Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 27

QUOTE(marina30 @ 2016 01 13, 00:44)
Man sis isplanavimas geriausias.jeu baras bus paaukstintas tai ir kriaukle gerai.o kiek atstumas nuo ktiaukles iki kaitlentes

~150 cm yra tarp priešais esančių spintelių.
Atsakyti
Sveiki smile.gif

kol kas tik planuoju virtuvės išdėstymą. Turiu du variantus. Gal kas kokių minčių/patarimų? Spintelės/stalčiai nebūtinai taip bus. Čia kol kas labai preliminariai.
Pirmas.
user posted image

Antras, su didesniu darbastaliu.
user posted image
Atsakyti
Sveikos, baldininkai siulo deti Grass furnitura vietoj Blum, ale kaina siek tiek mazesne o kokybe tikrai nieko nenusileidzia. Ar yra nusimananciu sitam reikale ?
Atsakyti
QUOTE(bichter @ 2016 01 12, 15:25)
Labas, aciu uz smagia tema, atidziai perskaitau, pasidziaugiu jusu rezultatais. Pradedame ir mes kurti planus virtuves remontui. Virtuve 9kv m. 3/3. Iskilo toks klausimas.. ar daryti spinteles kampu ar patogiau be kampo? Dabar spinteles palei viena siena. Ar nesumazetu labai erdve?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 01 12, 22:49)
Ka sake architektas? Ar griausit siena ir jungsit virtuve su svetaine?

oj smile.gif tas mūsų architektas nedirba butuose, tai toks atsargus. sakė, kad tokie namai, kaip kortų namelis, geriau tų kortų nejudinti biggrin.gif palikau jam savo virtuvės viziją, kalbėsim apie ją vėliau. dabar su kitu derinam, tai leidžia griauti, bet nuo lango 60 cm, nuo šachtos tp 60 cm. lieka tada anga 180 cm. na, sako, galim mažint tą koloną prie šachtos, kad anga būtų 210. čia max. bet aš pasibraižiau trp kitaip, tuoj įdėsiu foto su aprašymu.

QUOTE(ZaliaGele @ 2016 01 13, 10:52)

man pirmas gražiau, tik kaitlentę arčiau orkaitės dėčiau ax.gif
Atsakyti
user posted image

ant popieriaus man gražiau atrodo biggrin.gif čia tik preliminariai, kie praėjimo lieka.
stalčių ir lentynų blokas nuo lango 50 cm pločio(kolona 60 cm, net ten radiatoriaus vamzdžiai, tai nepriglus). iš kitos pusės kolona 70 cm, nes bus šaldytuvas. neįmontuojamas, bet galvoju jį į tokią kaip dėžę įdėti, o virš jo dar spintelę rolleyes.gif man atrodo, kad turėtų gražiai atrodyti ax.gif .
įdomiausia dalis - stalas. dalis jo bus įmontuota tarp stalčių, ant bėgelių. ramybės būsenoj būtų pločio 80 cm, ilgio 90 cm (praėjimui lieka 80 cm). esant reikalui ir norui, jis išsitrauktų ir būtų 120 cm, ar daugiau...

ką manot? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leonila: 13 sausio 2016 - 11:46
ZaliaGele, abiem atvejais pagrindinė darbo vieta tarp plautuvės ir kaitlentės, o jos plotis abiejuose variantuose vienodas. Antras variantas atrodo griozdiškai. Ką planuojate dešiniame kampe/posūkyje už orkaitės?

įkelkite visą patalpos planą su matmenimis, taip bus lengviau kažką patarti. Beje, virtuvė tamsi, be lango?

leonila, o Jums pačiai stalas pačiame praėjime netrukdo?
Atsakyti
Langas yra, per visą sieną beveik, priešais būsimą virtuvinį ax.gif
user posted image]My Webpage[/URL]

Tame kampe įsivaizduoju kažką tokio:
user posted image

Mėgstu "kulinarint", tad galvoju ar pirmu atveju ne per mažai darbastalio visokiems tešlos kočiojimams ir pan. Nors palyginus su dabar kiek turiu- tai čia prūdais tos vietos atrodo biggrin.gif
Atsakyti
ZaliaGele,

kur planuojate valgyti?
turite dujas?
kriauklė pririšta prie plane nurodytos vietos?
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2016 01 13, 13:09)
ZaliaGele,

kur planuojate valgyti?
turite dujas?
kriauklė pririšta prie plane nurodytos vietos?

Virtuvėje. Stalas bus kažkur prie lango, gal labiau į dešinį kampą. Dar labai konkrečiai ir negalvojau..
Dujos yra. Viryklė bus dujinė, orkaitė elektrinė. Viryklės irgi negaliu stumdyt, toje vietoje ateina įvadas.
Kriauklė deja jau pririšta. Nelabai man ji toje vietoje.. bet nesinori labai drąskyt visų mazgų.
Atsakyti
QUOTE(ZaliaGele @ 2016 01 13, 14:29)
Virtuvėje. Stalas bus kažkur prie lango, gal labiau į dešinį kampą. Dar labai konkrečiai ir negalvojau..
Dujos yra. Viryklė bus dujinė, orkaitė elektrinė. Viryklės irgi negaliu stumdyt, toje vietoje  ateina įvadas.
Kriauklė deja jau pririšta. Nelabai man ji toje vietoje.. bet nesinori labai drąskyt visų mazgų.

Jei kalba apie dujų įvadą, kažkiek pastumti galima, jungiant lanksčia žarna nuo skaitiklio iki kaitlentės.
Atsakyti
QUOTE(ZaliaGele @ 2016 01 13, 15:29)
Viryklės irgi negaliu stumdyt, toje vietoje  ateina įvadas.

Pas mane viryklė perkelta prie kitos sienos maždaug per 1,5m atstumu nuo įvado. Didelio vargo viryklę perkelti nėra. Dar galite pasvarstyti, kol virtuvė nepagaminta.
Atsakyti