Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 27

Kaip diena, taip naujiena biggrin.gif greiciausiai, pasitare su konstruktoriais, kazin ar ne griausim siena biggrin.gif
is sonu liktu kolonos, tai kaip ir galvojama saldytuvas ten butu, o visa siena salintusi, erdve su svetaine ir valgomuoju didetu ir viskas puikiai tilptu, is stalvirsis 70 cm, ir normali sala biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 12 05, 16:34)
Kaip diena, taip naujiena  biggrin.gif greiciausiai, pasitare su konstruktoriais, kazin ar ne griausim siena biggrin.gif
is sonu liktu kolonos, tai kaip ir galvojama saldytuvas ten butu, o visa siena salintusi, erdve su svetaine ir valgomuoju didetu ir viskas puikiai tilptu, is stalvirsis 70 cm, ir normali sala biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif knopke, gera naujiena 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 12 05, 17:34)
Kaip diena, taip naujiena  biggrin.gif greiciausiai, pasitare su konstruktoriais, kazin ar ne griausim siena biggrin.gif

Tuomet sala - puikus sprendimas thumbup.gif. Tik atitraukit ją nuo virtuvinio per 1,2m BŪTINAI. Bus tikrau patogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 05 gruodžio 2015 - 16:47
ir normali sala smile.gif
bet dar laukiu architekto, konstruktoriaus ir tada ziuresim, biski erzina tos kolonos is sonu, nes dabar angos, is virtuves i valgomaji, ir is holo i svetaine - viename aukstyje saramos, o jei griauti, tai auksciai skirtusi, i svetaine liktu sarama zemiau, is sono iki lubu kolona, prie lango vel kolona, bet jau ten kur siena, iki lubu griautusi, sunku nuvaziavus issivaizduot, nes siena , kurios neisivaizduoju, kad nebutu kol kas biggrin.gif
mintyse chaosas, svarbiausia, ka meistrai sutiktu, jei konstruktorius pateiktu pataisyma biggrin.gif vyras jau pirsta prie smilkinio sukioja ir nesikalba biggrin.gif

is virtuves i valgomaji iejimas
http://www.part.lt/p...890633d1735.jpg
sake paleistu lubas is svetaines vienodai, jiems neatrodo, akd blogai tos kolonos, nes is holo viskas dailiai ziuretusi su kitomis pirmo auksto durimis

cia realiai

o jei griauti tik iki saramos? palikti siena nuo virsaus iki saramos tame aukstyje?ar iki pat lubu?
http://www.part.lt/p...e5665bcb804.jpg

http://www.part.lt/p...4658ac25855.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 05 gruodžio 2015 - 17:26
O aš visai nieko prieš, kad virtuvė kaip atskira būtų rolleyes.gif Pas mus bus kartu, tai bijau, kad maisto gaminimo kvapai jausis labai bendroje erdvėje g.gif
Atsakyti
tas taip, bet kepsit zuvi, o duru nera, tai lygiai tas pats kas bendra
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 12 05, 18:38)
tas taip, bet kepsit zuvi, o duru nera, tai lygiai tas pats kas bendra

Kepant zuvi reikia nepamirsti isijunkti gartrauki ir praverti langa, kad gartraukis turetu is kur ora paimt. Jei gerai trauks, tai zuvis kvepes tik tiek kiek ja valgysit wink.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

labai norėčiau patarimo dėl virtuvės spalvų ir stilių. Virtuvė labai mažytė, bet liapsusai vis tiek tikriausiai atrodys milžiniški unsure.gif
Taigi spintelių ir viršutinių, ir apatinių spalva tokia, vos į gelsvumą, tos rievės vos matomos, nėra labai išraiškingos:
user posted image

stalviršis rudas:
user posted image

rankenėlės bus tik apačioje, tokios:
user posted image

O orkaitės noriu tokios (atitinkamai yra ir kaitlentė):
user posted image

Klausimai, neleidžiantys užmigti, yra du:
Ar nesipjaus rankenėlės su orkaitės apdaila? Orkaitės gyvai nemačiusi... Gal rinktis tokias, yra ne tik baltu vidum, bet tokiu gelsvu su taškučiais, čia tos "bronzos: mažiau matyti:
user posted image
user posted image
O gal imti labiau patikusias pirmąsias ir, jei netiks, nusipirkt kokių auksinių dažų metalui ir "paauksint"? tongue.gif O gal išvis kažkokios kitokios turėtų būti?

Su aukščiau minėtu "komplektu" - kriauklė tik kokia ruda (deranti prie stalviršio) akmens masės ir kranas atitinkamai toks pats? Arba gal būna normalios kokybės "bronzinių", jei toks apskritai tiktų?

Padėkit 4u.gif Noriu vaizdo ne modernaus, o kažko link retro/klasikos ir pan., aišku, gryno tokio stiliaus nebus, bet kažkur link to horizonte smile.gif Virtuvės sienos baltos, plokštės ir stalviršio nekeisiu, dėl viso kito klausimas dar atviras.
Ačiū iš anksto 4u.gif

Atsakyti
Ijo, man gražiau pirmosios rankenėlės mirksiukas.gif Kranų parduotuvėse bronzinių atspalvių tikrai nemažai galima rasti.O kriauklę,manau,reiktų derinti prie kaitlentės.Mano manymu,ruda kriauklė ant rudo stalviršio tiesiog susilietų,nebent,jūs to ir norite. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2015 12 07, 01:51)
Ijo, man gražiau pirmosios rankenėlės  mirksiukas.gif Kranų parduotuvėse bronzinių atspalvių tikrai nemažai galima rasti.O kriauklę,manau,reiktų derinti prie kaitlentės.Mano manymu,ruda kriauklė ant rudo stalviršio tiesiog susilietų,nebent,jūs to ir norite.  smile.gif

ir man pirmos gražiau biggrin.gif Kaitlentė bus balta, tada ir kriauklę baltą?.. g.gif Neatrodys kaip koks blynas? Einu gūglint...
Atsakyti
QUOTE(Ijo @ 2015 12 07, 02:11)
ir man pirmos gražiau biggrin.gif Kaitlentė bus balta, tada ir kriauklę baltą?.. g.gif Neatrodys kaip koks blynas? Einu gūglint...

Na nežinau,man tada visų pirma ta balta kaitlentė ant rudo stalviršio nelabai... g.gif Bet gal kas matęs realių pavyzdžių pakomentuotų objektyviau,aš tik iš savo vaizduotės šneku biggrin.gif Pati tik už kelių savaičių savo pirmąją virtuvę turėsiu,žiūrėsim,ką ten prifantazavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2015 12 07, 03:02)
Na nežinau,man tada visų pirma ta balta kaitlentė ant rudo stalviršio nelabai...  g.gif Bet gal kas matęs realių pavyzdžių pakomentuotų objektyviau,aš tik iš savo vaizduotės šneku  biggrin.gif Pati tik už kelių savaičių savo pirmąją virtuvę turėsiu,žiūrėsim,ką ten prifantazavau  biggrin.gif

galėčiau dėt ir juodas, pirma mintis tokia buvo. Yra to retro juodas variantas g.gif bet ką tada su kriaukle daryt? g.gif
Atsakyti