nea, mums taip neišeina, nes nuo šachtos irgi reikia palikti minimum 30 cm...
sumečiau:
tebunie pirmas variantas su stalu per vidurį.
antras:
erdvės daug, bet kažko truksta....
trečias:
ko kas atrodo geriauriausias.....
ketvirtas:
su didesne, ar mazesne komoda, bet vis tiek, atrodo, kad gali but per arti TV. ir prie stalo kedes gali varzyti... be to saule is pietvakariu, tai gali sviesti...
antram ir treciam variante komoda ir TV neislenda is uz sienos
bet ar patogu kaskart tiek vaisciot valgyt? pvz. sumustinius ryte... del rimtu pietu tai sutinku, bet kai norisi greitai. iki saldytuvo (jei pamirti pvz. kokio keciupo) lakstyti jau gaunas
QUOTE(leonila @ 2016 01 14, 08:10)
bet ar patogu kaskart tiek vaisciot valgyt? pvz. sumustinius ryte... del rimtu pietu tai sutinku, bet kai norisi greitai. iki saldytuvo (jei pamirti pvz. kokio keciupo) lakstyti jau gaunas
Na bent aš to lakstymo po namus nesureikšminu, nes tai gaunasi įprotis ir tiesiog nejaučiu pvz. dabartiniuose namuose labai nepatogiai išdėstyta virtuvė, bet pripratau ir nematau problemos. Aišku kai įrenginėji viską naujai, norisi, kad būtų be priekaišų
QUOTE(leonila @ 2016 01 14, 00:25)
nea, mums taip neišeina, nes nuo šachtos irgi reikia palikti minimum 30 cm...
sumečiau:
sumečiau:
Man taip pat trečias variantas atrodo patogiausias! Stalas nebūtų ant praėjimo ir kambarys neatrodo perkrautas baldais. Ketvirtas atrodo nepatogus, nes panašu, kad nuo sofos krašto iki kėdžių bus per mažas tarpas. O ir to vaikščiojimo iki stalo ten nėra daug (puikiai žinau šio tipo butą), tik tiek, kad jau maisto trupinių bus ne tik virtuvės, bet ir kambario zonoje. Bet turint stalą praėjimo angos vietoje, tas taip pat neišvengiama.
Balsuoju už trečią
dar laukiu balsuojančių bet tb ties tuo ir pasiliksim. MB džiaugiasi, kad valgydamas galės TV žiūrėt o aš, blogiausiu atveju, kokį sulankstomą staliuką kavai prie lango pasistatysiu
QUOTE(leonila @ 2016 01 14, 17:22)
dar laukiu balsuojančių
3-as
QUOTE(zemaiteki @ 2016 01 14, 17:54)
Pagaliau turiu virtuvę
Labai grazu . O kas kampe? Gal istraukema mechanizma koki nors daret? Sveikinu ir pavydziu, mano virtuvinis ziauriai uzstrigo.
Zemaiteki, labai grazi virtuve, mano isivaizduojamos spalvos Saldytuvas imontuotas?
QUOTE(bichter @ 2016 01 14, 18:11)
Zemaiteki, labai grazi virtuve, mano isivaizduojamos spalvos Saldytuvas imontuotas?
Taip, šaldytuvas įmontuotas. Spalva man irgi labai
O kampe tas mechanizmas kur issitraukia iki galo lentynos. Neatsimenu kaip vadinasi. Lemans atrodo
Mes planuojame ,,imontuoti,, skalbimo masina.