Sveikos merginos, man padarė vizualizaciją ir susimasčiau, ar ne per tamsi virtuvė bus... Virtuvė sujungta su svetaine. Po dešinė prie šaldytuvo už 50 cm langas aukštas. Beje, vizualizacijos viršutinės spintelės baltos, bet realiai bus šviesiai rusvos. Švelnios kakavos spalvos. Ir siena taipogi šviesiai rusva.
gelsva spalva spalvai nelygu....
jei tai i geltonuma man asmeniskai nedera...
jei i kakava galimai-bet irgi ne fantanas....
labai reikia atsargiai. beje tie jusu fasadai man irgi modern. jei ale "provance " tada dazniausiai filinginius deda.
cia pvz man nedera spalvos. atvirsktynis variantas taipat nelabai (atrodys kaip isblukus)
Papildyta:
labiau panasu tai i gyva virtuve bet ne vizualizacija.
deciau kita atspalvi, risciausi prie jusu mediniu grindu. per didelis kontrastas.
(o tiksliau , jei norite tamsia, imciau tamsiausia spalvos kolorita is jusu turimu grindu. ) arba panasaus bendro tono tik ryskesne. ir butinai panasaus rasto!
jei tai i geltonuma man asmeniskai nedera...
jei i kakava galimai-bet irgi ne fantanas....
labai reikia atsargiai. beje tie jusu fasadai man irgi modern. jei ale "provance " tada dazniausiai filinginius deda.
cia pvz man nedera spalvos. atvirsktynis variantas taipat nelabai (atrodys kaip isblukus)
Papildyta:
QUOTE(zemaiteki @ 2015 12 07, 16:14)
Sveikos merginos, man padarė vizualizaciją [/url]
labiau panasu tai i gyva virtuve bet ne vizualizacija.
deciau kita atspalvi, risciausi prie jusu mediniu grindu. per didelis kontrastas.
(o tiksliau , jei norite tamsia, imciau tamsiausia spalvos kolorita is jusu turimu grindu. ) arba panasaus bendro tono tik ryskesne. ir butinai panasaus rasto!
pas jus oak laminatas.
as asmeniskai ir deciau OAK medzio rasta ir viena is jo naturaliu spalvu (galimai riskesniu).
man asmensikai labai krenta i akis kai yra skirtingu medzio spalvu, fakturu....
pas pacia yra "niftemu " valgomasis ryskus raudonvisnes stalas....kai visa kita
+- naturalaus azuolo uosio spalvos aspalviai.
bet aisku kaip visada skonio reikalas. Svarbiausia kad jums patiktu!
beje jei ka jusu versijoje daryciau "saldytuvo ir co" bloka toki pat kaip virsutines spinteles. man per tamsu, ir dar lieciasi su laminatu !
man geriau butu tokios spalvos:
as asmeniskai ir deciau OAK medzio rasta ir viena is jo naturaliu spalvu (galimai riskesniu).
man asmensikai labai krenta i akis kai yra skirtingu medzio spalvu, fakturu....
pas pacia yra "niftemu " valgomasis ryskus raudonvisnes stalas....kai visa kita
+- naturalaus azuolo uosio spalvos aspalviai.
bet aisku kaip visada skonio reikalas. Svarbiausia kad jums patiktu!
beje jei ka jusu versijoje daryciau "saldytuvo ir co" bloka toki pat kaip virsutines spinteles. man per tamsu, ir dar lieciasi su laminatu !
man geriau butu tokios spalvos:
i | Keliamų nuotraukų dydis turi būti ne didesnis kaip 640x480 taškų. |
http://www.kitchen20...-Oak-Effect.jpg
http://cdn.decoist.c...oak-shelves.jpg
http://cdn.home-desi...chn-lounge.jpeg
sitie visi su baltu, o kaip bus su rausvom spintelem neisivaizduoju, nes nematom atspalvio
QUOTE(zemaiteki @ 2015 12 07, 15:26)
Tokios[url=http://www.edensit rystoneemporium.co.uk/dortmundbeige45x45]Plytelės[/url], o svetainės laminatas toks. Noriu kontrasto. Nenoriu tokios šviesios virtuvės.
o kaip atidarysit langa?
Atspalvis nerausvas. Kakavinis. Jūsų pirmas variantas gal ir nieko.
O langas koreguosis dar. Žiūrėsim, kaip ten plautuvę dėsim. Bandysim, kad langą atidaryt pavyktų Kiek skaičiavau, turėtų būt ok. Čia tik taip nupiešta.
Beje, ar plautuvės padėkliukas gali būti po dešine? Ar turi būti po kaire?
O langas koreguosis dar. Žiūrėsim, kaip ten plautuvę dėsim. Bandysim, kad langą atidaryt pavyktų Kiek skaičiavau, turėtų būt ok. Čia tik taip nupiešta.
pas mane ir langas pries plautuve, bet kadangi du langai salia, tai nematau bedos, atsidaryti eis kita, o nuvalyti ir is lauko galima, labiausiai bus naudojama ventiliacijai tas langas, praverti pilnai vertikaliai eina
QUOTE(knopke* @ 2015 12 07, 17:30)
pas mane ir langas pries plautuve, bet kadangi du langai salia, tai nematau bedos, atsidaryti eis kita, o nuvalyti ir is lauko galima, labiausiai bus naudojama ventiliacijai tas langas, praverti pilnai vertikaliai eina
Pas ane kitas langas neatsidarys, taio reiks bandyt suprojektuot, kad šitas atsidarytų. Kaip jau sakiua, turėtų būti viskas gerai
QUOTE(Tanite @ 2015 12 07, 15:50)
Jei plautuvę derint prie stalviršio, tai franke umbra arba šokoladas artimiausios spalvos. Aquasanita nei žalvaris, nei bronza tikrai netiks. Žalvaris tokia chaki spalva su geltonais blizgučiais, o bronza į raudonumą.
žiūrėjau franke šokoladą, man atrodė lb gerai tinkanti prie stalviršio. O maišytuvą imt tokį patį šokoladinį, nebus sviestas sviestuotas? Aišku, būtų paprasčiau nei kokio bronzinio ieškot geri franke maišytuvai?
QUOTE(zemaiteki @ 2015 12 07, 14:58)
Rinkciausi svieseni spinteliu fasada nes bent jau vizualizavijoj atrodo tikrai tamsi virtuve. Bet cia mano tokia nuomuone.
O del virtuves lango atidarymo visos problemos dingsta, jei statytumete nulenkiama prie lango maisytuva:
http://www.voniapliu...traukiama-zarna
QUOTE(zemaiteki @ 2015 12 07, 15:58)
pas mane padekliukas po kaire, nematau jokios problemos. Iprocio reikalas. pati esu desiniaranke, bet patogiau pagal isdestyma buvo kaireje. Niekas nesusimasciau, kad blogai
Del lango, tai mano supratimu svarbu kad atsiverstu, o kam ji darinet. Juk namas 1 aukste, tai is lauko nusivalysit, o kam daugiau ji pilnai atidarinet as irgi nematau prblemos tame. Pvz dabar turiu kur laisvai atssidaro, bet atidarau langa pilnai tik nuvalymui, vedinu atvertus langa. Brt jei nera problemu nuvalyti is lauko, tai tas atsidaryma spilnai nera kazkokia didele problema.
O fasadai man irgi per tamsus as irgi norejau kontrasto, tai man kontrastui uzteko tamsasu stalvirsio ir rudo korpuso sonu, o visos dureles sviesios. o cia 2 aukstos psintos gan tamsios, tai as kaip sviesos megeja, tai man butu zauriai per tamsu
QUOTE(Ijo @ 2015 12 07, 18:13)
žiūrėjau franke šokoladą, man atrodė lb gerai tinkanti prie stalviršio. O maišytuvą imt tokį patį šokoladinį, nebus sviestas sviestuotas? Aišku, būtų paprasčiau nei kokio bronzinio ieškot geri franke maišytuvai?
Yra zalvariniu/bronziniu Senukuose https://www.senukai......20dienos visi