QUOTE(Elze7 @ 2015 12 17, 01:02)
Na kur kaitlentė jei dedu 3 blokus stalčių tarkim po 80 cm, tai kaitlentę vistiek norici centruoti, bet ir nepriglausti visai prie pat lango, tai tada ją dedu vidurinių stalčių centre. Gaunasi lyg ir nelabai gerai, norisi vistiek čiut link lango, bet tada jau man nesigauna centravimo. O man visur norisi estetinio vaizdo, kad būtų lygiavimas O kur kriauklė, norėčiau pradedant nuo įėjimo - indaplovė (60), kriauklė su stalčiumi šiukšlėms (60) ir lieka 50 stalčiams į kuriuos dėčiau įrankius, lėkštes. Tad galvoju gal reikia bent vienos spintelės? Tai ten kur kaitlentė gal du stalčių blokai ir viena spintelė? O viršuje, tai kaip ir Jūs Marina30 siūlot, spintelės be rankenėlių, daromos į viršų Tos spintelės ir didžiosios spintos būtų blizgios kapučino (švelniai rudas kažkos atspalvis) spalvos, o pastatomos spintelės balinta medžio spalva
tai spintele turesit po orkaite, ir kampe, patogiau stalčiai , pas mane kaitlente necentruota ir nieko blogo nematau, aišku gal 10 cm skirtumas
[/url][/IMG]
kaip ir čia per vidurį
[/url][/IMG]
aš geriau dėčiau 3 blokus stalčiu, atrodys gerai ir funkcionaliai, kam ta spintele