QUOTE(Banti @ 2015 12 30, 00:19)
Aš tokį patį fasadą nusižiūrėjus esu
Aš tik norėčiau medžio imitacijos stalviršio, bet kažkaip man atrodo, kad nederės šis raštas su medžiu. Mano atveju lygi plokštė jaučiu žiūrėtųsi geriau. Aš norėčiau spintą koridoriuj tos pačios ar šiek tiek stambiau banguotos plokštės daryt, kad derėtų, tai ir mėtaus vis Kaip Jūs manot? Ar derėtų ji su medžiu?
Aš tik norėčiau medžio imitacijos stalviršio, bet kažkaip man atrodo, kad nederės šis raštas su medžiu. Mano atveju lygi plokštė jaučiu žiūrėtųsi geriau. Aš norėčiau spintą koridoriuj tos pačios ar šiek tiek stambiau banguotos plokštės daryt, kad derėtų, tai ir mėtaus vis Kaip Jūs manot? Ar derėtų ji su medžiu?
Man nelabai patinka medžio raštai, tai tik subjektyviai galiu pasamprotauti fasado plokštė su reljefu ir medis su, tai reikėtų kažkaip labai derinti, kad nesisipjautų faktūros.
Papildyta:
QUOTE(Myliukas` @ 2015 12 30, 01:50)
Tikrai tiks Mano tokia nuomonė ir įsitikinimas,kad prie baltos/beveik baltos spalvos tinka absoliučiai viskas
Blogiausia, kai susipeša baltų spalvų atspalviai. Užtai ir renku stalviršį, kur būtų kelios spalvos. Ta vanilė tokia lyg į dramblio kaulą. Jei inti kokį kontrastinį, tai gal gerai būtų, brt noriu šviesaus. Tas galaxy man visai patiko. Jo faktūra nelygi, maloni tokia.