Labas, aciu uz smagia tema, atidziai perskaitau, pasidziaugiu jusu rezultatais. Pradedame ir mes kurti planus virtuves remontui. Virtuve 9kv m. 3/3. Iskilo toks klausimas.. ar daryti spinteles kampu ar patogiau be kampo? Dabar spinteles palei viena siena. Ar nesumazetu labai erdve?
gal galit papasakoti, kaip su Homebyme pasipaišyti virtuvę, kaip aš noriu? nes randu tik standartinius baldus tarkim, noriu, kad būtų apačioj 2 stalčiai po 30 ir 20, tada orkaitė, tada mikrė. o man tokių neduoda. kaip koreguoti tenais baldų parametrus?
QUOTE(leonila @ 2016 01 12, 16:17)
gal galit papasakoti, kaip su Homebyme pasipaišyti virtuvę, kaip aš noriu? nes randu tik standartinius baldus tarkim, noriu, kad būtų apačioj 2 stalčiai po 30 ir 20, tada orkaitė, tada mikrė. o man tokių neduoda. kaip koreguoti tenais baldų parametrus?
Na aš taip labai smulkmeniškai irgi nerandu koregavimo ten Pasidarau "maždaug" kaip įsivaizduoju savo virtuvę, bet tikrai ne visiškai tiksliai
Pirminis mano variantas buvo toks:
O dabar dar sugalvojau šitaip (jei leis man keisti įėjimo angą ir sujungti ją su baro anga):
Dabar nebežinau, kuris patogesnis...
Papildyta:
Kažkas tokio:
arba:
QUOTE(yerena @ 2016 01 10, 00:16)
Ntu-Kpi, pas mus LT teko matyti gyvai 75 cm Candy CPG74SQGX modelį, kiaurymė pjaunama jai standartinė. Štai:
Man vis tiek atrodo neprotinga 75 cm pločio kaitlentėje turėti 4 degiklius, kai galima turėti 5.
QUOTE(free angel @ 2016 01 08, 21:34)
Mano brėžinukas:
Dar neteko kalbėti su baldininkais, bet galbūt žinote, ar pavyktų jį įsprausti į tą kampą kaitlentę patraukus nuo lango apie 4 cm?
Dar neteko kalbėti su baldininkais, bet galbūt žinote, ar pavyktų jį įsprausti į tą kampą kaitlentę patraukus nuo lango apie 4 cm?
Jei teisingai suprantu free angel nori kaitlentę pastumti kuo arčiau lango, kad būtų kuo didesnis darbastalis. Man atrodo geriau montuoti paprastą 60 cm pločio kaitlentę 10-15 cm atstumu nuo sienos dėl saugumo, nei kad tą 75 cm pločio kaitlentę su 4 cm atstumu nuo sienos.
Ar vienu ar kitu atveju darbastalio ilgis tarp kaitlentės ir kriauklės bus tas pats.
Štai pvz, kai kaitlentė visai prie sienos. Nežinau kaip ten žmonės gamina ką nors. Aišku čia ne dujos, bet vis tiek...
Čia pvz. kiek galima kriauklę pritraukti prie sienos.
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 01 12, 19:06)
Jei teisingai suprantu free angel nori kaitlentę pastumti kuo arčiau lango, kad būtų kuo didesnis darbastalis. Man atrodo geriau montuoti paprastą 60 cm pločio kaitlentę 10-15 cm atstumu nuo sienos dėl saugumo, nei kad tą 75 cm pločio kaitlentę su 4 cm atstumu nuo sienos.
Ar vienu ar kitu atveju darbastalio ilgis tarp kaitlentės ir kriauklės bus tas pats.
Taip, supratote mane teisingai, norėtųsi išsaugoti kuo daugiau vietos darbastaliui, bet tuo pačiu reikia kažkaip patogiai suplanuoti apatines spinteles. Net neatkreipiau dėmesio, kad kitokio išdėstymo kaitlentė yra gerokai platesnė, tokiu atveju tikrai rinksiuos įprastai išdėstytą 60 cm pločio kaitlentę.
Nesidomėjau ir kiek kaitlentę reikėtų atitraukti nuo sienos, kad būtų saugu. Einu ieškot info.
Elze, bet iki rūsio durų tai šonu nebent prasibraut reiktų. Labai siauras praėjimas iki durų. Suprantu, kad nedažnai ten bus vaikštoma, bet vistiek nepatogu.
QUOTE(bichter @ 2016 01 12, 16:25)
Labas, aciu uz smagia tema, atidziai perskaitau, pasidziaugiu jusu rezultatais. Pradedame ir mes kurti planus virtuves remontui. Virtuve 9kv m. 3/3. Iskilo toks klausimas.. ar daryti spinteles kampu ar patogiau be kampo? Dabar spinteles palei viena siena. Ar nesumazetu labai erdve?
Sveiki, prasom prasom Kad kazka patarti, reiktu zinoti isplanavima- kur durys, langas, kanalizacija, vamzdziai ( jei yra tokie), kiek zmoniu virtuveje valgys,gal yra kokiu reikalavimu ( pvz turit apvalu nauja stala ir nesiruosiat jo keist). Nesinorisi patarti ne i tema
Papildyta:
QUOTE(leonila @ 2016 01 12, 17:17)
gal galit papasakoti, kaip su Homebyme pasipaišyti virtuvę, kaip aš noriu?
Ka sake architektas? Ar griausit siena ir jungsit virtuve su svetaine?
Papildyta:
QUOTE(Tanite @ 2016 01 12, 20:54)
Elze, bet iki rūsio durų tai šonu nebent prasibraut reiktų. Labai siauras praėjimas iki durų. Suprantu, kad nedažnai ten bus vaikštoma, bet vistiek nepatogu.
Nenorit mazint viena spinta ir orkaite kelt prie kaitlentes?
Nebent sandeliuke nelaikysit stambiu daiktu tik uogienes..
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 01 12, 21:49)
Nenorit mazint viena spinta ir orkaite kelt prie kaitlentes?
Ten ne sandėliukas, o visas didelis rūsys po visu namu, tačiau yra ir atskiras įėjimas į rūsį pro lauką, tad čia planuoju eiti tik uogienės bandžiau pasibraižyti ir pasidėlioti "gyvai", tai neatrodo labai jau nepatogu... Nors viskas čia dar tik apmąstymų lygyje, tad pakeitimams turiu daug laiko... Bet tas ir nervina, kiekvieną dieną galvoju, mąstau, keičiu planus ir vėl grįžtu prie senųjų...
QUOTE(Elze7 @ 2016 01 12, 22:05)
Ten ne sandėliukas, o visas didelis rūsys po visu namu, tačiau yra ir atskiras įėjimas į rūsį pro lauką, tad čia planuoju eiti tik uogienės bandžiau pasibraižyti ir pasidėlioti "gyvai", tai neatrodo labai jau nepatogu... Nors viskas čia dar tik apmąstymų lygyje, tad pakeitimams turiu daug laiko... Bet tas ir nervina, kiekvieną dieną galvoju, mąstau, keičiu planus ir vėl grįžtu prie senųjų...
man asmeniskai geriau atrodo kai praejimas ir baro anga viena, nei atskirai, tik man tada kriaukle ten nepatinka
QUOTE(Elze7 @ 2016 01 12, 22:05)
Man sis isplanavimas geriausias.jeu baras bus paaukstintas tai ir kriaukle gerai.o kiek atstumas nuo ktiaukles iki kaitlentes