Vertikalios linijos pailgina, horizontaluos platina.... Kaip ir su viskuo.
As asmeniskai daryciau horozontaliai... Bet cia kaip patinka... Svarbiausia skirtingai nedarykite. I jie gali sakyti kaip nori- jiems taip gal paprasciau pluokste supjaustyti.
Jei rastas intensyvus akcentinis daryciau horizontalu...
Jei vos matomas vertikaliai kogero
Taip, man ir nepatiko, kad vienos horizontalios, kitos vertikalios, o man asmeniskai vertikalios graziau
Na pagaliau pasirodau.Atsiprašau,kad foto prastos kokybės,nes neturėjau laiko nufotografuoti dienos šviesoj Dar baldininkai turi pridėti cokolį ir paslėpti dujų vamzdį.Na,o daugiau jau vyras pats viską pajungė,kriauklei skyles išmušė,viskas veikia ir esam patenkinti Kaip sakiau,norint kabinėtis,gal sakyčiau,kad kažkiek geresnį atspalvį buvo galima pasirinkti apatinėms spintelėms,kad geriau derėtų su stalviršiu,bet šiaip visumoj labai akių nerėžia ir džiaugiuosi,kad viską patogiai išsidėsčiau.Dar nemažai laisvų lentynų turiu
QUOTE(Myliukas` @ 2015 12 18, 18:33)
Na pagaliau pasirodau.Atsiprašau,kad foto prastos kokybės,nes neturėjau laiko nufotografuoti dienos šviesoj Dar baldininkai turi pridėti cokolį ir paslėpti dujų vamzdį.Na,o daugiau jau vyras pats viską pajungė,kriauklei skyles išmušė,viskas veikia ir esam patenkinti Kaip sakiau,norint kabinėtis,gal sakyčiau,kad kažkiek geresnį atspalvį buvo galima pasirinkti apatinėms spintelėms,kad geriau derėtų su stalviršiu,bet šiaip visumoj labai akių nerėžia ir džiaugiuosi,kad viską patogiai išsidėsčiau.Dar nemažai laisvų lentynų turiu
Gražu. Svarbu šeimininkai būtų patenkinti.
Tik klausimas - kodėl ūkinė spinta ne tokia gyli kaip šaldytuvas?
Lauksiu atsiliepimų apie orkaitę.
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 12 18, 22:55)
Gražu. Svarbu šeimininkai būtų patenkinti.
Na ten gaunasi,kad spinta yra praėjime į virtuvę,kitoje pusėje yra durys į vonią ir tualetą,pats šaldytuvas jau pačioj virtuvėj, kad labai nesusiaurinti praėjimo teko dėti ne tokią gilią spintą.Seniau toje vietoje buvo standartinė spinta su antresolėmis,mes ją išgriovėm ir statėm kompaktiškesnę.Daugumoj butų tokios spintos būdavo "integruotos" nuo namo pastatymo
Orkaitė Siemens HB43GT540e,šiandien pirmąkart išbandžiau,viskas puiku.Iki šiol naudojomės sena dujine virykle,tai naujoji labai patinka
QUOTE(zemaiteki @ 2015 12 14, 13:07)
Dėl pirolizės, tai imame orkaitę su ja. Girdėjau, kad tikrai neblogas dalykas. Nors pardavėjai sakė, kad jei nenaudojate kasdien orkaitės, tai kaip ir nereikalinga ta pirolizė. Išsivalysit ir taip, bet man kažkaip atrodo geriau, kai žinai, kad viskas išdegė, o neliko, koks kampas, kurio nepasieki aplipęs riebalais...
Orkaitę su pirolize turiu jau 10 metų. Brolis įkalbėjo, kad reikia. Kai pirmą kartą išbandžiau, supratau, kad tai superinis dalykas. Drėgna kempine perbraukei kaip dulkes nuo palangės ir viskas. Ir tikrai naudingas dalykas, net jei ir nekepate kiekvieną dieną.
QUOTE(Myliukas` @ 2015 12 18, 23:10)
Na ten gaunasi,kad spinta yra praėjime į virtuvę,kitoje pusėje yra durys į vonią ir tualetą,pats šaldytuvas jau pačioj virtuvėj, kad labai nesusiaurinti praėjimo teko dėti ne tokią gilią spintą.Seniau toje vietoje buvo standartinė spinta su antresolėmis,mes ją išgriovėm ir statėm kompaktiškesnę.Daugumoj butų tokios spintos būdavo "integruotos" nuo namo pastatymo
Orkaitė Siemens HB43GT540e,šiandien pirmąkart išbandžiau,viskas puiku.Iki šiol naudojomės sena dujine virykle,tai naujoji labai patinka
Supratau.
O stalas ten už šaldytuvo?
Beje, kokie pačios virtuves (ne baldų o patalpos) matmenys?
Kai reikes ką kepti daugiau, dviem lygiais, parašykit atsiliepimą.
Sveikinu "isigijus" nauja virtuve
Svarbu Jums viskas tinka ir patinka
uzkliuvo man tik deriniai ploksciu...ir blizgu, ir ruda, ir ryza, bet cia niekada nebus draugu
Svarbu Jums viskas tinka ir patinka
uzkliuvo man tik deriniai ploksciu...ir blizgu, ir ruda, ir ryza, bet cia niekada nebus draugu
QUOTE(Myliukas` @ 2015 12 18, 18:33)
Na pagaliau pasirodau
sveikinu.
Smagu turėti patogią ir funkcionalią virtuvę. Stalviršis dera su grindimis. Fasadus gal būt buvo galima rinktis kitokio atspalvio, bet praeis truputį laiko ir nebepastebėsite to
Po plautuve spintelė ar stalčius?
Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 12 18, 22:55)
Aš orkaitę rinkausi eletrolux - būtina sąlyga buvo garų funkcija ir pirolizė. Nors gaminu nedaug, bet valyti labai tingiu Siemens tokios komplektacijos pasirodė gerokai per brangi. Deja, atsiliepimai tik vasario mėn. Orkaitė jau atvažiavo, bet dėti nėra kur
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 12 19, 08:37)
Supratau.
Taip,šaldytuvas stovi jau pačioj virtuvėj,po dešine virtuvinis,o po kaire šiuo metu stalas su suoliuku,bet jie tik laikini.Jau yra užsakyta naujas stalas - baltas,blizgus,ir kėdės pilkos.Manau,kad turėtų labai tikti,gal iki Kalėdų dar spėsim gauti.
Pati virtuvė yra 2.5m×3m.
Galėsiu vėliau parašyti dėl orkaitės,bet manau,kad dviem lygiais taip pat sėkmingai turėtų kepti.
QUOTE(knopke* @ 2015 12 19, 09:20)
Kaip sakiau,man ir tas šiek tiek kliūna.Tiksliau,viršutinės baltos ir stalviršis man žiauriai patinka,ieškočiau apatinėms kito atspalvio.Bet jau pati kalta,pati išsirinkau ir ilgą laiką nežadam nieko keisti.
QUOTE(rarity @ 2015 12 19, 10:35)
Po plautuve spintelė ar stalčius?
Stalčius. Laaabai patogus dalykas,visą laiką apie jį svajojau ir jau dabar pasiteisino 100%. Padaryta,kaip paprastas stalčius,be rūšiavimo sistemų.Daug vietos,įsidėjau savo didelį šiukšlių kibirą,įvairių daržovių šalia ir dar vietos yra
Aš visą buitinę rinkausi labai apgalvojusi,kokių man pagrindinių funkcjjų reikia,o kokių ne.Nenorėjau permokėti už tai kuom aš nesinaudosiu,bet kokybė buvo pirmoj vietoj.Šiuo metu viskuom esu patenkinta.
QUOTE(Myliukas` @ 2015 12 18, 23:10)
QUOTE(Myliukas` @ 2015 12 19, 11:39)
Pati virtuvė yra 2.5m×3m.
Galėsiu vėliau parašyti dėl orkaitės,bet manau,kad dviem lygiais taip pat sėkmingai turėtų kepti.
Stalčius. Laaabai patogus dalykas,visą laiką apie jį svajojau ir jau dabar pasiteisino 100%. Padaryta,kaip paprastas stalčius,be rūšiavimo sistemų.Daug vietos,įsidėjau savo didelį šiukšlių kibirą,įvairių daržovių šalia ir dar vietos yra
Aš visą buitinę rinkausi labai apgalvojusi,kokių man pagrindinių funkcjjų reikia,o kokių ne.Nenorėjau permokėti už tai kuom aš nesinaudosiu,bet kokybė buvo pirmoj vietoj.Šiuo metu viskuom esu patenkinta.
Puikus pavyzdys kaip tokiam mažam plote viską įtalpinti. Netgi skalbimo mašina tilpo.
Klausiu būtent apie šią orkaitę, nes mano mama tokia jau metus naudoja ir esu susidarius tam tikrą nuomonę, bet įdomu ir iš kitų sužinoti.
O po plautuve nedarėt papildomai vidinio stalčiuko?