Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 27

QUOTE(Elze7 @ 2015 12 17, 01:02)
Na kur kaitlentė jei dedu 3 blokus stalčių tarkim po 80 cm, tai kaitlentę vistiek norici centruoti, bet ir nepriglausti visai prie pat lango, tai tada ją dedu vidurinių stalčių centre. Gaunasi lyg ir nelabai gerai, norisi vistiek čiut link lango, bet tada jau man nesigauna centravimo. O man visur norisi estetinio vaizdo, kad būtų lygiavimas  doh.gif  biggrin.gif O kur kriauklė, norėčiau pradedant nuo įėjimo - indaplovė (60), kriauklė su stalčiumi šiukšlėms (60) ir lieka 50 stalčiams į kuriuos dėčiau įrankius, lėkštes. Tad galvoju gal reikia bent vienos spintelės?  doh.gif  Tai ten kur kaitlentė gal du stalčių blokai ir viena spintelė? O viršuje, tai kaip ir Jūs Marina30 siūlot, spintelės be rankenėlių, daromos į viršų  smile.gif Tos spintelės ir didžiosios spintos būtų blizgios kapučino (švelniai rudas kažkos atspalvis) spalvos, o pastatomos spintelės balinta medžio spalva  g.gif

tai spintele turesit po orkaite, ir kampe, patogiau stalčiai , pas mane kaitlente necentruota ir nieko blogo nematau, aišku gal 10 cm skirtumas
user posted image[/url][/IMG]
kaip ir čia per vidurį
user posted image[/url][/IMG]
aš geriau dėčiau 3 blokus stalčiu, atrodys gerai ir funkcionaliai, kam ta spintele
Atsakyti
Sveikos, per kokia programa/ puslapi galeciau pari nesunkiai pasiprojektuoti virtuve? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaslene @ 2015 12 17, 14:19)
Sveikos, per kokia programa/ puslapi galeciau pari nesunkiai pasiprojektuoti virtuve? 4u.gif

Man HomeByMe patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ka gi sako, kad si savaitgali ir mano svajoniu virtuve jau stoves ten kur jai priklauso! thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap_1.gif
Atsakyti
Merginos, reikalinga skubi pagalba. Baldininkai sako, kad mano virtuvei labiau tiktų vertikalios medžio rievės. O man atrodo horizontalios... Kažin kaip geriau?
Primenu, mano virtuvė bus panašiai tokia.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 12 17, 16:03)
Merginos, reikalinga skubi pagalba. Baldininkai sako, kad mano virtuvei labiau tiktų vertikalios medžio rievės. O man atrodo horizontalios... Kažin kaip geriau?
user posted image

Man irgi vertikalios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2015 12 12, 21:38)
Antradienį jau montuos,galėsiu pasirodyti.Matysim,koks vaizdas bus,bet šiuo metu baldininkais esam labai patenkinti,nes virtuvę pagaminti netruko nei mėnesio,

Gal jau sumontuota ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 12 17, 17:03)

sakyčiau, labiau nuo plokštės priklauso.
IMHO - Jei išraiškingos, atkartoja medžio raštą tai vertikalios, jei smulkios linijos, nėra stambių "blynų" tai horizontalios.
Atsakyti
QUOTE(Elze7 @ 2015 12 17, 01:02)
Na kur kaitlentė jei dedu 3 blokus stalčių tarkim po 80 cm, tai kaitlentę vistiek norici centruoti, bet ir nepriglausti visai prie pat lango, tai tada ją dedu vidurinių stalčių centre.

Nebūtina kaitlentės centruoti.
Keli pvz.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2015 12 17, 15:42)
Nu ka gi sako, kad si savaitgali ir mano svajoniu virtuve jau stoves ten kur jai priklauso!  thumbup.gif  thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif

Kaip smagu thumbup.gif Lauksime pasirodant bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 12 17, 16:03)

O negali būti, kur auštos spintos - vertikalios, o kur stalčiai horizontalios? Pavyzdyje taip ir yra, jei gerai įžiūriu.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2015 12 17, 16:23)
Gal jau sumontuota ? bigsmile.gif

Sumontuota wub.gif Neturėjau dar laiko normaliai dienos šviesoj nufotografuoti,pažadu rytoj būtinai įkelsiu 4u.gif
O šiaip esam labai patenkinti,jau vien tuo faktu,kad turim virtuvę thumbup.gif Nes beveik tris metus gyvenom išvis be virtuvės baldų.Tai kai pagyveni be nieko,tada labai vertini elementarius patogumus,tokius kaip kriauklė virtuvėje,o ne vonioje; šaldytuvas virtuvėje,o ne kitam kambary.Tada supranti,kaip patogu,kai viskas vienoj vietoj ir nebekreipi perdaug dėmesio į stilinga ar ne biggrin.gif Remontus daromės savo jėgomis,tai mums lėtai einasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliukas`: 17 gruodžio 2015 - 20:51