QUOTE(Juodai @ 2016 01 06, 11:54)
Sveikinu su išskirtine nauja virtuvyte
. Smagu matyti kitokius sprendimus
.
Po pirmo mėnesio naudojimo turiu pastebėti, kas labiausiai džiugina:
- stalčiai ir stalčiai, nes visur apatinėse spintelėse dėjau tik stalčius. Netyčia kai kuriuos pasidariau su mažais vidiniais stalčiukais, bet jie super patogus smulkių daiktų pasidėjimui, dabar mano visi prieskoniai yra patogiai sudėti ir paslėpti
- stalčius po kriaukle šiukšliadėžei yra fantastika, ypač prie indaploves, kai reikia lėkštes išvalyti nuo likučių
- samsung šaldytuvas su CHEF zona, kur šviežia mėsa ir žuvis išsilaiko ilgiau dėl pažemintos temperatūros
- indukcinė viryklė dėl savo greičio (nors dar iki šiol nepripratau ir dalis puodų nebetinka), na, o svarbiausia, kad ji saloje ir aš kepdama blynus matau virtuvę, valgomąjį ir dalį svetainės, kaip ir nesu atskirta. Buvo klaustukas, ar kriauklė ar viryklė geriau saloje, tačiau aš realiai įvertinau, kur daugiau laiko praleidžiu
- pakelta nuo grindų orkaitė, kai nereikia lankstytis prie pyragų
- zoninis dalinis apšvietimas, kurį naudot gali pagal poreikius: dvi juostos viršuje, gartraukis, du LEDAI po spintelėmis virš darbastalio, visi naudojami
- daug rozečių visuose kampuose, ypač tos dvi, kurios padarytos ant salos šono ir leidžia pasijungti visokius prietaisus