nupirktas. O po kaire ant stalviršio prie kriauklės suplanuota pastatyt kavos aparatą.
Po kaire prie sienos šiaip nieko nebus. Šeško narvas tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 12 07, 16:14)
Sveikos merginos, man padarė vizualizaciją ir susimasčiau, ar ne per tamsi virtuvė bus... Virtuvė sujungta su svetaine. Po dešinė prie šaldytuvo už 50 cm langas aukštas. Beje, vizualizacijos viršutinės spintelės baltos, bet realiai bus šviesiai rusvos. Švelnios kakavos spalvos. Ir siena taipogi šviesiai rusva.
user posted image

mano tokios spalvos virtuve, tik be sviesiu spinteliu. ir rankenos tokios. tai grozio - grazu, bet niekada tokiu nebedaryciau schmoll.gif tamsu, sumazina erdve, o ir nepraktiska velniskai... laukiu nesulaukiu kol reikes remonto ir nauju baldu, tada desiu sviesias spinteles unsure.gif mama pasidare visa virtuve sviesaus medzio ir pora stalciuku wenge, tai sake: suprantu. kodel keiki tamsia virtuve, as tuos stalciukus valau ir valau, o jie vistiek murziniausi atrodo doh.gif
Atsakyti
user posted image

As dabar pagalvojau, visai atsisakyciau tos bronzos, geriau imciau ale rudai/ juoda metala rankenelems, rudai juoda tehnika....0 del kriaukles visai galvos nesukviau, tiks ir ruda franke pvz apvali, ir tesiog plienine.... Tikrai neriez baisiai akiu...
Papildyta:
QUOTE(zemaiteki @ 2015 12 08, 10:12)
Ačiū merginos už patarimus.  4u.gif
Bandysiu pasižiūrėt šviesesnę plokštę durelėms. Man labai patiko tą didelėj foto parodyta plokštė. Grindų jau nekeisim. Žalsvo atspalvio jos tikrai neturi. Gal jums taip kompas rodo  rolleyes.gif  O sienoms irgi jau dažai nupirkti. Baltų spintelių nenoriu, o be to ir maniškis negali pakęst baltos spalvos. Jau jam ir ta kakavinė beveik balta  doh.gif Prie grindų derintas stalviršis (labai panašus).

Sita patikusi plokste yrs tamsiausias atspalvis is jusu laminato reviu....
Ir atsizvelkite i medzio rasta. Manau but gerai jei atsirastu tas azuolo margumas....
Atsakyti
Gaila, kai rinkausi, turėjau tik plytelę pasiėmus. Neturėjau laminato. Reiks paderint, kai atvažiuos konstruktorius.
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2015 12 08, 09:19)
mano tokios spalvos virtuve, tik be sviesiu spinteliu. ir rankenos tokios. tai grozio - grazu, bet niekada tokiu nebedaryciau  schmoll.gif tamsu, sumazina erdve, o ir nepraktiska velniskai... laukiu nesulaukiu kol reikes remonto ir nauju baldu, tada desiu sviesias spinteles  unsure.gif  mama pasidare visa virtuve sviesaus medzio ir pora stalciuku wenge, tai sake: suprantu. kodel keiki tamsia virtuve, as tuos stalciukus valau ir valau, o jie vistiek murziniausi atrodo doh.gif

g.gif mnao panasus spalvu derinys, tik spinteles ne baltos, o tokios gal rudai geltonos, BET man atrode, kad padarem labai didele klaida pasirinkdami tamsius fasadus, BET viska atpirko sviesus stalvirsis ir padarytas apsvietimas po spintelem, sviesos uztenka bent jau darbastalio zonose, jis atspindi. man kaip akiniuotai visur sviesos mazai, visur isijungiu sviesa.

cia dejau savo virtuvinio nuotraukas, ikelciau vel nuotrauka, bet kaip ten su fotki??? kazkokios problemos ane? kur kilnojate savo albumus dabar? 4u.gif einu paziuret temose, gal rasiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 08 gruodžio 2015 - 10:34
QUOTE(Karvute @ 2015 12 08, 11:33)

cia dejau savo virtuvinio nuotraukas, ikelciau vel nuotrauka, bet kaip ten su fotki??? kazkokios problemos ane? kur kilnojate savo albumus dabar?  4u.gif einu paziuret temose, gal rasiu g.gif

As keliu postimage.org
Paprasta
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2015 12 08, 11:33)
bet kaip ten su fotki??? kazkokios problemos ane? kur kilnojate savo albumus dabar?  4u.gif einu paziuret temose, gal rasiu g.gif

Aš fotki per naują užsiregistravau ir kol kas viskas gerai. Dar per part.lt keliu.
Atsakyti