Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 27

QUOTE(zemaiteki @ 2016 01 05, 15:34)
Atprašau, jei ne į temą bet reikia naujo puodų rinkinio indukcinei kaitlentei, kadangi iki šiol naudoti puodai netinka. Kažin kokius geriausia rinktis? Ar viliotis betos akcijomis? Delimano ir pan.? Galit až, jei čia netinkama tam tema wink.gif

aš įsigijau berghoff zeno puodus, patinka, net maistas skanesnis smile.gif) nekaista rankenos puodų ir dangčių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leonila @ 2016 01 05, 00:24)
Sveikos, merginos smile.gif
karts nuo karto pavartydavau Jūsų temą ir konspektuodavau geras mintis. dabar atėjo laikas prisėsti rimtesniam planavimui, nes jau turim butą, kuriame galime pasireikšti. pirmas žingsnis turėtų būti sienų griovimas. bet tam noriu protingai susidėlioti virtuvę. čia buto planas:

1. įėjimo durys
2. antros durys (planuojam griauti ilginti koridorių)
3. durys į virtuvę,kurias planuojam užmūryti
4. siena, kurią norim griauti (dar neaišku, kiek leis architektai, bet jei leis, tai maksimaliai nuo lauko sienos iki ventiliacinės šachtos ir tame praėjime statyti valgomąjį stalą). tą apskritimą irgi norime griauti.

ta ventiliacijos šachta yra maždaug 30 cm gylio ir 90 cm pločio... palei ją galvočiau daryti apie 30 cm gylio spinteles. už jos - šaldytuvą, kitas blokas - orkaitė. visas turėtų būt vienodo aukščio (iki  lubų) ir vienodai išlindę. pagal paskaičiavimus, kampinei spintelei vietos nelabai liepa, t.y. apie 65 cm, tai realiai toks kampukas susidėti smulkiai buitinei technikai. toliau pasukus galvočiau apie kriauklę, didesnis tarpas stalviršio ir tada kaitlentė. suprantu, kad sudėtinga suprasti  blush2.gif  bet gal padėsit?.. kaip manot, ar geras sprendimas palei tas užmūrytas duris statyti bloką su šaldytuvu ir orkaite? ar vis dėlto orkaitę kelti į kitą L formos kampą? bet ten būtų grynai prie pat lango... ir apskritai, kaip ta mintis apie durų užmūrijimą? patekimas į virtuvę gausis tada tik per svetainę. ar nebus toks užkampis?..  g.gif sukti virtuvęs komplekto palei langą neišeina, nes ten radiatorius  doh.gif
labai lauksiu patarimų  4u.gif

mano draugu toks isplanavimas, tik ka pasidare remonta, sienu nutare negriauti schmoll.gif nors seima 5 asmenu, bet sutelpa. nutare kad geriau butas be virtuves kvapu...
vienintelis patarinas su tokiu butu, tai jie gaisisi, kad nepasidare garderobines is tevu miegamojo i ta sandeliuka, kuris yra tarp kambariu. dabar sako uzmutyru duris is cia, kaltu duris is miegamojo per viduri, butu puikus spintu/garderobines sprendimas.

mes vaikstome aplink su krepsiais ir kai i duris kas skambina, tikrai nepatogu doh.gif pasirasau po sito punktu anksciau rasusios kelleges 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marina30 @ 2016 01 05, 16:37)
aš įsigijau berghoff zeno puodus, patinka, net maistas skanesnis smile.gif) nekaista rankenos puodų ir dangčių 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ėmėte rinkinį? Matau 290 eur.. Nepigu.. Net nežinau į ką kreipti dėmesį renkantis...
Atsakyti
QUOTE(leonila @ 2016 01 05, 01:24)
Sveikos, merginos smile.gif
karts nuo karto pavartydavau Jūsų temą ir konspektuodavau geras mintis.

sveiki. kazkada gyvenau tokiam bute, dabar mama gyvena, drauge turi.

pas drauge isgriauta siena i svetaine, ten prie sachtos apvalus stalas pastatytas, o po palange pratestas stalvirsis. nuo duru baldu isdestymas mazdaug toks: auksta spinta, saldytuvas, spintele, kriaukle, pora spinteliu, kaitlente su orkaite ir vel spinteles.

pas mama siena neisgriauta. prie kolonos stovi saldytuvas, o prie priesingos sienos nuo duru eina spintele, kriaukle pora stalciu bloku, virykle ir spintele. stalas salia tos sienos, kuria griaut norit. tai lyginant abu butus, man patogesnis mamos butas. gamint retkarciais pas mama gaminu, tai is saldytuva ka i kriaukle, ka ant stalo. nuo stalo ant darbastalio ar ant virykles, nzn kiek cm gaunasi tas darbinis ratas, bet man pakankamai patogu.

del garderobines. taip, rekomenduoju ja tam tamsiam kambariuky daryt. ir palikti dar vietos lyginimo lentai, lygintuvui, siurbliui, kibirui ir sluotai, nesvariu skalbiniu dezej (bent mano mama ten juos laiko, nes daugiau nelabai yra kur biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura: 05 sausio 2016 - 16:43
QUOTE(zemaiteki @ 2016 01 05, 16:09)
Ėmėte rinkinį? Matau 290 eur.. Nepigu.. Net nežinau į ką kreipti dėmesį renkantis...

Yra tema apie puodus indukcinėms-ten dalinasi žmonės patarimais
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2016 01 05, 16:42)

pas mama siena neisgriauta. prie kolonos stovi saldytuvas, o prie priesingos sienos nuo duru eina spintele, kriaukle pora stalciu bloku, virykle ir spintele. stalas salia tos sienos, kuria griaut norit. tai lyginant abu butus, man patogesnis mamos butas. gamint retkarciais pas mama gaminu, tai is saldytuva ka i kriaukle, ka ant stalo. nuo stalo ant darbastalio ar ant virykles, nzn kiek cm gaunasi tas darbinis ratas, bet man pakankamai patogu.

Pas mano draugus kažkaip panašiai išdėstyta virtuvė. Gaminti neteko, tik valgyti, bet atrodo gan patogiai.
Atsakyti
Pagaliau ir mes jau gaminamės savo virtuvėje smile.gif wuhu 4u.gif

http://iknamai.blogs...es-kaledom.html
Atsakyti
QUOTE(tylaa @ 2016 01 05, 19:38)

Sveikinu thumbup.gif 4u.gif
Paskaitinėjau ir daugiau įrašų Jūsų bloge - kaip smagu, kad viską aprašinėjate bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tylaa @ 2016 01 05, 21:38)

Graži virtuvė 4u.gif

Gal pasidalinsite paminėto meistriuko kontakatais, jei esate patenkinti darbu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2016 01 05, 17:42)
del garderobines. taip, rekomenduoju ja tam tamsiam kambariuky daryt. ir palikti dar vietos lyginimo lentai, lygintuvui, siurbliui, kibirui ir sluotai, nesvariu skalbiniu dezej (bent mano mama ten juos laiko, nes daugiau nelabai yra kur  biggrin.gif )

QUOTE(Karvute @ 2016 01 05, 16:42)
vienintelis patarinas su tokiu butu, tai jie gaisisi, kad nepasidare garderobines is tevu miegamojo i ta sandeliuka, kuris yra tarp kambariu. dabar sako uzmutyru duris is cia, kaltu duris is miegamojo per viduri, butu puikus spintu/garderobines sprendimas. 

mes vaikstome aplink su krepsiais ir kai i duris kas skambina, tikrai nepatogu doh.gif pasirasau po sito punktu anksciau rasusios kelleges 4u.gif

dėl garderobnės. gal aš neteisingai įsivaizduoju, bet man atrodo, kad talpiau gaunasi, jei palieki sandėliuką, visokiems įrankiams, lyg.lentoms, kibirams ir šluotoms, o miegamajam plius spinta. ar ne? g.gif ar tada užmurijus duris sandėliuką pratęsti, na kad būtų išlindus ta garderobinė į miegamąjį? jei taip, tai ką laimim? modernumą? o jei neiįlindus būtų, o su lyg siena, tai sakyčiau, prarandam pasidėjumui vietos... rolleyes.gif

aš tikrai labai dėkinga už nuomones 4u.gif suku galvą dabar. nes nuo virtuvės sprendimų priklauso patys pirmieji darbai... mes net nesvarstom palikti virtuvę atskirą. gal taip ir patogiau būtų, bet noris modernumo blush2.gif jei paliekam duris, tai taip,patogumo daugiau, bet jei mūrinam - kiek virtuvės laimim, techniką susidėliotume gražiai... pavyzdys dėl vaikų labiausiai užkabino. o dėl maišų, tai manau, dzin. pasidėjai, nusirengei, susinešei... kažkaip labai nekliūva. dėl skambinimo į duris... na gi netupėsiu nuolat virtuvėj ax.gif kai kiti name, kotedže gyvena, tai ir antram aukšte būna, kai svečiai ateina.. ir nieko... ax.gif

QUOTE(tylaa @ 2016 01 05, 20:38)

labai gražu smile.gif nuostabu, kai yra galimybė dar tokį sandėliuką pasidaryti bigsmile.gif ir palangė man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leonila @ 2016 01 05, 20:54)
mes net nesvarstom palikti virtuvę atskirą. gal taip ir patogiau būtų, bet noris modernumo  blush2.gif jei paliekam duris, tai taip,patogumo daugiau, bet jei mūrinam - kiek virtuvės laimim, techniką susidėliotume gražiai... pavyzdys dėl vaikų labiausiai užkabino. o dėl maišų, tai manau, dzin. pasidėjai, nusirengei, susinešei... kažkaip labai nekliūva. dėl skambinimo į duris... na gi netupėsiu nuolat virtuvėj  ax.gif  kai kiti name, kotedže gyvena, tai ir antram aukšte būna, kai svečiai ateina.. ir nieko...  ax.gif

O gal pasvarstyti?
Žinoma, pasidarysite pagal savo norus ir poreikius.
Man asmeniškai modernumas.vs.patogumas, nulemtų patogumas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leonila @ 2016 01 05, 22:54)
aš tikrai labai dėkinga už nuomones  4u.gif  suku galvą dabar. nes nuo virtuvės sprendimų priklauso patys pirmieji darbai... mes net nesvarstom palikti virtuvę atskirą. gal taip ir patogiau būtų, bet noris modernumo  blush2.gif jei paliekam duris, tai taip,patogumo daugiau, bet jei mūrinam - kiek virtuvės laimim, techniką susidėliotume gražiai... pavyzdys dėl vaikų labiausiai užkabino. o dėl maišų, tai manau, dzin. pasidėjai, nusirengei, susinešei... kažkaip labai nekliūva. dėl skambinimo į duris... na gi netupėsiu nuolat virtuvėj  ax.gif  kai kiti name, kotedže gyvena, tai ir antram aukšte būna, kai svečiai ateina.. ir nieko... 

Del duru uzmurijimo as jums pritariu! Man asmeniskai netiketas skambutis i duris, del kurio viska metus reikia begti atidaryti, nebutu priezastis atsisakyti papildomos sienos patogiam baldu isdestymui virtuveje. Kiek gi daznai buna tokia situacija,kad kazkas netiketai uzsuka? smile.gif Bent jau pas mus tik pastininkas, bulviu pardavejai arba Jehovos ispazinejai. Sveciai pries atvykdami pranesa.
Su pirkiniu krepsiais karta per savaite galima ir pora papildomu zingsniu padaryti,kad turetum patogesne virtuve kasdieniam naudojimui smile.gif ziurekite pagal savo poreikus! As asmeniskai del patogaus virtuves isplanavimo atsisakyciau tu duru net nesvarstydama.
Atsakyti