QUOTE(yerena @ 2016 01 13, 13:16)
leonila, o Jums pačiai stalas pačiame praėjime netrukdo?
šiai dienai galiu pasakyti, kad man tikrai trukdo stalas, kuris užstoja visą langą. bet kitur jo pastatyti nėra kur. taip pat trukdo vaikiška maitinimo kėdutė, kuri užima pusę laisvos virtuvės erdvės. taip pat labai nepatogu, kai darbastalio yra tik 30 cm. bet gyvenu. kažkaip
o kaip bus ateity, nežinau. reikėtų bent savaitę pagyvent, tada pasakyčiau, trukdo man tas stalas ar ne
man atrodo, kad ne pas vieną panašiai yra. pataisykit, jei klystu, bet ir baro principo stalai panašiai, ant praėjimo. taip, nėra kėdės iš stalo galo, bet aš nežinau ar pas mane bus. gal išvis tik taburetes imsim ir pastumsim po stalu... mane tik tas praėjimo tarpas kiek neramina,ar užteks. realiai gaunas, kaip pro duris eitum. bet su ertme virš stalo tai didesnė skylė gaunas... nesu dar galutinai įsitikinus, ar teisingas sprendimas griauti, ir ar verta taip, bet man taip atrodo. galėtume šaldytuvą statyti prie lango, o ta bloką su stalčiais ir stalu į kitą pusę, tada mažint iki 40 cm nuo šachtos, tada praėjimui liktų ne 80 cm, o 90cm. bet ar ką gelbėja tiek 10 cm... kai man atrodo, kad šaldytuvas priešais kriauklę yra patogiau
QUOTE(*Convallaria* @ 2016 01 13, 16:25)
Kaip čia kažkas sakė panašiai, virtuvės erdvė čia nėra mano svajonių virtuvės erdvė, nu bet ne dėl virtuvės įsigyjom šį būstą