Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 27

QUOTE(bichter @ 2016 01 14, 18:35)
Mes planuojame ,,imontuoti,, skalbimo masina.

O planuojat dėti standartinę skalbyklę, ar pirkti įmontuojamą? Pas mus realiai bus irgi tokia situacija, kad reikės skalbyklę dėti virtuvėje, vonioje netilps. Dabar yra "laikinai" sumontuota virtuvėj, aš negaliu pernešti to atviro skalbyklės vaizdo ant akių, todėl tikrai darysim tik įmontuojamą, kad užsidarytų durelės ir nesimatytų jos. Čia buvo neseniai vienas variantas su skalbykle, spalviškai gana gražiai suderint gavosi, bet asmeniškai sau vistiek noriu sumontuot pilnai ir nervų nesigadint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2016 01 14, 16:54)
Pagaliau turiu virtuvę smile.gif  wub.gif dar trūksta orkaitės ir kaitlentės.
user posted image
user posted image

Labai grazu. Saunu kad pasirinkot vertikalu medzio rasta... thumbup.gif
Atsakyti
zemaiteki, sveikinu 4u.gif thumbup.gif Gražu
Aš vėl užstrigau - šį kartą dėl spalvų. Buvau išsirinkusi visiškai šviesias, o dabar suabejojau - kai nubėgs kokios burokėlių sultys ar trintos mėlynės, tai neišgraušiu sad.gif
Pradėjau žiūrėti va į tokias tamsias. Pas mane virtuvė (patalpa) itin šviesi.
Beje, labai norėčiau uždaros virtuvės. Jei tik būtų bent menkiausia galimybė nedaryčiau sujungtos su svetaine. Deja, viskas yra kaip yra, tai tenka taikytis.
Atsakyti
as jau ir galutinai nusprendziau, kad darysiu blizgia, tik ne ta brangia, o pigesne, nes ji, neva atsparesne, tos dazytos gan lepios, nezinau ar tiesa kalba...

beje, as dar nerimstu su savo virtuve, kaip keiciasi planai, siaubingai, is pradziu dideleje spintoje reikejo man stalvirsio paslepto, veliau spintu, o dabar jau reikia ir knygu lentynu prireike, kai emiau galvoti, kur desiu sitiek kulinarijos knygu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 01 14, 19:54)
O planuojat dėti standartinę skalbyklę, ar pirkti įmontuojamą? Pas mus realiai bus irgi tokia situacija, kad reikės skalbyklę dėti virtuvėje, vonioje netilps. Dabar yra "laikinai" sumontuota virtuvėj, aš negaliu pernešti to atviro skalbyklės vaizdo ant akių, todėl tikrai darysim tik įmontuojamą, kad užsidarytų durelės ir nesimatytų jos. Čia buvo neseniai vienas variantas su skalbykle, spalviškai gana gražiai suderint gavosi, bet asmeniškai sau vistiek noriu sumontuot pilnai ir nervų nesigadint  blush2.gif

Planuojame standartine skalbykle, kazkas panausaus,tik kad musu bus palei krasta.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 01 14, 20:54)
O planuojat dėti standartinę skalbyklę, ar pirkti įmontuojamą? Pas mus realiai bus irgi tokia situacija, kad reikės skalbyklę dėti virtuvėje, vonioje netilps. Dabar yra "laikinai" sumontuota virtuvėj, aš negaliu pernešti to atviro skalbyklės vaizdo ant akių, todėl tikrai darysim tik įmontuojamą, kad užsidarytų durelės ir nesimatytų jos. Čia buvo neseniai vienas variantas su skalbykle, spalviškai gana gražiai suderint gavosi, bet asmeniškai sau vistiek noriu sumontuot pilnai ir nervų nesigadint  blush2.gif

Pas mane dabar imontuota skalbenke virtuveje, ta tikroji imontuojama, kur ant jos sukasi fasadines dureles, ji labai sunki ir labai minimaliai vibruoja, man patinka kad jos visiskai nesimato.
Atsakyti
Zemaiteki, sveikinu thumbup.gif tb nerealus jausmas smile.gif labai gražu ir man smile.gif
QUOTE(bichter @ 2016 01 14, 21:52)
Planuojame standartine skalbykle, kazkas panausaus,tik kad musu bus palei krasta.

skalbenkė gerai paslėpta thumbup.gif bet jūs man pasakykit - ką pasidėti tose siaurose spintelėse virš kaitlentės? g.gif

gal kuri susidūrus su senu parketu? ax.gif pas mus yra trijose patalpose ir visur skirtingu raštu sudėta doh.gif aš sakau - lupt ir mest lauk. bet kam pasako, tai plaukus pašiaušia - taigi geras daiktas! tipo, bent koridoriuj ir svetainėj pasilikit. bet tai kaip atrodys: virtuvėj plytelės, svetainėj ir koridoriuj parketas, o kambariuose laminatas? lopas ant lopo doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(bichter @ 2016 01 14, 21:52)

įdomiai sugalvota, bet čia tikriausiai ta mažiau gili, ne 60 cm gylio skalbyklė, kitaip niekaip neitų taip jos spintelėj paslėpt. Gal ir variantas.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 01 14, 22:49)
įdomiai sugalvota, bet čia tikriausiai ta mažiau gili, ne 60 cm gylio skalbyklė, kitaip niekaip neitų taip jos spintelėj paslėpt. Gal ir variantas.

Pas mus paprasta skalbianke irgi taip paslepta-uz dureliu. Viskas ok. Aukstis ribojo, tai nusukom skalbiankes virsutini ta dangti ir puikiai tilpo
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 01 15, 07:15)
Pas mus paprasta skalbianke irgi taip paslepta-uz dureliu. Viskas ok. Aukstis ribojo, tai nusukom skalbiankes virsutini ta dangti ir puikiai tilpo

blush2.gif atsiprasau uz kvaila klausima, bet ji ant grindu stovi?
Atsakyti
QUOTE(leonila @ 2016 01 14, 21:07)
gal kuri susidūrus su senu parketu?  ax.gif pas mus yra trijose patalpose ir visur skirtingu raštu sudėta  doh.gif  aš sakau - lupt ir mest lauk. bet kam pasako, tai plaukus pašiaušia - taigi geras daiktas! tipo, bent koridoriuj ir svetainėj pasilikit. bet tai kaip atrodys: virtuvėj plytelės, svetainėj ir koridoriuj parketas, o kambariuose laminatas? lopas ant lopo  doh.gif  g.gif

Taip, esu. Parketas irgi turi savo gyvenimo laiką, jeigu žiauriai nunešiotas - reikia keisti. Mes savo namuose susikloję parketlentes, tai vieną kartą šlifavom, jaučiu, kad miegamuosiuose tai padarysim dar kartą po kelių metų. O pirmam aukšte su kapitaliniu remontu perklojom grindis: naujas parketlentes klojom ANT senų grindų, kad negriauti visko. Virtuvėje pas mane dabar lygiai tokios pat medinės grindys kaip svetainėje ir aš kaifuoju nuo vienodo vaizdo ir malonaus jausmo (nevirškinu plytelių visai).

Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2016 01 14, 20:22)
Aš vėl užstrigau - šį kartą dėl spalvų. Buvau išsirinkusi visiškai šviesias, o dabar suabejojau - kai nubėgs kokios burokėlių sultys ar trintos mėlynės, tai neišgraušiu sad.gif

Darykit viršutines šviesias, o apatines tamsias - dabar juk tokia mada biggrin.gif ir praktiška, sakyčiau
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 01 15, 08:15)

Bet ji kokio gylio pas jus? Nes pas mus 60cm, tai net minties nebuvo, kad išeis paslėpti. Aš išvis dar noriu 2in1, tai jei įmontuojama būtų apie 54 cm gylio, o jei paprastą komponuot - 55,5 cm kiek domėjausi. O jei standartas, tai tikrai netelpa už durų.
Atsakyti