QUOTE(Laura @ 2016 01 05, 17:42)
del garderobines. taip, rekomenduoju ja tam tamsiam kambariuky daryt. ir palikti dar vietos lyginimo lentai, lygintuvui, siurbliui, kibirui ir sluotai, nesvariu skalbiniu dezej (bent mano mama ten juos laiko, nes daugiau nelabai yra kur
)
QUOTE(Karvute @ 2016 01 05, 16:42)
vienintelis patarinas su tokiu butu, tai jie gaisisi, kad nepasidare garderobines is tevu miegamojo i ta sandeliuka, kuris yra tarp kambariu. dabar sako uzmutyru duris is cia, kaltu duris is miegamojo per viduri, butu puikus spintu/garderobines sprendimas.
mes vaikstome aplink su krepsiais ir kai i duris kas skambina, tikrai nepatogu
pasirasau po sito punktu anksciau rasusios kelleges
dėl garderobnės. gal aš neteisingai įsivaizduoju, bet man atrodo, kad talpiau gaunasi, jei palieki sandėliuką, visokiems įrankiams, lyg.lentoms, kibirams ir šluotoms, o miegamajam plius spinta. ar ne?
ar tada užmurijus duris sandėliuką pratęsti, na kad būtų išlindus ta garderobinė į miegamąjį? jei taip, tai ką laimim? modernumą? o jei neiįlindus būtų, o su lyg siena, tai sakyčiau, prarandam pasidėjumui vietos...
aš tikrai labai dėkinga už nuomones
suku galvą dabar. nes nuo virtuvės sprendimų priklauso patys pirmieji darbai... mes net nesvarstom palikti virtuvę atskirą. gal taip ir patogiau būtų, bet noris modernumo
jei paliekam duris, tai taip,patogumo daugiau, bet jei mūrinam - kiek virtuvės laimim, techniką susidėliotume gražiai... pavyzdys dėl vaikų labiausiai užkabino. o dėl maišų, tai manau, dzin. pasidėjai, nusirengei, susinešei... kažkaip labai nekliūva. dėl skambinimo į duris... na gi netupėsiu nuolat virtuvėj
kai kiti name, kotedže gyvena, tai ir antram aukšte būna, kai svečiai ateina.. ir nieko...
QUOTE(tylaa @ 2016 01 05, 20:38)
Pagaliau ir mes jau gaminamės savo virtuvėje
wuhu
labai gražu
nuostabu, kai yra galimybė dar tokį sandėliuką pasidaryti
ir palangė man labai patiko