Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 27

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 12 19, 13:07)
Puikus pavyzdys kaip tokiam mažam plote viską įtalpinti. Netgi skalbimo mašina tilpo.  bigsmile.gif

Klausiu būtent apie šią orkaitę, nes mano mama tokia jau metus naudoja ir esu susidarius tam tikrą nuomonę, bet įdomu ir iš kitų sužinoti.

O po plautuve nedarėt papildomai vidinio stalčiuko?

Ta skalbimo mašina ir buvo didžiausias trukdis doh.gif Vonioj netelpa,atsisakyti vonios ir dėti dušo kabiną nenorim,taip pat ir jungti su tualetu nenorim.Jei nebūtų reikėję skalbiankės ten kišti,būčiau kitaip viską susidėliojusi.Būčiau prie lango dėjusi šaldytuvą.
Beje,mūsų stalviršis platesnis nei standartinis,tam kad galėtų dėti kaitlentę iškart po skalbiankės,užtat ir apačioj susitaupė vietos ir praplatėjo stalčiai.
Po kriaukle tik vienas tas didelis stalčius,man gerai,nes galiu aukštą šiukšlių dėžę įsidėti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliukas`: 19 gruodžio 2015 - 13:27
QUOTE(Myliukas` @ 2015 12 19, 13:26)

Beje,mūsų stalviršis platesnis nei standartinis,tam kad galėtų dėti kaitlentę iškart po skalbiankės,užtat ir apačioj susitaupė vietos ir praplatėjo stalčiai.
Po kriaukle tik vienas tas didelis stalčius,man gerai,nes galiu aukštą šiukšlių dėžę įsidėti.  ax.gif

Žiūrėjau nuotraukoje ką tai reiškia, bet nesupratau...
O jei vietoj skalbimo mašinos būtų paprasta spintelė ar stalčiai tai kas?
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 12 19, 14:15)
Žiūrėjau nuotraukoje ką tai reiškia, bet nesupratau...
O jei vietoj skalbimo mašinos būtų paprasta spintelė ar stalčiai tai kas?

Ta prasme,ten yra dujų vamzdis,jei būtume nedėję platesnio stalviršio,tuomet kaitlentė būtų pasislinkusi į dešinę pusę už vamzdžio.Tuomet apačioj tarp skalbiankės ir orkaitės būtų irgi tarpas į kurį reiktų kokį kargo kišti,o man jie pabai nepatinka.Be to imant platesnį stalviršį,man padidėjo darbinis plotis tarp kriauklės ir kaitlentės,o apačioj praplatėjo stalčiai.Nežinau,ar aiškiai išaiškinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliukas`: 19 gruodžio 2015 - 17:33
QUOTE(Myliukas` @ 2015 12 19, 18:32)

Man pas jus viskas labai grazu, apatinius fasadus as gal buciau darius vertikalei, bet spalva man patinka, o dar jei kedes bus pilkos, tai dar labiau viskas deres. Mano baldininkas veluoja, bet as jau pradedu abejoti del spalvu pasirinkimo, galvoju, kad bus nelabai grazu, bet kaip kazkuri nare sake, prie visko priprantama, leidau vyrui ir dukrytei isrinkti sveciu kambario spalva, kai isdaze ir pamaciau kaip atrodo kambarys, mane beveik istiko isterijos priepolis, o dabar pripratau ir man netrukdo, nors ir nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2015 12 18, 19:33)
Na pagaliau pasirodau.Atsiprašau,kad foto prastos kokybės,nes neturėjau laiko nufotografuoti dienos šviesoj  blush2.gif Dar baldininkai turi pridėti cokolį ir paslėpti dujų vamzdį.Na,o daugiau jau vyras pats viską pajungė,kriauklei skyles išmušė,viskas veikia ir esam patenkinti  biggrin.gif Kaip sakiau,norint kabinėtis,gal sakyčiau,kad kažkiek geresnį atspalvį buvo galima pasirinkti apatinėms spintelėms,kad geriau derėtų su stalviršiu,bet šiaip visumoj labai akių nerėžia ir džiaugiuosi,kad viską patogiai išsidėsčiau.Dar nemažai laisvų lentynų turiu  thumbup.gif
user posted image

Pamacius pirma nuotrauka net susukau sau wau! Kokia grazi ryski virtuve <3
Tik po to ir man kilo klausimas kodel spintos gylis ne sulig saldytuvu, dar pagalvojau apie ta duju vamzdi, kad idomu kodel nesirinko indukcines? g.gif Nes tada nebutu to vamzdzio ir nereiktu taip aukstai gartraukio kelti...butu vienodas virsutiniu spinteliu vaizdas.
Ir kaip gerai ta skalbianke atrodo... turbut pirma kart man netrukdo skalbiankes vaizdelis virtuvej...
Sveikinu ir aciu, kad rodotes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2015 12 19, 20:12)
Mano baldininkas veluoja, bet as jau pradedu abejoti del spalvu pasirinkimo, galvoju, kad bus nelabai grazu

Mums pagamino per 3 savaites,patys buvom apšalę ir nespėjom buitinės susipirkti,būtų dar greičiau sumontavę biggrin.gif
Aš tai pasinervuoju,"paisterikuoju" kartais ant savęs,o paskui bandau save nuraminti ir galvoju "nu gi nereikia čia ieškoti šiknoj sliekų" biggrin.gif Susitaikiau,kad nebus tokia stilinga kaip iš žurnalų.Butas standartinis,biudžetas ekonominis,stengiuosi save nuleisti ant žemės,žiūrėti į viską paprasčiau ir džiaugtis kuom turiu.

QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 12 19, 20:27)
Pamacius pirma nuotrauka net susukau sau wau! Kokia grazi ryski virtuve <3
Tik po to ir man kilo klausimas kodel spintos gylis ne sulig saldytuvu, dar pagalvojau apie ta duju vamzdi, kad idomu kodel nesirinko indukcines?  g.gif

Gyvenam ketvirtam aukšte,tai kažin ar būtų įmanoma atsisakyti dujų vamzdžio,kad ir patys nesinaudotume,tai vistiek tikriausiai tektų kelti į kampą,kad kaimynams nueitų.Iš tiesų tai nežinau ir nesidomėjau,kaip ten būtų su dujų atsisakymu.Tokio varianto net nesvarstėm,nes mano nuomone,kam tos indukcinės/elektrinės,jei yra dujos.Ir daug pigiau gaminti,ir jokių problemų su kaitlentėmis.Be to,indukcinės/elektrinės žymiai galingesnės,reiktų leidimo padidinti galią butui.Daug niuansų labai.Vien dėl grožio atsisakyti dujų būtų neprotinga.Baldininkas žemiau sulyginti spintelių nesutiko,aš pati labai žema,visas aukščiau kelti irgi ne variantas biggrin.gif
Skalbimo mašiną pirkom praeitais metais,jau tada mąstydama apie spintelių spalvą rinkausi tik iš pilkų/sidabrinių.
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2015 12 19, 17:32)
Ta prasme,ten yra dujų vamzdis,jei būtume nedėję platesnio stalviršio,tuomet kaitlentė būtų pasislinkusi į dešinę pusę už vamzdžio.Tuomet apačioj tarp skalbiankės ir orkaitės būtų irgi tarpas į kurį reiktų kokį kargo kišti,o man jie pabai nepatinka.Be to imant platesnį stalviršį,man padidėjo darbinis plotis tarp kriauklės ir kaitlentės,o apačioj praplatėjo stalčiai.Nežinau,ar aiškiai išaiškinau  biggrin.gif

Dabar viskas aišku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 12 17, 16:03)
Merginos, reikalinga skubi pagalba. Baldininkai sako, kad mano virtuvei labiau tiktų vertikalios medžio rievės. O man atrodo horizontalios... Kažin kaip geriau?
Primenu, mano virtuvė bus panašiai tokia.

Daryčiau kaip nuotraukoj- aukštos spintos vertikaliai, žemos horizontaliai, Aukšta man negražu horizontaliai, kaip suraikyta atrodytų smile.gif O žemos labiau patinka horizontaliom rievėm.
Atsakyti
Papasakokite, kaip išsirenkate spalvas ir konkrečias plokštes virtuvėms? Niekaip nepavyksta doh.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri darėte virtuvėjo tokią ale spintą, kurioje viską galima susidėt ir kur atrodo kaip siena.
va cia pvz.
http://www.manonamai...e.d?id=67023332

Mūsų virtuvė su dviem ištisinėm sienom, iš kurios viena turėtų būt kaip spinta su visais paslėptais rakandais viduje. Vidų suskirtstyt jau sugalvosiu kaip, bet kaip duris padaryt tvarkingai kad ir atsidarytų teisingai ir dirbt būtų patogu?

Nelabai norisi elementarios stumdomų durų sistemos, privalumas jei ant grindų bėgelio nebūtų.
Labai būčiau dėkinga už Jūsų patarimus. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 12 21, 09:36)
Mūsų virtuvė su dviem ištisinėm sienom, iš kurios viena turėtų būt kaip spinta su visais paslėptais rakandais viduje. Vidų suskirtstyt jau sugalvosiu kaip, bet kaip duris padaryt tvarkingai kad ir atsidarytų teisingai ir dirbt būtų patogu?

Nelabai norisi elementarios stumdomų durų sistemos, privalumas jei ant grindų bėgelio nebūtų.
Labai būčiau dėkinga už Jūsų patarimus.  :4u

Pas draugę padaryta prieškambario spinta iš dažytos mdf su tokiais plyšiais vietoj rankenų. Na, ne kiaurais- viduje matosi ta pati plokštė. Man labai gražu, bet kiek patogu būtų virtuvėje, tai nežinau. Man pvz reikia stalčių. Ten jau gaunasi, kad stalčiai už durų. Bet vientisa ir gražu - ištisinė siena
Atsakyti
va mano planas kaip dėliojasi mūsų virtuvė, prašau pakritikuokit ką darom ne taip
user posted image

Tos didelės spintos labai reiktų tik bijau, kad ji vizualiai erdvę apsunkins g.gif

Ir dar, tos durys ne nusistumia, o kažkaip įvažiuoja vidun, gal žinot koks čia mechanizmas?
Atsakyti