Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 27

QUOTE(rarity @ 2015 12 31, 14:03)
Planuoju tokį stalčių, kad tilptų valikliai. Ikėjoje atradau tokiu stalčius, parodžiau gamintojui - sakė padarys.
Po plautuve darysiu du stalčius - noriu, kad atidarius šiukšlių stalčių, netrukdytų fasadas. Su aukštu priekiniu fasadu man nelabai patiko

o kurie butent is Ikea? 4u.gif
http://www.ikea.com/.../kitchen/24258/
http://www.ikea.com/.../kitchen/24259/

Kiek furnitane ziurejau, tai labai brangu doh.gif
http://ep.furnitanas...ezes-spintelems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lenuliuke*: 31 gruodžio 2015 - 13:59
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2015 12 31, 13:31)

Aš jau sumontuotose virtuvėse mačiau. Ten kaip ir normalus stalčiu, bet mažesnio gylio - iki vamzdžių po plautuve. O mano baldų gamintojas sakė, kad gali dėti normalius bėgelius ir dar šonus padaryti.
Va, kažkas tokio stalcius po plautuve
Atsakyti
QUOTE(Banti @ 2015 12 30, 11:38)
Gal žinote koks standartiškai eina stalčių gylis? Furnitūra pas mane bus hettich (jei teisingai parašiau). Aš taip pat norėsiu šios rūšiavimo sistemos, niekad net nesusimąsčiau, kad gali į stalčių netilpti.. Nerandu puslapyje matmenų šios sistemos, tik plotį. Gal kas žinote?
Visiškai Jums pritariu dėl faktūrų, kad gali pjautis. Todėl ir nedrįstu.

Baldininkai deda dazniausiai 50 gylio stalcius realus vidus apie 48cm (kazakada supermamos ismatavo) o visa ikea furnitura yra apie 52cm (paziurekit irankiu deklo matmenis)
Del to as spec ir prasiau gilesniu stalciu.

Mano virtuves dar tik griauciai matos bet turiu jau fasadines dureles... Man labai graxios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 31 gruodžio 2015 - 20:52
Kur Marijampolej ar aplink ja, gaminotes virtuves baldus? g.gif ir turit teigiamu atsiliepimu?
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2015 12 31, 20:50)
Baldininkai deda dazniausiai 50 gylio stalcius realus vidus apie 48cm (kazakada supermamos ismatavo) o visa ikea furnitura yra apie 52cm (paziurekit irankiu deklo matmenis)
Del to as spec ir prasiau gilesniu stalciu.

Mano virtuves dar tik griauciai matos bet turiu jau fasadines dureles... Man labai graxios

Su Naujais metais 4u.gif bigsmile.gif
Linkiu visoms susiprojektuoti savo svajonių virtuves wub.gif

pasirodykit bigsmile.gif

Gerai, kad užsiminėte apie stalčių gylį 4u.gif
Turiu standartinius blum stalčius. Pamatavau - gylis 48 cm. Reikės kalbėti su gamintoju
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 01 01, 11:28)
Su Naujais metais  4u.gif  bigsmile.gif
Linkiu visoms susiprojektuoti savo svajonių virtuves  wub.gif

pasirodykit  bigsmile.gif

Gerai, kad užsiminėte apie stalčių gylį  4u.gif
Turiu standartinius blum stalčius. Pamatavau - gylis 48 cm. Reikės kalbėti su gamintoju

Kad dar nera ka rodyti mazais zingsneliais vyksta montavimas. Rytoj zada smarkiai padirbet smile.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif Visas su naujais 4u.gif Gal kas patars is praktiskos puses- geriau matinio pavirsiaus virtuves baldai ar su spindesiu? Darysim baltus baldus, man taip grazu tas sviesos zaismas ant spindincio pavirsiaus, bet ar nera jis teplus, ar nesimato kiekvienas prisilietimas? Gal dar kas patars- ar verta virtuves zonoj det plyteles, o valgomojo-svetaines medines grindis? Vyras sako virtuvej praktiskiau plytele, bet ar tikrai?
Atsakyti
QUOTE(smalsute1234 @ 2016 01 01, 11:47)
Sveikos!  4u.gif  Visas su naujais  4u.gif Gal kas patars is praktiskos puses- geriau matinio pavirsiaus virtuves baldai ar su spindesiu? Darysim baltus baldus, man taip grazu tas sviesos zaismas ant spindincio pavirsiaus, bet ar nera jis teplus, ar nesimato kiekvienas prisilietimas?

šitas klausimas aptariamas kiekvienoj temoj po kelis kartus, nepatingėkit bent paskutinės temos persiskaityt 4u.gif sužinosit ir daugiau naudingų dalykų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2016 01 01, 11:37)
Kad dar nera ka rodyti mazais zingsneliais vyksta montavimas. Rytoj zada smarkiai padirbet smile.gif

Dureles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsute1234 @ 2016 01 01, 11:47)
Sveikos!  4u.gif  Visas su naujais  4u.gif Gal kas patars is praktiskos puses- geriau matinio pavirsiaus virtuves baldai ar su spindesiu? Darysim baltus baldus, man taip grazu tas sviesos zaismas ant spindincio pavirsiaus, bet ar nera jis teplus, ar nesimato kiekvienas prisilietimas? Gal dar kas patars- ar verta virtuves zonoj det plyteles, o valgomojo-svetaines medines grindis? Vyras sako virtuvej praktiskiau plytele, bet ar tikrai?

Mes įsidėjome medžio imitacijos plyteles, thumbup.gif atrodo
Atsakyti
QUOTE(Pipirine @ 2016 01 01, 14:17)
Mes įsidėjome medžio imitacijos plyteles,  thumbup.gif  atrodo

pasirodykit 4u.gif
ar derinote prie parketo/laminato?
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 01 01, 12:48)

kad nelabai ir matosi, ne kokia as fotografe smile.gif

user posted image

spalva tokia: termopalas bangeles eina vertikaliai.
Atsakyti