QUOTE(kristinka_2010 @ 2015 12 29, 11:00)
Na ka gi svente ir mano namuose, pries kaledas sumontavo spintas, o siandien virtuve, nes negavo mano pageidavimu giliu 55cm stalciu, cia su mintim kad talpinti IKEA organaizerius, tikiuosi dienos gale jau bus kazkoki griauciai matyt!
Sveikinimai
Mums per vieną dieną neskubėdami sumontavo
Na,o aš jau kelias savaites pasinaudojusi savo virtuve,galiu pasidalinti pastebėjimais.
Čia tiems,kas dar abejoja dėl plokščių,rankenėlių ir pan.Pas mus viršutinės baltos blizgios spintelės,nu nereali plokštė
Tikrai super lengvai nusivalo ir nesimato jokių pirštų.Su tamsia blizgia greičiausiai matytųsi.Apatinės spintelės iš pilkos plokštės,tai su ta,norint nepriekaištingo vaizdo,reikia pavargti.Dar niekaip nenusiperkam baldų poliruoklio,gal tuomet lengviau būtų.Dabar gal net ir apačią imčiau iš tos pačios baltos blizgios plokštės.
Viršutinės spintelės pas mus be rankenėlių,tiesiog prailginta plokštė,kad užkabinti pirštais.Labai patogu.Jei nusikleckina,labai lengva nuvalyti,nes netrukdo jokios rankenėlės.Gartraukio spintelė atsidaro su paspaudimu,tikrai nenorėčiau jei taip atsidarytų visos spintelės,nepatogu.
Ant juodos kriauklės kalkės tikrai labai matosi
Reikia kaskart sausai iššluostyti,jei nenorit,kad matytųsi.
Po kriaukle šiukšlių stalčius yra gėėėris
Jei yra galimybė,visoms patariu tokį daryti vietoj paprastos spintelės.
Na o šiaip,kasdien džiaugiuosi,kad viską labai patogiai ir funkcionaliai išsidėsčiau.Jei keisčiau,tai nebent tik tą pilką plokštę į kažkokią kitą.