Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 27

QUOTE(Reklamiste @ 2015 12 28, 15:55)
Čia esminis triukas yra virtuvės ir valgomojo stalo apkeitimas vietomis! Kainavo laiko ir pinigų pervedžiot naujai vamzdžius ir elektrą, bet laimės turiu kelis kartus daugiau nei tikėjausi...

sala labai čia tinka smile.gif
Atsakyti
Labas wink.gif norim daryti virtuve , be pakabinamu spinteliu. Ar turit kas issisaugoje vykusiu pavyzdziu ? O gal pas save tokia turite?
Kiek ziurineju ,randu jog tokiam variante , tada daroma dar viena siena ,visa spinteliu ,ciut ne nuo zemes iki lubu..ten saldytuvas ,kartais buna orkaite ,mikre ir tt.
O jei be to viso spinteliu bloko , saldytuva su orkaite ,jeigu deti virtuvinio kaireje ,per du blokus gautusi (saldytuvas ir orkaite). Vidury viso virtuvinio kaitlente ir gartraukis ant sienos. O daugiau nieko ,apart pastatomu spinteliu jeigu nedet? Neatrodys kad atsvaros truksta priesingoj saldytuvo su orkaite pusej?
Ta siena pas mus 3.40
Tiesa ,kriaukle bei indaplove planuoju daryti saloje.
Atsakyti
Na ka gi svente ir mano namuose, pries kaledas sumontavo spintas, o siandien virtuve, nes negavo mano pageidavimu giliu 55cm stalciu, cia su mintim kad talpinti IKEA organaizerius, tikiuosi dienos gale jau bus kazkoki griauciai matyt!
Atsakyti
sveiki 4u.gif

rekomenduokit prašau kas nors gerus baldininkus. Reikalingi visi baldai kotedžui. mirksiukas.gif

Atsiprašau, jeigu ne čia pataikiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilniete011 @ 2015 12 29, 12:05)
sveiki  4u.gif

rekomenduokit prašau kas nors gerus baldininkus. Reikalingi visi baldai kotedžui.  mirksiukas.gif

Atsiprašau, jeigu ne čia pataikiau  blush2.gif

Koks miestas?
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2015 12 29, 11:00)
Na ka gi svente ir mano namuose, pries kaledas sumontavo spintas, o siandien virtuve, nes negavo mano pageidavimu giliu 55cm stalciu, cia su mintim kad talpinti IKEA organaizerius, tikiuosi dienos gale jau bus kazkoki griauciai matyt!

Sveikinimai thumbup.gif Mums per vieną dieną neskubėdami sumontavo ax.gif
Na,o aš jau kelias savaites pasinaudojusi savo virtuve,galiu pasidalinti pastebėjimais. biggrin.gif Čia tiems,kas dar abejoja dėl plokščių,rankenėlių ir pan.Pas mus viršutinės baltos blizgios spintelės,nu nereali plokštė wub.gif Tikrai super lengvai nusivalo ir nesimato jokių pirštų.Su tamsia blizgia greičiausiai matytųsi.Apatinės spintelės iš pilkos plokštės,tai su ta,norint nepriekaištingo vaizdo,reikia pavargti.Dar niekaip nenusiperkam baldų poliruoklio,gal tuomet lengviau būtų.Dabar gal net ir apačią imčiau iš tos pačios baltos blizgios plokštės.
Viršutinės spintelės pas mus be rankenėlių,tiesiog prailginta plokštė,kad užkabinti pirštais.Labai patogu.Jei nusikleckina,labai lengva nuvalyti,nes netrukdo jokios rankenėlės.Gartraukio spintelė atsidaro su paspaudimu,tikrai nenorėčiau jei taip atsidarytų visos spintelės,nepatogu.
Ant juodos kriauklės kalkės tikrai labai matosi biggrin.gif Reikia kaskart sausai iššluostyti,jei nenorit,kad matytųsi.
Po kriaukle šiukšlių stalčius yra gėėėris wub.gif Jei yra galimybė,visoms patariu tokį daryti vietoj paprastos spintelės.
Na o šiaip,kasdien džiaugiuosi,kad viską labai patogiai ir funkcionaliai išsidėsčiau.Jei keisčiau,tai nebent tik tą pilką plokštę į kažkokią kitą. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliukas`: 29 gruodžio 2015 - 12:19
QUOTE(Myliukas` @ 2015 12 29, 12:18)
Sveikinimai  thumbup.gif Mums per vieną dieną neskubėdami sumontavo  ax.gif

Ant juodos kriauklės kalkės tikrai labai matosi  biggrin.gif Reikia kaskart sausai iššluostyti,jei nenorit,kad matytųsi.

Sveikinu ir Jus!

Sekantis pirkys Jusu turetu buti - vandens filtrai... ir problemos nebeliks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2015 12 29, 13:02)
Sveikinu ir Jus!

Sekantis pirkys Jusu turetu buti - vandens filtrai... ir problemos nebeliks smile.gif

Kažin,ar tam pasiryšim biggrin.gif Pokolkas dar ne netyngiu pavalynėti pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2015 12 28, 23:29)
Labas wink.gif norim daryti virtuve , be pakabinamu spinteliu. Ar turit kas issisaugoje vykusiu pavyzdziu ? O gal pas save tokia turite?
Kiek ziurineju ,randu jog tokiam variante , tada daroma dar viena siena ,visa spinteliu ,ciut ne nuo zemes iki lubu..ten saldytuvas ,kartais buna orkaite ,mikre ir tt.
O jei be to viso spinteliu bloko , saldytuva su orkaite ,jeigu deti virtuvinio kaireje ,per du blokus gautusi (saldytuvas ir orkaite). Vidury viso virtuvinio kaitlente ir gartraukis ant sienos. O daugiau nieko ,apart pastatomu spinteliu jeigu nedet? Neatrodys kad atsvaros truksta priesingoj saldytuvo  su orkaite pusej?
Ta siena pas mus 3.40
Tiesa ,kriaukle bei indaplove planuoju daryti saloje.

houzz.com pasidairykit 4u.gif taip pat lago puslapyje pažiūrėkit, ten yra visokių variantų, jei patinka modernas.
paprastai jei nedaro viršutinių spintelių, tai tas viršus koks nors įdomesnis - pvz., yra gražios formos langiukai ar didelis langas; deda kokį nors įdomesnį backsplash'ą (ar tai vientisą akmenį ar jo imitaciją, ar paveikslą pakabina, ar dar ką nors); padaro atviras lentynas (kartais labiau dėl grožio nei kad funkcijos...) ar sienelę, ant kurios sukabina visus puodus bliūdus beigi samčius ir panašius įrankius... ar kokią vieną nedidelę dekoratyviai atrodančią spintelę pakabina. čia jau nuo fantazijos ir pageidavimų priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2015 12 29, 12:18)
Na o šiaip,kasdien džiaugiuosi,kad viską labai patogiai ir funkcionaliai išsidėsčiau.Jei keisčiau,tai nebent tik tą pilką plokštę į kažkokią kitą.  ax.gif

Smagu, kad esate patenkinta bigsmile.gif Ir ačiū, kad dalinatės įspūdžiais. Mano plokštės vis dar rinkimosi stadijoje. Blizgių nedarysiu - man netinka ir nepatinka, t.y. Man gražu, bet ne pas mane smile.gif Jau būtų gerai, kad išsirinkčiau, nes netrukus gaminti turėtų doh.gif
Beveik apsisprendusi, tik nesuvokiu, ar tiks stalviršis su fasadais.
Šio momento tokios mintys. Stalviršis http://www.finumedis...ex.php?cid=2286
Fasadai

http://www.termopala...iu-plokstes/892

Atsakyti
Aš tokį patį fasadą nusižiūrėjus esu drinks_cheers.gif Mačiau jau pagamintą virtuvę su juo, man labai patiko. Virtuvė įrengta apie metus, tai sakė priežiūroj niekas neužkliuvo. Bet virtuvės patalpa ten maža ir tamsoka, gal ir nekrenta į akis labai kiekviena dėmelė.
Aš tik norėčiau medžio imitacijos stalviršio, bet kažkaip man atrodo, kad nederės šis raštas su medžiu. Mano atveju lygi plokštė jaučiu žiūrėtųsi geriau. Aš norėčiau spintą koridoriuj tos pačios ar šiek tiek stambiau banguotos plokštės daryt, kad derėtų, tai ir mėtaus vis smile.gif Kaip Jūs manot? Ar derėtų ji su medžiu?
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2015 12 29, 23:43)

Tikrai tiks mirksiukas.gif Mano tokia nuomonė ir įsitikinimas,kad prie baltos/beveik baltos spalvos tinka absoliučiai viskas biggrin.gif
Atsakyti