Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 27

QUOTE(leonila @ 2016 01 13, 17:19)
valgymui - taip. o turit pasiūlymų jį statyti kitur? kitaip?  rolleyes.gif

svetainę mazdaug taip, neatsizvelgiant i ismatavimus:

O jeigu kampą dėti ten, kur dabar komoda, prie lango stalą, po TV mažą siaurą komodėlę, prie balkono durų kokias lentynas siauras ar pan.
Kažką tokio:
user posted image
Atsakyti
Aš maketavimo profė jei ką lotuliukas.gif
Leonila, va pvz. taip...
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

kažkuri nelabai seniai džiaugėtės franke plautuve kašmyro spalvos. Atėjo laikas rinktis spalvą, tai noriu paklausti, ar vis dar patenkinta? Nei labai šviesios nei visai tamsios nenoriu - vienu atveju gali atsirasti dėmės nuo uogų, burokėlių, kitu atveju nuo kalkių. Kašmyras man pasirodė normaliausia spalva.

Atsakyti
QUOTE(leonila @ 2016 01 13, 18:19)
valgymui - taip. o turit pasiūlymų jį statyti kitur? kitaip?  rolleyes.gif

Į kurią pusę orientuoti langai su balkonu? Bandyčiau svarstyti Elze7 pasiūlymą arba priklausomai nuo to, kiek saulės patenka pro langus tv kabinčiau ant sienos, kur buvo komoda, apsukčiau 180 laipsnių kampu kampą/sofą, o arčiau balkono statyčiau normalų pietų stalą. Tuo pačiu koreguočiau planuojamą pjauti skylę, ją siaurinčiau centro link (paliekant min prie ventiliacijos šachtos), o iš virtuvės pusės (nuo lango, jei jis leidžia) įrengčiau ūkinę spintą su šaldytuvu (jis būtų arčiausiai praėjimo ir kriauklės), vietos praėjimui tikrai užteks (2780-600-600). Svetainės pusėje toje vietoje statyčiau siauresnę, bet aukštą spintą/indaują tarp balkono durų ir sienos (susidėsite staltieses, stiklą, pietų servizą, knygas, apatinėje dalyje galite įsirengti bariuką).

QUOTE(Elze7 @ 2016 01 13, 18:33)
Mano žodžiai  doh.gif  nes ta virtuvė baigia jau man nervus suėsti  lotuliukas.gif 

Praėjimas siauras, 47 cm. Didinčiau jį spintelių (pastatomų ir pakabinamų) sąskaita ir jokių būdu ne ūkinės spintos. Beje, spintelių aukštis bus sulyg rūsio durimis?

Elze7, patiko Jūsų paskutinė vizualizacija thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 01 13, 21:04)
Sveikos,

kažkuri nelabai seniai džiaugėtės franke plautuve kašmyro spalvos. Atėjo laikas rinktis spalvą, tai noriu paklausti, ar vis dar patenkinta? Nei labai šviesios nei visai tamsios nenoriu - vienu atveju gali atsirasti dėmės nuo uogų, burokėlių, kitu atveju nuo kalkių. Kašmyras man pasirodė normaliausia spalva.

As dziaugiausi ir tebesidziaugiu 4u.gif
Labai grazi ir praktiska spalva. Jei tik tinka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2016 01 13, 20:28)
Praėjimas siauras, 47 cm. Didinčiau jį spintelių (pastatomų ir pakabinamų) sąskaita ir jokių būdu ne ūkinės spintos. Beje, spintelių aukštis bus sulyg rūsio durimis?
Elze7, patiko Jūsų paskutinė vizualizacija  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Na dėl spintų aukščio tai kol kas nesuku galvos, jau čia su baldininkais tarsiuosi, žiūrėsiu ką jie pasakys... Gal darysiu iki lubų ir jas, ir pakabinamas spinteles. Dar net neišsimatavau lubų aukščio doh.gif Svarbu man susidėlioti pačius baldus į vietas smile.gif Aš irgi mąstau apie spintelių mažinimą, kad praeiti būtų lengviau, nes jei baro angą jungiu su įėjimo anga ir prie lango statau visą eilę spintelių, tada drąsiai galiu jų mažinti prie įėjimo į rūsį. Tikrai užteks tų padėjimų smile.gif
P.S. ačiū už vizulkos vertinimą lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
O kaip svetainėje su baldais? Nes pradžioj vienas is ūkinės spintos nesiaurinimo argumentų buvo tas, kad siaurinant orkaitė keliauja į apačią ir bus matoma iš kambario. Nesiaurinant ūkinės spintos jis lieka pastatomų spintelių aukštyje, yra akių lygyje. Pagalvojau, kad pastaruoju atveju mažesnis blogis, nes ji kampe...
Atsakyti
QUOTE(Elze7 @ 2016 01 13, 18:33)
Bet galvoju gal čia patogiau kai tas tarpas didesnis  doh.gif

man irgi atrodo, kad lengviau kvėpuot bus, kai šiek tiek didesnis tarpas smile.gif bet jei norit orkaitės aukštai....

QUOTE(Elze7 @ 2016 01 13, 19:23)
Aš maketavimo profė jei ką  lotuliukas.gif

thumbup.gif bandau vaikų nepažadint lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip po gero baliaus lotuliukas.gif
kai nustosiu juoktis, bandysiu suprasti, ką Yerena rašo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2016 01 13, 21:28)
Į kurią pusę orientuoti langai su balkonu?

kur buvo komoda, apsukčiau 180 laipsnių kampu kampą/sofą, o arčiau balkono statyčiau normalų pietų stalą.

Tuo pačiu koreguočiau planuojamą pjauti skylę, ją siaurinčiau centro link (paliekant min prie ventiliacijos šachtos), o iš virtuvės pusės (nuo lango, jei jis leidžia) įrengčiau ūkinę spintą su šaldytuvu (jis būtų arčiausiai praėjimo ir kriauklės), vietos praėjimui tikrai užteks (2780-600-600).

pietvakarių...

o tai priešais kampa nestatyti jokio staliuko? g.gif

tb nesupratot. aš nesugebėjau su programa kriaukles nupiesti, bet jinai arciau duru yra, prie orkaites. todel saldytuva ne prie lango noriu statyti, o prie sachtos.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2016 01 13, 21:06)
O kaip svetainėje su baldais? Nes pradžioj vienas is ūkinės spintos nesiaurinimo argumentų buvo tas, kad siaurinant orkaitė keliauja į apačią ir bus matoma iš kambario. Nesiaurinant ūkinės spintos jis lieka pastatomų spintelių aukštyje, yra akių lygyje. Pagalvojau, kad pastaruoju atveju mažesnis blogis, nes ji kampe...

Čia man šita žinutė skirta? blush2.gif nes man orkaitės apačioje nesinori dėl lankstymosi, priešais barą bus valgomasis, tai tas orkaitės matomumas nesvarbu smile.gif
Atsakyti
Į baldų mąstelį nekreipkite dėmėsio. Mėlynas kvadratas- šaldytuvas:
user posted image
Papildyta:
Taip, Elze7, Jums. Iš svetainės orkaitė ūkinėje spintoje bus matoma ir tas matymas tinka?
Atsakyti
Va jei sumažinu spintelių plotą, gaunasi platus praėjimas smile.gif
user posted image
user posted image
Iš svetainės orkaitės tikrai nesimatys, nes ta svetainė toliau, iš valgomojo tik matysis, bet dėl to viskas ok smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elze7: 13 sausio 2016 - 21:52