Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 27

aš irgi norejau siulyti kaip zirzile variantą daryt iki sienos aukštas spinteles su šio projektu
user posted image[/URL][/IMG]
o priešais tik pakabinamas, tuomet laisvas praėjimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina30: 16 gruodžio 2015 - 22:21
QUOTE(sazininga @ 2015 12 16, 22:19)
Jei imanoma, keisciau iejimo i virtuve vieta. Murinciau dabartini iejima, siaurinciau "bara" ir ten daryciau duris. Gautusi maziau pereinama virtuve, butu paprasciau susideliot baldus

Įėjimo jau man niekas nepakeis, tačiau tuos 159 cm kur baro anga galiu dar siaurinti, tačiau ką tuo laimėčiau? Kaip tada kitaip planuoti? Toje sienoje kur 38 cm ir 39 cm, tai tokios labai storos sienos, ju sakė neliesti, o kur baro anga, ji plona, tad galiu keisti.
Turiu aš dar laiko apmąstymams, tačiau "nebeneša" galva, jau pradeda erzinti tas kvailas patalpos planavimas. Toje ilgoje sienoje dar yra prie pat lango durys į garažą, bet jas iškart pasakiau, kad naikintų. Baro būtinai reikia, nes priešais bus svetainė su valgomuoju, tad nenoriu gaminti uždaryta vien tik virtuvėje, noriu su visais bendrauti smile.gif
Marina30, Zirzille - AČIŪ 4u.gif bandau tada žaisti dar su šiuo variantu, išsigrynintii jį 4u.gif
Atsakyti
Na ir man patinka drinks_cheers.gif thumbup.gif
Aišku dar viskas turi išsigryninti, kur kokia spintelė, kur stalčiai ir t.t., bet visumoje pats vaizdas tik žiūrint į baldų išdėstymą ir labai nesigilinant - MAN PATINKA smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elze7 @ 2015 12 16, 23:13)
Na ir man patinka  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Aišku dar viskas turi išsigryninti, kur kokia spintelė, kur stalčiai ir t.t., bet visumoje pats vaizdas tik žiūrint į baldų išdėstymą ir labai nesigilinant - MAN PATINKA  smile.gif

aš kaitlente stumčiau dar arčiau lango, kavos aparatą manau statysit prie lango-baro kampe prie aukštos spintos, nes ten manau desit į spintą mažiau naudojamus daiktus, o kavos aparatas gerai netoli kriaukles, juk reikes vandens, plauti ir tirščius mesti į kibirą. apatines spinteles kur kaitlentė, daryčiau 3 blokus stalčių. i viršutinį kaip patogiau jau dėčiau įrankių dėklą. viršutines spinteles daryčiau kaip ir stalčiai išmatavimai, atsidaro į viršų. bet čia skonio ir įpratimo reikalas.
user posted image
http://furniture.7ar...36_iii_crop.jpg
indaplovę jei sumontuosit dešniau nuo plautuvės blokuosit priėjimą prie orkaitės, tai geriau tuomet kairei pusėj nuo plautuvės
Atsakyti
QUOTE(Elze7 @ 2015 12 17, 01:13)
Na ir man patinka  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Aišku dar viskas turi išsigryninti, kur kokia spintelė, kur stalčiai ir t.t., bet visumoje pats vaizdas tik žiūrint į baldų išdėstymą ir labai nesigilinant - MAN PATINKA  smile.gif

Bent jau vizualiai atrodo tikrai geriau! Atsirado kažkoks nuoseklumas, o ne tept lept po gabaliuką spintelių primėtyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marina30 @ 2015 12 16, 23:25)
aš kaitlente stumčiau dar arčiau lango, kavos aparatą manau statysit prie lango-baro kampe prie aukštos spintos, nes ten manau desit į spintą mažiau naudojamus daiktus, o kavos aparatas gerai netoli kriaukles, juk reikes vandens, plauti ir tirščiua mesti į kibirą

4u.gif
user posted image
user posted image
Čia ir baro angą sumažinau iki 120 cm, kažin koks patogus baro ilgis tarkim sėdėti 2 ir pvz. 3 žmonėm?
Atsakyti
QUOTE(Elze7 @ 2015 12 16, 23:38)
4u.gif
user posted image
user posted image
Čia ir baro angą sumažinau iki 120 cm, kažin koks patogus baro ilgis tarkim sėdėti 2 ir pvz. 3 žmonėm?

pas mus stalas 140 tai dviem atsisest kaip tik, 120 manau mazokai
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2015 12 16, 23:37)
Bent jau vizualiai atrodo tikrai geriau! Atsirado kažkoks nuoseklumas, o ne tept lept po gabaliuką spintelių primėtyta  smile.gif

Kaip atrodo lengva buvo kai žiūrėjau į kitų virtuves doh.gif o kai prireikė pačiai, tai doh.gif doh.gif doh.gif
Ačiū visoms už patarimus! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Žinoma iki pačios virtuvės užsąkymo dar yra 1000 darbų, tačiau mėgstu iš anksto viską susiplanuoti, o ne tada kai jau reikia eiti pas baldininkus ir sakyti savo pageidavimus smile.gif turiu pirmiau pati susigyventi su planu, kad išgryninti jį.
Buvau jau supanikavus, kad išvis ta virtuvei skirta patalpa man jau nebepatinka ir nebežinojau ką daryti...
Atsakyti
QUOTE(Elze7 @ 2015 12 17, 01:38)

Vienam žmogui patogiai sėdėti prie stalo reikia 60cm. Prie baro kažkiek, manau, galima mažinti, bet ne per daugiausiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marina30 @ 2015 12 16, 23:43)
pas mus stalas 140 tai dviem atsisest kaip tik, 120 manau mazokai

4u.gif Na reikia dar pasidomėti, koks turi būti tų didžiųjų spintų gylis, tada žinosiu kiek tiksliai galiu palikti baro angai. Manau apie 140 bus įmanoma smile.gif
Ačiū Zirzille 4u.gif kaip tik panašiai ir gausis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elze7: 16 gruodžio 2015 - 23:55
QUOTE(Elze7 @ 2015 12 16, 23:53)
4u.gif  Na reikia dar pasidomėti, koks turi būti tų didžiųjų spintų gylis, tada žinosiu kiek tiksliai galiu palikti baro angai. Manau apie 140 bus įmanoma  smile.gif
Ačiū Zirzille  4u.gif  kaip tik panašiai ir gausis  smile.gif

reiks pamatuoti, apie 60 cm. aš dar daryčiau kur kaitlentė apačioj 3 stalčių blokus po 3 stalčius ar 2. vienam iš jų viršuj dėčiau įrankius, viršutinius irgi tokius pat į viršų kad pasikeltų
user posted image
http://furniture.7ar...36_iii_crop.jpg
user posted image
bet čia skonio reikalas, tiesiog daugumai patogų viską laikyti stalčiuose.
indaplovę jei desit dešnėj pusej nuo plautuvės blokuosit priėjimą prie orkaites, tai turbut geriau pastumti plautuvę į dešnę ir indaplovę kairėj pusej nuo plautuvės, bet tuomet sumazeja darbastalis
Atsakyti
QUOTE(marina30 @ 2015 12 17, 00:29)
reiks pamatuoti, apie 60 cm. aš dar daryčiau kur kaitlentė apačioj 3 stalčių blokus po 3 stalčius ar 2. vienam iš jų viršuj dėčiau įrankius, viršutinius irgi tokius pat į viršų kad pasikeltų
bet čia skonio reikalas, tiesiog daugumai patogų viską laikyti stalčiuose.
indaplovę jei desit dešnėj pusej nuo plautuvės blokuosit priėjimą prie orkaites, tai turbut geriau pastumti plautuvę į dešnę ir indaplovę kairėj pusej nuo plautuvės, bet tuomet sumazeja darbastalis

Na kur kaitlentė jei dedu 3 blokus stalčių tarkim po 80 cm, tai kaitlentę vistiek norici centruoti, bet ir nepriglausti visai prie pat lango, tai tada ją dedu vidurinių stalčių centre. Gaunasi lyg ir nelabai gerai, norisi vistiek čiut link lango, bet tada jau man nesigauna centravimo. O man visur norisi estetinio vaizdo, kad būtų lygiavimas doh.gif biggrin.gif O kur kriauklė, norėčiau pradedant nuo įėjimo - indaplovė (60), kriauklė su stalčiumi šiukšlėms (60) ir lieka 50 stalčiams į kuriuos dėčiau įrankius, lėkštes. Tad galvoju gal reikia bent vienos spintelės? doh.gif Tai ten kur kaitlentė gal du stalčių blokai ir viena spintelė? O viršuje, tai kaip ir Jūs Marina30 siūlot, spintelės be rankenėlių, daromos į viršų smile.gif Tos spintelės ir didžiosios spintos būtų blizgios kapučino (švelniai rudas kažkos atspalvis) spalvos, o pastatomos spintelės balinta medžio spalva g.gif
Atsakyti