sveikos
Gal patarsit ir man perskaiciau ne viena temą kai prireikė pačiai virtuvės atrodė, kad bus žymiai paprasčiau
Turiu va tokį pabraižymą aisku be spalvų tik pats išdėtymas
nepatiko spintelės virsuje, gaunasi labai didelės. Bet aš norėčiau kad butų iki lubų. kad nebutų tarpo tarp spintelės ir lubų. Dabar pagalvojau kad gal gerai žiūrėtus jei darytumėm viršuje pakeliamas spinteles. Ir pačiam viršuj per visa perimetra gautus kaip ir po dar vieną spintelę, bet ar reikia man tiek nzn. aš pagalvojau o nedaro tarkim spintelės netikros, tarkim tik imitacija jos pačiam viršuj ? nzn gal jau nusisneku gal patarsit kas nors. ir ar išvis nebus jų per daug ir dar neramina klausimas ta spintuke kur orkaite platesne gaunas uz kitas, ką šiuo atveju daryti ir ta skitas didinti? nu ir siaip gal duosit patarimų ką keisti ir kaip daryti dar čia nenupaišytas baras, ikeliu realią foto kur jis matosi, sorry tik tokią turiu
ačiū jei kas ką patars
QUOTE(Jaslene @ 2016 01 06, 21:13)
Sveikos, jei virtuve bus balta/latte ar rinktumetes balta buitine technika?
as galvoju apie tokias spalvas, bet buitine zadu deti sidabrines spalvos, nes pas mus modernas vyraus
QUOTE(guodzik @ 2016 01 06, 18:16)
o yra ka darytumete kitaip?
Papildyta:
Turiu klausima del kranu, ar jums nesitasko vanduo is tu aukstu lenktu kranu, kur dabar madoj? Nes man sake kad mazai kriauklei sprendimas nevykes
Papildyta:
Turiu klausima del kranu, ar jums nesitasko vanduo is tu aukstu lenktu kranu, kur dabar madoj? Nes man sake kad mazai kriauklei sprendimas nevykes
Na, gerai pagalvojus, tai gal... kraną žemesnį paimčiau
QUOTE(Reklamiste @ 2016 01 07, 10:20)
Na, gerai pagalvojus, tai gal... kraną žemesnį paimčiau
supratau kadangi pas mane virtuve bus lb maza (apie 5 kw) tai ir kriaukle montuosiu nedidele.
Papildyta:
Beje planuoju tokia spalvine gama savo namuose:
Neturetu manau buti sunkumu gauti tokias plokstes turetu dereti su balinto azuolo grindimis zodziu mano butas dar net nestovi tai dziaugiuosi kad turiu laiko apsisprendimui.
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 01 06, 10:33)
O jums patogi tokia šaldytuvo durų atidarymo kryptis?
nuotraukos darytos po sumontavimo, dabar jau pusės pakeistos
QUOTE(klistutia @ 2016 01 07, 09:37)
sveikos
Gal patarsit ir man perskaiciau ne viena temą kai prireikė pačiai virtuvės atrodė, kad bus žymiai paprasčiau
Turiu va tokį pabraižymą ]
ačiū jei kas ką patars
Turiu va tokį pabraižymą ]
ačiū jei kas ką patars
Nepykit, bet man toks išdėstymas yra visai fui:( Aš nesuprantu, kodėl šaltyduvas ir kriauklė - skirtinguose galuose. Nes mano logika sako, kad darbai eina kita seka, todėl iš eilės turi būti: šaldytuvas, netoli jo kriauklė (nes dažniausiai imi iš šaldytuvo ir plauni), tuomet darbastalis ir galiausiai kepimas/virimas. Jūsų atveju matau tik bereikalingą lakstymą per visus kampus.
Nesu fengshui maniakė, bet man idealiu atveju yra vienoje dalyje šalti reikalai (šaldytuvas, kriauklė, indaplovė), o kitoje dalyke - karšti (orkaitė, viryklė, mikrobangė).
QUOTE(Reklamiste @ 2016 01 07, 11:15)
Nepykit, bet man toks išdėstymas yra visai fui:( Aš nesuprantu, kodėl šaltyduvas ir kriauklė - skirtinguose galuose. Nes mano logika sako, kad darbai eina kita seka, todėl iš eilės turi būti: šaldytuvas, netoli jo kriauklė (nes dažniausiai imi iš šaldytuvo ir plauni), tuomet darbastalis ir galiausiai kepimas/virimas. Jūsų atveju matau tik bereikalingą lakstymą per visus kampus.
Nesu fengshui maniakė, bet man idealiu atveju yra vienoje dalyje šalti reikalai (šaldytuvas, kriauklė, indaplovė), o kitoje dalyke - karšti (orkaitė, viryklė, mikrobangė).
Bent jau tiek kiek as domejausi, galvojau tai nuo desines puses (pas mane virtuve L formos) eis saldytuvas, indaplove, kriaukle, tada kampas, tada virykle ir tada spinta su pakabinama orkaite. Tiek deja ir teturetu tilpti. Tik dvejojau ar nieko tokio orkaite statyti prie sienos bet sako kad ne. Darbastalis bus virs indaploves, daugiau jam vietos nelieka
dar neaisku ar liks vietos saldytuvui, ar neteks indaploves kisti po orkaite i spinta jei taip isvis daro. arba saldytuva kazkur iskelti. Bus matyti kai turesiu realius sienu ismatavimus.
QUOTE(Reklamiste @ 2016 01 07, 12:15)
tai va kad beda tame, kad viskas yra padaryta ir nelabai jau eina kazkur kazka iskelt, nebent saldytuva. Nes kaitlentes ir kriaukles jau niekur kitur neiseis padaryt. tik nebent kazkiek stumt i sona. bet tokiu atveju kaip tas saldytuvas centre atrodys ?
QUOTE(klistutia @ 2016 01 07, 11:50)
tai va kad beda tame, kad viskas yra padaryta ir nelabai jau eina kazkur kazka iskelt, nebent saldytuva. Nes kaitlentes ir kriaukles jau niekur kitur neiseis padaryt. tik nebent kazkiek stumt i sona. bet tokiu atveju kaip tas saldytuvas centre atrodys ?
tuomet dėčiau iš dešinės: šaldytuvas 60cm, kriauklė 60 cm, indaplovė 60cm, spintelė - gaunasi virš jų darbastalio min metras, tuomet kaitlentė arčiau kampo. Virš jų nežinau ar dėčiau spinteles, kurios taip apkrauna ervdę, reikia pamąstyti. Gal labiau atviras lentynas ir visokius pakabinamus reikalus, IKEA turi super gerų sprendimų. O tuomet kairėje pusėje ir orkaitė, ir mikrobangė spintoje, ir aukštą spintą visokiems rakandams pasidaryti.
Po kriaukle irgi darykite stalčių, žymiai patogiau.
QUOTE(guodzik @ 2016 01 07, 12:27)
Bent jau tiek kiek as domejausi, galvojau tai nuo desines puses (pas mane virtuve L formos) eis saldytuvas, indaplove, kriaukle, tada kampas, tada virykle ir tada spinta su pakabinama orkaite. Tiek deja ir teturetu tilpti. Tik dvejojau ar nieko tokio orkaite statyti prie sienos bet sako kad ne. Darbastalis bus virs indaploves, daugiau jam vietos nelieka
dar neaisku ar liks vietos saldytuvui, ar neteks indaploves kisti po orkaite i spinta jei taip isvis daro. arba saldytuva kazkur iskelti. Bus matyti kai turesiu realius sienu ismatavimus.
Kai virtuvė nedidukė, sakyčiau geriau nekelti orkaitės į viršų, o geriau daryti daugiau darbastalio, nes 60 cm labai mažai. Bet realiai vėliau dėliositės.
Sveikutes,
Nezinau ar yra plautuviu tema , bet paklausiu cia, mums reikia patarimo del plautuves spalvos ir formos pasirinkimo, virtuve bus L formos, kriaukle po langu, dydis nesvarbus, nes stalvirsis ilgas.
Stalvirsio spalva bus tamsiai ruda realiai http://www.termopala.../stalvirsiai/94 , spinteliu spalva rusva dramblio kaulo, ji tokia svelni, sviesi http://www.termopala...u-plokstes/1111 , kaitlente bus juoda, o kokios spalvos patartumete plautuve pasirinkti kad graziai ziuretusi ir butu praktiska naudoti, labai lauksiu jusu patarimu
Nezinau ar yra plautuviu tema , bet paklausiu cia, mums reikia patarimo del plautuves spalvos ir formos pasirinkimo, virtuve bus L formos, kriaukle po langu, dydis nesvarbus, nes stalvirsis ilgas.
Stalvirsio spalva bus tamsiai ruda realiai http://www.termopala.../stalvirsiai/94 , spinteliu spalva rusva dramblio kaulo, ji tokia svelni, sviesi http://www.termopala...u-plokstes/1111 , kaitlente bus juoda, o kokios spalvos patartumete plautuve pasirinkti kad graziai ziuretusi ir butu praktiska naudoti, labai lauksiu jusu patarimu
QUOTE(zuveles @ 2016 01 07, 13:30)
Sveikutes,
Jei kaitlentė indukcinė/elektrinė, tai prie jos tikrai nederinčiau ir ant rudo stalviršio nesižiūrėtų juoda. Tai jei akmens masės, derinčiau su stalviršiu. Šitoj temoj buvo apkalbėtos juodos akmens masės kaip ne itin praktiškos. Gal tamsiai rudai tas pats galioja
Man gražiausiai ir praktiškiausia atrodo plieninės plautuvės, bet ne tos baisuokliškos su padėklais ir pakeltais kraštais, o tokio tipo http://www.blanco-ge...eiterung_1.html. Atsižvelgiant į Jūsų stalviršį, reikėtų, kad čiaupas montuotųsi iš plautuvės. Suderinus su maišytuvu (ta prasme gražiau kai maišytuvas irgi plieninis, o ne chromas) tiktų bet kur, juolab kad virtuvėj vistiek bus metalinių detalių.
Ai dar varinė labai tiktų prie fasado-stalviršio spalvų, bet čia šiaip pajuokavimas, kainos jų nesveikos.