QUOTE(Karvute @ 2016 01 06, 15:19)
dar pagalvojau apie jusu plana. uzdarius virtuves durys jus gaunate gera sanda pagerinti preiskambari, keik pamenu gyvai su prieskambariu ten kazkokia abrakadabra, yra nysa, kurioje vietos nefontanai. ar jus planuojate jungti wc su vonia? maciau bent 2 sujungimo variantus, vienas iejimas is virtuves puses, o kitas is vonios paliktos durys, ir abu man pasirode nelabai patogus
del antru duru prijungimo dar neskubekite, as pritariu del garsu, salia liftas, jis itariu nenaujas, tai ten butu gerai padaryti gera garso izoliacija, o duris akd ir kokios jis seifines enzinau ar gerai izolioja garsa
del virtuves panasiu schemu neperseniausiai esame aptarineje ir berods buvo jau ir vyvu nuotrauku
ačiū, kad galvojat
nišos ten nėra, lygios sienos... kalbat apie tą ale tambūrą, tai ten tikrai vietos nekažką... na jei vienas grįžti, tai patogia nusiauti batus ir pasikabinti paltą, bet dviese tai ten jau netilpsi... tokia jau grūstis gaunas palikus tas antras duris. o būna gerų, garsą sulaikančių durų?
nes pas mus dabar ale šarvuotos, tai ką aš žinau, iš trečio aukšto girdžiu, kai kas apačioj laiptinės duris darinėja...
vonią paliksim atskirą nuo WC
taip, kaip dabar yra.
dėl L formos virtuvių,tai taip, yra pavyzdžių, mane tik glumina ta ventiliacijos šachta,kuri yra 90 cm ilgio ir 30 cm storio. kaip ją apžaist... buvo mintis, kad jau prie pat jos statyti šaldytuvą, bet bus labai išsišokęs... tai tada pagalvojau, gal geriau pradžioj ale kažkokia negili spinta, tada šaldytuvas.
QUOTE(Reklamiste @ 2016 01 06, 15:32)
virtuvė dabar gavosi toliaumiausiame kampe nuo įėjimo ir ką galiu pasakyti - nieko blogo.
nes toks siauras tambūriukas nieko negelbėja
ačiū
jap, labai siaura tenais... kol kas vienintelis sprendimas mano akim (jei paliekam tas abi duris), tai vienoj pusėj spintelė batams, kitoj pusėj pakabos einamiems viršutiniams rūbams... tada lieka koridorius erdvus be spintų
bet pats išėjimas iš namų ir grįžimas (jei visi kartu), tai nelabai patogus, nes vis tiek pradžioj su nešvariais batais teks įžengti pro abejas duris....
QUOTE(Juodai @ 2016 01 06, 16:09)
Aukštas spintas ir plautuvę tokiu atveju talpinti prie sienos, o kaitlentę pussalėj. Tiesa, normalus stalas nelabai telpa tokiu atveju, nebent jį kažkaip kombinuoti prie pussalės, nes pati pussalė, kaip nuolatiniam valgymui, nelabai koks sprendimas (čia tuo atveju, kai reikia rinktis - are stalas, ar sala valgymo vieta).
o jeigu pagal Jūsų pvz., tik prie tos šachtos palikti aukštą bloką su šaldytuvu ir prijungit stalą, kaip čia:
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 11 11, 16:48)
tada kitoj pusėj visa kita
aišku, reiktų pasidėlioti, kiek to darbalaukio lieka. patiko man tas tas variantas, puikiai su mikrobange išspręsta. tik aš orkaitės noriu pakeltos nuo žemės...
dar pora klausimų:
jei orkaitė pakelta nuo žemės, ar tikrai patogu virš jos mikrobangė?
man kažkaip jų abiejų vienodam lygy norėtųsi
pastebėjau, akd ne viena plyteles virš dabastalio dedat jau po virtuvinio surinkimo. ar tikrai patogu jas klijuoti, kai jau yra baldas?
nereikia jo stumdyti ar pan?