Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 27

QUOTE(Ijo @ 2015 12 07, 03:21)
galėčiau dėt ir juodas, pirma mintis tokia buvo. Yra to retro juodas variantas g.gif bet ką tada su kriaukle daryt? g.gif

Jeigu kaitlentė juoda,tada aš ir kriauklę juodą dėčiau.Pas mane stalviršis bus kaip surūdijęs metalas,o kaitlentė ir kriauklė juodos.Bet pas mane moderni virtuvė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ijo @ 2015 12 07, 00:17)
Sveikos, merginos,

labai norėčiau patarimo dėl virtuvės spalvų ir stilių. Virtuvė labai mažytė, bet liapsusai vis tiek tikriausiai atrodys milžiniški unsure.gif
Taigi spintelių ir viršutinių, ir apatinių spalva tokia, vos į gelsvumą, tos rievės vos matomos, nėra labai išraiškingos:
user posted image
stalviršis rudas:
user posted image

rankenėlės bus tik apačioje, tokios:
user posted image

O orkaitės noriu tokios (atitinkamai yra ir kaitlentė):
user posted image

Klausimai, neleidžiantys užmigti, yra du:
Ar nesipjaus rankenėlės su orkaitės apdaila? Orkaitės gyvai nemačiusi... Gal rinktis tokias, yra ne tik baltu vidum, bet tokiu gelsvu su taškučiais, čia tos "bronzos: mažiau matyti:
user posted image
user posted image
O gal imti labiau patikusias pirmąsias ir, jei netiks, nusipirkt kokių auksinių dažų metalui ir "paauksint"? tongue.gif O gal išvis kažkokios kitokios turėtų būti?

Su aukščiau minėtu "komplektu" - kriauklė tik kokia ruda (deranti prie stalviršio) akmens masės ir kranas atitinkamai toks pats? Arba gal būna normalios kokybės "bronzinių", jei toks apskritai tiktų?

Padėkit 4u.gif Noriu vaizdo ne modernaus, o kažko link retro/klasikos ir pan., aišku, gryno tokio stiliaus nebus, bet kažkur link to horizonte smile.gif Virtuvės sienos baltos, plokštės ir stalviršio nekeisiu, dėl viso kito klausimas dar atviras.
Ačiū iš anksto 4u.gif

4u.gif Labas rytas!

Primiausia sakote kad virtuve maza, tai nuo to ir zaistike, kuo maziau margumelio tuo geriau.
* del rankineliu grozio - grazios, bet antrosios jums tarnaus svariau, i tos griovelius anksciau veliau prisiriebaluos, prisidulkes ir sunkaii isvalomi rioveliai. dizainas grazus ir drasus, praktiskumo truksta, tuolab dar dazyti norite cool.gif
* jeigu pas jus lietas akmuo darykites kriaukles lieta, bus maziau blynu, kurios reiketu derinti su stalvirsiu spalvine gama. tos kriaukles, kad ir atitinkancios vistiek stalvirsyje atrodo kaip svetimkunis, nebent seimininke ta nori pabrezti. kaina ar lietos kriaukles ar imontuotos butu panasi, jums atkristu valymo sujungimo darbai, kad ir kaip priklijuos kriaukle prie stalvirsio po apacia bus matyti susijungimas su laiku isimes pelesiukas, arba kalkiu patamsejimas. pagaliau jeigu nepatiks su laiku leita kriaukle galima ispjauti ir istatyti varyne ar pan doh.gif pagal dizaina.
* mazai virtuvei net ir stalvirsiui geriau imti sviesesniu spalvu, nebent jus norite kad jis zaistu su grindu lentom, tuomet atrodys tikrai idomiai smile.gif kol kas kiek nupasakojote bus grazutis projektas, butinai pasirodykite 4u.gif labai retai kas retro daro, mano vyras to visiskai nenori, as nebuciau preis unsure.gif
Atsakyti
O as labai atsargiai ziureciau del baltos ir salia jo gelsvos.... Kad nebutu taip " spalviskai taike ir nepataike" gal tada ruda orkaite?

Atsakyti
Man jei atvirai retro stilius prie fasadiniu ploksciu kazkaip po klaustuku. Lyg ir svelni ir sviesi plokste, bet man labiau moderni atrodo ta tokia banguota faktura. Bet kaip sakant skoniui draugu nera smile.gif

O kaitlente ir kriaukle as rinksciausi vienodos spalvos ir juodas, kad nebutu per daug spalviniu plemu ant tamsaus stalvirsio, nes rudos kriaukles neatrinksit identiskos spalvos stalvirsio plokstei. Tai tada gaunasi ir orkaite tamsi, bet man tamsi orkaite sviesiam fasade mazesnis "blogis" nei balta kaitlente su kriaukle ant tamsaus stalvirsio 4u.gif
Vienu zodziu jei maza erdve, manau kuo maziau chaoso spalvose ir modeliuose tuo geriau
Atsakyti
QUOTE(Blumchen123 @ 2015 12 07, 11:22)
Man jei atvirai retro stilius prie fasadiniu ploksciu kazkaip po klaustuku.

drinks_cheers.gif

Man orkaitė labiau užneša į 60-70 metų stilių (prieš akis iššoka Elvio Preslio kadilakas smile.gif ), o pirma rankenėlė iš country - klasikos operos. Orkaitė su plokštėm ir stalviršiu visai suderėtų (bet nežinia ar tip top atitiks spalviškai, kaip looo parašė "O as labai atsargiai ziureciau del baltos ir salia jo gelsvos.... Kad nebutu taip " spalviskai taike ir nepataike" ")).
Ieškočiau kitų rankenėlių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 07 gruodžio 2015 - 11:53
Merginos,

Ačiū už tiek pastebėjimų! Ta plokštė tikrai moderniai neatrodo, rievelės lb smulkios... stalviršio lieto, deja, nebus, bus šitas rudas.

Dabar, kaip suprantu, prie esamų fasadų ir rankenėlių galimybės tokios:
1. Juoda orkaitė ir kaitlentė, kriauklė ir kranas juodi. Orkaitė matysis iš svetainės (kriauklė ne), neatrodys blynas?
2. Balta technika, kriauklė ir kranas balti? Balta technika man lb ok, bet dėl plautuvės ir krano abejoju... gal rinktis pastaruosius franke šokoladinius, o aquasanitas turi ir vario, ir žalvario spalvas-tiesa, jų gyvai nesu mačius, žalvario net žalią man monitorius rodo... ar bus makalynė?

Tai bus mano pirma virtuvė, tai galvos skausmo su kaupu. Bet nenoriu saugaus ir super praktiško varianto, noriu, kaip kažkuri sakė, drąsaus...ir gražaus...pašveisiu tas rankenėles ir su dantų šepetuku, gal tik kriauklės baltos bijočiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Y2K @ 2015 12 07, 12:50)
drinks_cheers.gif

Man orkaitė labiau užneša į 60-70 metų stilių (prieš akis iššoka Elvio Preslio kadilakas smile.gif ), o pirma rankenėlė iš country - klasikos operos. Orkaitė su plokštėm ir stalviršiu visai suderėtų (bet nežinia ar tip top atitiks spalviškai, kaip looo parašė "O as labai atsargiai ziureciau del baltos ir salia jo gelsvos.... Kad nebutu taip " spalviskai taike ir nepataike" ")).
Ieškočiau kitų rankenėlių.

kadilakas liuks lotuliukas.gif o kokių kitokių rankenėlių, ko gūglės klaust? g.gif
dėl baltos ir gelsvos šiek tiek ir man neramu g.gif pakabinčiau baltas užuolaidas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ijo @ 2015 12 07, 13:15)
Merginos,

Ačiū už tiek pastebėjimų! Ta plokštė tikrai moderniai neatrodo, rievelės lb smulkios... stalviršio lieto, deja, nebus, bus šitas rudas.

1. Juoda orkaitė ir kaitlentė, kriauklė ir kranas juodi. Orkaitė matysis iš svetainės (kriauklė ne), neatrodys blynas?
2. Balta technika, kriauklė ir kranas balti? Balta technika man lb ok, bet dėl plautuvės ir krano abejoju... gal rinktis pastaruosius franke šokoladinius, o aquasanitas turi ir vario, ir žalvario spalvas-tiesa, jų gyvai nesu mačius, žalvario net žalią man monitorius rodo... ar bus makalynė?

Tai bus mano pirma virtuvė, tai galvos skausmo su kaupu. Bet nenoriu saugaus ir super praktiško varianto, noriu, kaip kažkuri sakė, drąsaus...ir gražaus...pašveisiu tas rankenėles ir su dantų šepetuku, gal tik kriauklės baltos bijočiau biggrin.gif
Papildyta:
kadilakas liuks lotuliukas.gif o kokių kitokių rankenėlių, ko gūglės klaust? g.gif
dėl baltos ir gelsvos šiek tiek ir man neramu g.gif pakabinčiau baltas užuolaidas lotuliukas.gif

Šitos Bosh matau būna ir su ner.plieno apdaila, pvz. http://tradebt.ru/in...product_id=5345
Būtinai norit blizgaus žalvario? Prie nerūdijančio plieno/chromo lengviau viską priderinti, pradedant rankenėlėm, baigiant maišytuvu ir stilingiau atrodytų, nes žalvaris ant LMDP truputį su pretenzijom išrodo. Ir kriauklę tada galima plieninę rinktis.
Man drąsus ir išsiskiriantis variantas būtų juodas su plienu smile.gif Jei rinktis juodus, tai stalviršį galima būtų apsvarstyti kokį juodą-antracito
Atsakyti
Pas lietuvius tokių nemačiau net su plienu g.gif įdomūs. Bet nenoriu keist stalviršio verysad.gif kriauklės plieninės irgi nenoriu...
Atsakyti
QUOTE(Ijo @ 2015 12 07, 13:49)
Pas lietuvius tokių nemačiau net su plienu g.gif įdomūs. Bet nenoriu keist stalviršio verysad.gif kriauklės plieninės irgi nenoriu...

Tai nebėda smile.gif Jei norit akmens masės, tai rudą gal net lengviau pavyktų pritaikyti prie stalviršio.
Dėl rankenėlių - įdomu kokios realiai spalvos (juodi-antracito ar Oil rubbed / Vintage bronze) tie tamsūs reguliatorių blynai. Gal prei jų rankenėles derinti g.gif Tik jau ko nedaryčiau - tai pati nedažyčiau virtuuvės rankenėlių, neatlaikys ilgai.

Blizgus žalvaris: https://www.thehardw...hp?p_ref=270086
Tamsi bronza https://www.thehardw...hp?p_ref=270084

1950-ųjų retro https://www.thehardw...mp;collect=1621
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 07 gruodžio 2015 - 13:32
QUOTE(Y2K @ 2015 12 07, 14:02)
Tai nebėda smile.gif Jei norit akmens masės, tai rudą gal net lengviau pavyktų pritaikyti prie stalviršio.
Dėl rankenėlių - įdomu kokios realiai spalvos (juodi-antracito ar Oil rubbed / Vintage bronze) tie tamsūs reguliatorių blynai. Gal prei jų rankenėles derinti  g.gif Tik jau ko nedaryčiau - tai pati nedažyčiau virtuuvės rankenėlių, neatlaikys ilgai.

Aišku, virtuvinio rankenėlės mažiausia bėda, jas pakeisti nėr ką, o ir tik apačioj jos, nebus ir finansiškai skausminga. Visų dažyt nesiruošiu, nebent vos auksiuku viduriuką pablizgint kokiais metalo dažais... nes orkaitės rankena atseit auksas, oi, kaip gražu kai blizga lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas zinote nebloga valgomojo kedziu parduotuve? Butu gerai netoli kauno, arba internetine parduotuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ijo @ 2015 12 07, 13:15)
Merginos,

Jei plautuvę derint prie stalviršio, tai franke umbra arba šokoladas artimiausios spalvos. Aquasanita nei žalvaris, nei bronza tikrai netiks. Žalvaris tokia chaki spalva su geltonais blizgučiais, o bronza į raudonumą.
Atsakyti