Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 27

nea, mums taip neišeina, nes nuo šachtos irgi reikia palikti minimum 30 cm...

sumečiau:
tebunie pirmas variantas su stalu per vidurį.

antras:
user posted image

erdvės daug, bet kažko truksta....

trečias:
user posted image
user posted image
user posted image

ko kas atrodo geriauriausias.....

ketvirtas:
user posted image
user posted image
user posted image

su didesne, ar mazesne komoda, bet vis tiek, atrodo, kad gali but per arti TV. ir prie stalo kedes gali varzyti... be to saule is pietvakariu, tai gali sviesti...

antram ir treciam variante komoda ir TV neislenda is uz sienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leonila @ 2016 01 13, 22:25)
trečias:
ko kas atrodo geriauriausias.....
antram ir treciam variante komoda ir TV neislenda is uz sienos

Trečias man atrodo thumbup.gif
Atsakyti
bet ar patogu kaskart tiek vaisciot valgyt? pvz. sumustinius ryte... del rimtu pietu tai sutinku, bet kai norisi greitai. iki saldytuvo (jei pamirti pvz. kokio keciupo) lakstyti jau gaunas g.gif
Atsakyti
QUOTE(leonila @ 2016 01 14, 08:10)
bet ar patogu kaskart tiek vaisciot valgyt? pvz. sumustinius ryte... del rimtu pietu tai sutinku, bet kai norisi greitai. iki saldytuvo (jei pamirti pvz. kokio keciupo) lakstyti jau gaunas  g.gif

Na bent aš to lakstymo po namus nesureikšminu, nes tai gaunasi įprotis ir tiesiog nejaučiu smile.gif pvz. dabartiniuose namuose labai nepatogiai išdėstyta virtuvė, bet pripratau ir nematau problemos. Aišku kai įrenginėji viską naujai, norisi, kad būtų be priekaišų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leonila @ 2016 01 14, 00:25)

sumečiau:

Man taip pat trečias variantas atrodo patogiausias! Stalas nebūtų ant praėjimo ir kambarys neatrodo perkrautas baldais. Ketvirtas atrodo nepatogus, nes panašu, kad nuo sofos krašto iki kėdžių bus per mažas tarpas. O ir to vaikščiojimo iki stalo ten nėra daug (puikiai žinau šio tipo butą), tik tiek, kad jau maisto trupinių bus ne tik virtuvės, bet ir kambario zonoje. Bet turint stalą praėjimo angos vietoje, tas taip pat neišvengiama.
Balsuoju už trečią thumbup.gif
Atsakyti
dar laukiu balsuojančių lotuliukas.gif bet tb ties tuo ir pasiliksim. MB džiaugiasi, kad valgydamas galės TV žiūrėt biggrin.gif o aš, blogiausiu atveju, kokį sulankstomą staliuką kavai prie lango pasistatysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leonila @ 2016 01 14, 17:22)
dar laukiu balsuojančių  lotuliukas.gif 

3-as smile.gif
Atsakyti
Pagaliau turiu virtuvę smile.gif wub.gif dar trūksta orkaitės ir kaitlentės.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2016 01 14, 17:54)
Pagaliau turiu virtuvę smile.gif  wub.gif

Labai grazu thumbup.gif . O kas kampe? Gal istraukema mechanizma koki nors daret? Sveikinu ir pavydziu, mano virtuvinis ziauriai uzstrigo.
Atsakyti
Zemaiteki, labai grazi virtuve, mano isivaizduojamos spalvos wub.gif Saldytuvas imontuotas?
Atsakyti
QUOTE(bichter @ 2016 01 14, 18:11)
Zemaiteki, labai grazi virtuve, mano isivaizduojamos spalvos  wub.gif Saldytuvas imontuotas?

Taip, šaldytuvas įmontuotas. Spalva man irgi labai wub.gif

O kampe tas mechanizmas kur issitraukia iki galo lentynos. Neatsimenu kaip vadinasi. Lemans atrodo
Atsakyti
Mes planuojame ,,imontuoti,, skalbimo masina.
Atsakyti