Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 27

QUOTE(mamaSandra @ 2015 12 21, 10:53)
va mano planas kaip dėliojasi mūsų virtuvė, prašau pakritikuokit ką darom ne taip
user posted image

Tos didelės spintos labai reiktų tik bijau, kad ji vizualiai erdvę apsunkins  g.gif

Ir dar, tos durys ne nusistumia, o kažkaip įvažiuoja vidun, gal žinot koks čia mechanizmas?

Man labai labai patiko tokia idėja wub.gif Galvojo sandėliuke daryti tokia buitinę paslepiamą virtuvę
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2015 12 21, 12:08)
Man labai labai patiko tokia idėja  wub.gif  Galvojo sandėliuke daryti tokia buitinę paslepiamą virtuvę

O super, ieškojau gero pavyzdžio ištraukiamiem stalviršiam http://www.houzz.com...hen-other-metro
Planuoju tokius iš salos daryti vietoj stalo
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2015 12 21, 11:20)
O super, ieškojau gero pavyzdžio ištraukiamiem stalviršiam http://www.houzz.com...hen-other-metro
Planuoju tokius iš salos daryti vietoj stalo

Man apskritai ši virtuvė tobula wub.gif Idėja, spalvos, tiesiog viskas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 12 21, 10:53)

Ir dar, tos durys ne nusistumia, o kažkaip įvažiuoja vidun, gal žinot koks čia mechanizmas?

buvo rodyta tokia virtuvė neseniai: čia
paklauskit tos narės, koks čia mechanizmas smile.gif
Atsakyti
OOO tiksliai, parašiau jai. Jei sužinosiu - pasidalinsiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(B'ena @ 2015 12 21, 12:35)
Man apskritai ši virtuvė tobula  wub.gif  Idėja, spalvos, tiesiog viskas  wub.gif

man kelia abejonių ta pekaliama spintelė. Norint naudotis daiktais ant stalviršio gaunasi, kad jūsų veidas ties pakelta spintele, o ji dar ir nuo bendros plokštumos jūsų link pastumta. Kažin ar labai patogu gautųsi g.gif

Aš lygiai taip pat noriu paslėpto stalviršio, bet patogumo dėlei norisi, kad spintos durys nusistumtų į šonus ir priėjimas būtų patogus.
Atsakyti
ir as noreciau, kad butu kaip spintos iki lubu thumbup.gif faina virtuvele is senesnes temos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 12 21, 12:02)
OOO tiksliai, parašiau jai. Jei sužinosiu - pasidalinsiu  4u.gif
Papildyta:
man kelia abejonių ta pekaliama spintelė. Norint naudotis daiktais ant stalviršio gaunasi, kad jūsų veidas ties pakelta spintele, o ji dar ir nuo bendros plokštumos jūsų link pastumta. Kažin ar labai patogu gautųsi  g.gif

Aš lygiai taip pat noriu paslėpto stalviršio, bet patogumo dėlei norisi, kad spintos durys nusistumtų į šonus ir priėjimas būtų patogus.

g.gif šioje nuotraukoje matosi, kad ištraukiamas stalas ir atsiverianti lentyna yra pakankamai aukštai ir nemanau, kad turėtų trukdyti durelės g.gif Bet ačiū, kad akcentavote, net nebūčiau apie tai pagalvojusi doh.gif Reikės matuotis, svarstyti ir planuotis. Man tai nebūtų tikrasis pagrindinis darbastalis, o tik pagalbinis sandėliuke, ant kurio būtų tosteris ir kiti pakankamai dažnai (bet ne kasdieną) naudojami prietaisai kurų nebenoriu turėti išstatytų viešai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2015 12 21, 19:17)
g.gif  šioje nuotraukoje matosi, kad ištraukiamas stalas ir atsiverianti lentyna yra pakankamai aukštai ir nemanau, kad turėtų trukdyti durelės  g.gif  Bet ačiū, kad akcentavote, net nebūčiau apie tai pagalvojusi  doh.gif  Reikės matuotis, svarstyti ir planuotis. Man tai nebūtų tikrasis pagrindinis darbastalis, o tik pagalbinis sandėliuke, ant kurio būtų tosteris ir kiti pakankamai dažnai (bet ne kasdieną) naudojami prietaisai kurų nebenoriu turėti išstatytų viešai  ax.gif

Bet jei ištrauktas stalas, pirmo stalčiaus neatsidarysi g.gif Kažin ar patogu bus.
Atsakyti
Sveikos, klaipedietes (-iai). Patarkite, kur gamintis virtuves baldus, kad pagamintu kokybiskai ir ne uz kosmine kaina g.gif.
Atsakyti
user posted image

Mano virtuvė: prieš ir po. Patarimų jau nebeklausiu, bet vertinti galima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reklamiste: 28 gruodžio 2015 - 15:35
QUOTE(Reklamiste @ 2015 12 28, 15:35)
Mano virtuvė: prieš ir po. Patarimų jau nebeklausiu, bet vertinti galima  biggrin.gif

o galit naują virtuvę nufotografuoti ir iš toliau? na, kaip pirmoje foto smile.gif labiau būtų galima suprast skirtumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 12 28, 15:46)
o galit naują virtuvę nufotografuoti ir iš toliau? na, kaip pirmoje foto smile.gif labiau būtų galima suprast skirtumą smile.gif

Čia esminis triukas yra virtuvės ir valgomojo stalo apkeitimas vietomis! Kainavo laiko ir pinigų pervedžiot naujai vamzdžius ir elektrą, bet laimės turiu kelis kartus daugiau nei tikėjausi...

http://www.part.lt/i...d6094f11601.jpg
Atsakyti