Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 27

QUOTE(Banti @ 2015 12 30, 00:19)
Aš tokį patį fasadą nusižiūrėjus esu  drinks_cheers.gif
Aš tik norėčiau medžio imitacijos stalviršio, bet kažkaip man atrodo, kad nederės šis raštas su medžiu. Mano atveju lygi plokštė jaučiu žiūrėtųsi geriau. Aš norėčiau spintą koridoriuj tos pačios ar šiek tiek stambiau banguotos plokštės daryt, kad derėtų, tai ir mėtaus vis smile.gif Kaip Jūs manot? Ar derėtų ji su medžiu?

Man nelabai patinka medžio raštai, tai tik subjektyviai galiu pasamprotauti blush2.gif fasado plokštė su reljefu ir medis su, tai reikėtų kažkaip labai derinti, kad nesisipjautų faktūros.
Papildyta:
QUOTE(Myliukas` @ 2015 12 30, 01:50)
Tikrai tiks  mirksiukas.gif Mano tokia nuomonė ir įsitikinimas,kad prie baltos/beveik baltos spalvos tinka absoliučiai viskas  biggrin.gif

Blogiausia, kai susipeša baltų spalvų atspalviai. Užtai ir renku stalviršį, kur būtų kelios spalvos. Ta vanilė tokia lyg į dramblio kaulą. Jei inti kokį kontrastinį, tai gal gerai būtų, brt noriu šviesaus. Tas galaxy man visai patiko. Jo faktūra nelygi, maloni tokia.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2015 12 29, 11:00)
Na ka gi svente ir mano namuose, pries kaledas sumontavo spintas, o siandien virtuve, nes negavo mano pageidavimu giliu 55cm stalciu, cia su mintim kad talpinti IKEA organaizerius, tikiuosi dienos gale jau bus kazkoki griauciai matyt!

Gal žinote koks standartiškai eina stalčių gylis? Furnitūra pas mane bus hettich (jei teisingai parašiau). Aš taip pat norėsiu šios rūšiavimo sistemos, niekad net nesusimąsčiau, kad gali į stalčių netilpti.. Nerandu puslapyje matmenų šios sistemos, tik plotį. Gal kas žinote?

QUOTE(rarity @ 2015 12 30, 08:23)
Man nelabai patinka medžio raštai, tai tik subjektyviai galiu pasamprotauti  blush2.gif fasado plokštė su reljefu ir medis su, tai reikėtų kažkaip labai derinti, kad nesisipjautų faktūros.
Papildyta:

Visiškai Jums pritariu dėl faktūrų, kad gali pjautis. Todėl ir nedrįstu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Banti: 30 gruodžio 2015 - 11:45
P.S. ar darote pedalus, kad šiukšliadėžę koja galima būtų atsidaryt?
Atsakyti
QUOTE(Banti @ 2015 12 30, 12:57)

Ne. Puikiai veikia ir paprastas stalčius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2015 12 28, 23:29)
Labas wink.gif norim daryti virtuve , be pakabinamu spinteliu.

Specialiai Jums straipsnis http://www.houzz.com...abooks/52038217
ir dar :
http://www.houzz.com...abooks/55682234
http://www.houzz.com...itchen-cabinets
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 30 gruodžio 2015 - 13:49
QUOTE(Banti @ 2015 12 30, 12:57)

su pedalu labai pabrangsta doh.gif bet girdejau, kad pigiau daro kazkaip su mygtuku, kai atsoksta spintele, bet kiek suprantu ten jau stovi laisvai pastatomas kibiras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lenuliuke*: 30 gruodžio 2015 - 20:23
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2015 12 30, 20:21)
su pedalu labai pabrangsta doh.gif bet girdejau, kad pigiau daro kazkaip su mygtuku, kai atsoksta spintele, bet kiek suprantu ten jau stovi laisvai pastatomas kibiras.

Tikrai labai išbrangsta, todėl ir svarstau ar tikrai jau čia jo labai man reikia. Jaučiu, kad ne smile.gif Domėjaus ir dėl paspaudžiamo, bet ten pasirodo elektrinis tas mechanizmas, reikia statyt blokelį ir t.t., dar daugiau reikalų. Šitą variantą iškart atmečiau.
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2015 12 30, 12:11)
Ne. Puikiai veikia ir paprastas stalčius 4u.gif

Planavau dėti rūšiavimo sistemą, bet gamintojas patarė daryti normalų stalčių, į jį dėti rėmą ir kelis šiukšlių kibirus. Po plautuve pas mane bus du stalčiai - apatiniame šiukšlės, viršutiniame - valikliai, kempinėlės ir pan.
Apie pedalą irgi galvojau, bet tikriausiai nedėsiu. Kaip nors gal smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 30 gruodžio 2015 - 21:54
QUOTE(rarity @ 2015 12 30, 22:53)
Planavau dėti rūšiavimo sistemą, bet gamintojas patarė daryti normalų stalčių, į jį dėti rėmą ir kelis šiukšlių kibirus. Po plautuve pas mane bus du stalčiai - apatiniame šiukšlės, viršutiniame - valikliai, kempinėlės ir pan.
Apie pedalą irgi galvojau, bet tikriausiai nedėsiu. Kaip nors gal smile.gif

Pas mane sutvirtintas stalčius, kad atlaikytų didelį svorį. Galvojau ir apie stalčių kempinėlėms, bet jo nėra ir, tiesą sakant netrūksta. Šlapių kempinėlių ten nedėsi, valikliai netilps (nebent šonu), tai įtariu, ten pradės kauptis visokie niekniekiai.
Atsakyti
Man tik neramu dabar dėl to gylio pasidarė. Gal kuri turit ikejos rūšiavimo sistemą ir galtumėt pamatuot kokiam gyliui ji pritaikyta? 4u.gif

Apie stalčiuką antrą vidinį kempinėlėms ir aš mąstau. Kažkaip nuodėmingai per daug viršuj tos vietos laisvos gaunas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Banti: 31 gruodžio 2015 - 12:29
QUOTE(laumzirge @ 2015 12 31, 12:15)
Pas mane sutvirtintas stalčius, kad atlaikytų didelį svorį. Galvojau ir apie stalčių kempinėlėms, bet jo nėra ir, tiesą sakant netrūksta. Šlapių kempinėlių ten nedėsi, valikliai netilps (nebent šonu), tai įtariu, ten pradės kauptis visokie niekniekiai.

Planuoju tokį stalčių, kad tilptų valikliai. Ikėjoje atradau tokiu stalčius, parodžiau gamintojui - sakė padarys.
Po plautuve darysiu du stalčius - noriu, kad atidarius šiukšlių stalčių, netrukdytų fasadas. Su aukštu priekiniu fasadu man nelabai patiko
Atsakyti
QUOTE(Banti @ 2015 12 31, 12:27)
Man tik neramu dabar dėl to gylio pasidarė. Gal kuri turit ikejos rūšiavimo sistemą ir galtumėt pamatuot kokiam gyliui ji pritaikyta?  4u.gif

Apie stalčiuką antrą vidinį kempinėlėms ir aš mąstau. Kažkaip nuodėmingai per daug viršuj tos vietos laisvos gaunas smile.gif

Kataloge radau 32,3 cm aukštis, dar dangtis, tai stalčius tikriausiai kokių 35 cm aukščio turi būti
Atsakyti