Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 27

QUOTE(zemaiteki @ 2016 01 14, 17:54)
Pagaliau turiu virtuvę smile.gif  wub.gif dar trūksta orkaitės ir kaitlentės.

gražu wub.gif
kokį stalviršį dėjote?..
Atsakyti
QUOTE(bichter @ 2016 01 15, 08:06)
blush2.gif  atsiprasau uz kvaila klausima, bet ji ant grindu stovi?

stovi ant grindų smile.gif

QUOTE(Tanite @ 2016 01 15, 10:04)
Bet ji kokio gylio pas jus? Nes pas mus 60cm, tai net minties nebuvo, kad išeis paslėpti. Aš išvis dar noriu 2in1, tai jei įmontuojama būtų apie 54 cm gylio, o jei paprastą komponuot - 55,5 cm kiek domėjausi. O jei standartas, tai tikrai netelpa už durų.

paprasta standartine skalbiankė. mes žinojom, kad tai 'laikinai" ir ka-kada bus iškelta į vonią, todė l ja 'dėjom' į spintele su mintim, kad kai ją iškelsim į vonia, toje vietoje galės likti arba spintelė įdėjus lentyną arba ideliu atveju stapčius galvojau daryt.

Įkelčiau foto, bet kaip dabar kelt, jei fotki nebeveikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 01 15, 10:29)
stovi ant grindų smile.gif
paprasta standartine skalbiankė. mes žinojom, kad tai 'laikinai" ir ka-kada bus iškelta į vonią, todė l ja 'dėjom' į spintele su mintim, kad kai ją iškelsim į vonia, toje vietoje galės likti arba spintelė įdėjus lentyną arba ideliu atveju stapčius galvojau daryt.

Labai butu idomu paziureti, per radikal.ru bandykite ax.gif Pas mus tai visam laikui irtuveje bus, tai mes butinai norime ja ,,paslepti,,
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 01 15, 11:29)

aš keliu per part.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
nu bandau.
Nuotraukos darytos siryt smile.gif tamsoje ir atsiprasau uz betvarke smile.gif
Cia uzdaryta spintele:)
user posted image

atidaryta spintele, apacioje uzdeta ta iprastine juosta kur dedasi po spintelem
user posted image

o cia matyti, kad virsuj teko nuimti ta virsutini plastmasini dangti, nes netilpo is aukscio (spinteliu aukstis pas mus berods 89cm g.gif )
user posted image

cia bendras vaizdask, skalbianke gale, ty po mikrobange toje spinteleje. net neitartum, kad ji ten yrta smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2016 01 15, 11:19)
gražu wub.gif
kokį stalviršį dėjote?..

Net nežinau smile.gif Parekomendavo baldžiai. Paderinom spalvą ir tiek. Čia plokštė (ne akmens masė) smile.gif
Atsakyti
Aciu, nuostabus sprendimas, butinai juo pasinaudosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bichter @ 2016 01 15, 10:56)
Aciu, nuostabus sprendimas, butinai juo pasinaudosiu  4u.gif

nepatogumas yra skalbiklio ipylimas, nes kai stalciukas atsidaro stalvisris trukdo, kad is virsaus laisvai ipiltum su kamsteliu. tai rekia arba isigut pylimui koki smailesniu galu, ale maza laistytuviuka ar piltuveli smile.gif
as isigudrinau ir minkstikli ipilu, bet skysto skalbiklio nelabai pavyskta.
tai as istraukiu stalciuka pilnai, ipilu skysto skalbiklio ir grteit ikisu, man neisbega smile.gif o jei milteliai, tai isimu pilnai, ipilu milteliu ir ikisu.

bet man tai nera didelis trukis, man kur kas svarbiau, kad jos nesimato ir bet kada galimybe ta spintele panaudot virtuvei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 01 14, 21:22)

Aš vėl užstrigau - šį kartą dėl spalvų. Buvau išsirinkusi visiškai šviesias, o dabar suabejojau - kai nubėgs kokios burokėlių sultys ar trintos mėlynės, tai neišgraušiu sad.gif

Jei apie šviesią LMDP, tai tikrai nebijo jokių burokų ir mėlynių. Dėl dažyto MDF nežinau. dabar papigiaiskas Pfleiderer per 5 metus jokių įsigėrimų, nors ir burokėliai vakuojami ir juodų serbentų stiklainis buvo sudužęs ir viską aptaškęs.

Vakar apžiūrėjau Kaindl LMDP gyvai.
Kas labai patiko, kad tai pačiai spalvai yra daug faktūrų : blizgi lygi, ultramatinė, medžio rievių, tinko ar betono, pora variantų neblizgių beveik lygių. Blizgi žymiai mažiau tepli už ultramatinę (su šita būtų vargas virtuvėj).
Dar patiko variantas, kai vienspalvės plokštės briauna laminuojama alia grubiai pjautu medžiu - įdomiai atrodo ir sujungimo nesimato. Manau būtų liuks daryti dalį fasadų tokių pačių kaip briaunos.

Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 01 15, 12:02)

as isigudrinau ir minkstikli ipilu, bet skysto skalbiklio nelabai pavyskta.

aš skystą skalbiklį pilu į specialią talpą, ir dedu tiesiai į būgną ax.gif va nuo šio skalbiklio labai patogi talpa, sugraduota:

http://www.skkosmeti...elis-1-5-l.html
Papildyta:
QUOTE(zemaiteki @ 2016 01 15, 11:55)
Net nežinau smile.gif Parekomendavo baldžiai. Paderinom spalvą ir tiek. Čia plokštė (ne akmens masė) smile.gif

ačiū už info, gerai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Laba diena merginos,

Noriu paklausti kokius virtuves plautuvei maisytuvus perkate ir kurie yra patogiausi, man labai grazu tie L formos maisytuvai, cia pvz. idedu http://www.e-ciupk.l...ultra-35-u35008, ar jie patogus naudoti, nesitasko labai, naudosiu granitiniai plautuvei, plautuve pakankamai gili.
Labai lauksiu jusu nuomones 4u.gif
Ir dar kokius turite indu ploviklio dozatorius, kurie imontuoti i plautuve, labai brangiu nenoriu pirkti ax.gif todel klausiu gal esate rade kazka grazaus kainos ir kokybes santykiu.
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2016 01 14, 15:54)
Pagaliau turiu virtuvę smile.gif  wub.gif dar trūksta orkaitės ir kaitlentės.

Sveikinu wink.gif Tikiu, kad džiaugsmo pilni namai, o jei dar pateisino lūkesčius, išvis super.
Gal galėtumėt parašyt kas ja gamino ir kiek kainavo? rolleyes.gif
Atsakyti